Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

rexa 05-30-2007 19:11

[quote=Gyula;99832]A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.

Igen? És mennyi is a minimális föld? Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...

Kutyuleee 05-30-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99837)
Evvel ugye nem azt akarod mondani, hogy mindenki JKSZ-es aki valamelyik csoport topjában ül?
És ugye az A-ban nem adják le a földet újrázás vagy fordulás előtt?
És mi köze van a topban eltöltött időnek a földleadáshoz?
Ha több háza gyullad vagy földet veszít akkor nem fogja leadni aki akarja?
ugyanmár ez csak arról szól, hogy más csoportokban ne lehessen termelni..

De a nagyrészük jksz-es vmilyen módon. szted mennyire reális hogy valaki több ezer hekire felmenjen jksz nélkül egy olyan csoportban ahol 600heki a lépő határ, és furcsa mód miért talál mindig üres orikat???
megnézném hogy te leados a földedet a klánodnak, hosszú idő lenne 0hekikkel leadni, pl mert ott él a baráti malusz és a minimum föld is van...

Kutyuleee 05-30-2007 19:15

[quote=rexa;99844]
Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99832)
A B-ben van minimumföld, ha egy orit 10sereggel leszednek az csak akkor van az 5-ben 10perc múlva ha zéróstartal megy oda.

Igen? És mennyi is a minimális föld? Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...

hát nem lehet úgy leszedni:D mert már ha 6sereg felülről üt akkor is a minimum föld alá esel, nemhogy 10-nél ha pedig egy alulról megy akkor meg már a 4. után minimum alá estél... nem nehéz csak egy kis matematika...
amúgy meg tök mind1 hogy 1k hekin volt vagy 4k hekin esetleg 11122111k hekin

Gyula 05-30-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99844)

Nem lehet, ha csoport topjában beütsz valakit 10 sereggel mégha 9 alulrol is megy az biztos hogy nem fog lefordulni mert a minimum heki alá kerül.

1460hekin 220hektárt veszithetek büntetés nélkül ez kb 2sereg alulrol, a te példádban legyen 1 sereg alulrol és a legjobb esetben is 4-5sereg felülröl, de szerintem már igy is necces és véletlen lecsúszhat az ori a minimum alá.

Szóval a 10 sereges példád nekem erősen sántit valahol.

Ati 05-30-2007 19:16

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 99844)
Nem lehet valakit úgy 10 sereggel leszedni 4k hekiről, hogy e fölött maradjon? Elküldtem akkor a jksz bejelentőt Ati meg tudja nézni...

Ööö, a jksz bejelentő nem erre való ám!

Reni 05-30-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 99834)
Talán mert az A nem arra lett kitalálva hogy onnan is fordulni kelljen ez utobbi csak egy lehetőség... nem véletlenül van az A-ban 10fős szövetség, nem véletlenül nincs morál csökkenés top körben, nem véletlenül van a szövetségeknek neve, más a harcrendszer is, ezek mind mind azért vannak mert az A a játék teteje, és nem vagy köteles lefordulni. azért mert akár évekig épitgetsz egy országot, ne kelljen azt neked lenulláznod, a nagy birodalmaknál se volt az hogy jó mostmár túl nagy vagy lécci menj vissza városállamá, nehezen de leverték őket... te is tedd ezt ha ennyire zavar...

A földleadás minden csoportban szabály ellenes tudtommal, semmi köze ahhoz ki mennyi ideje és melyik csoportban játszik, és ez a topik erről szól, hogy hogy akadályozzuk ezt meg. tehát ha valaki az 'A' csoportban teszi, igenis ugyanazt a büntetést kapja, mint a többi csoportbeli. Ezért tartom ésszerűbbnek ezt úgy szabályozni amit ott is belehet tartani. Ha úgy gondoljátok, hogy a gyújtogatás és a földvesztés az 'A' csoportban a játék ellehettelenítése lenne, akkor a javaslat nem ésszerű, mert mégegyszer ismétlen az 'A' csoportban szabálytalankodó játékosnak is pontosan az a szabályzás és vagy büntetés jár, mint más csoportbeli társainak,...semmivel sem eshet külön elbírálás alá a tette, mint más csoportban.

rexa 05-30-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 99849)
Ööö, a jksz bejelentő nem erre való ám!

Aszittem ez is JKSZ:)

Kutyuleee 05-30-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99848)

Szóval a 10 sereges példád nekem erősen sántit valahol.

Egyszerü. küld el Rexa a példádban szereplő orit, és meg lehet nézni hogy nincs neki 1 személyiséggel több.... mert az tuti hogy zérózva ment az 5-re

Kutyuleee 05-30-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 99852)

olvass figyelmesebben, én is épp cáfolok és nem én állítom ezt,

Tudom csak rosszat idéztem:( bocsi

Gyula 05-30-2007 19:20

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 99847)

hát nem lehet úgy leszedni:D mert már ha 6sereg felülről üt akkor is a minimum föld alá esel, nemhogy 10-nél ha pedig egy alulról megy akkor meg már a 4. után minimum alá estél... nem nehéz csak egy kis matematika...
amúgy meg tök mind1 hogy 1k hekin volt vagy 4k hekin esetleg 11122111k hekin

Légyszives olvass már figyelmesebben, én is épp azt magyarázom hogy ha valakit leszednek 10 sereggel akkor az mindenképp a minimum alá esik.

All times are GMT +1. The time now is 03:45.