Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Eke 10-20-2007 22:35

Szerintem Lyra véleménye a limit eltörlése.Én már rákérdeztem egy alkalommal.Lehet hogy változott a véleménye.

Robin 10-20-2007 22:38

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 131198)
Szerintem Lyra véleménye a limit eltörlése.Én már rákérdeztem egy alkalommal.Lehet hogy változott a véleménye.

Értem, nem tudom hogy mennek a dolgok és nincs is hozzá közöm.
De csak egyet szeretnék kérdezni: ha 100-ból 99 azt mondja hogy nem jó A-ban a 90 napos limit, 1 pedig azt hogy igen akkor nem törlik el?

Nem kell félreérteni, nem rosszindulatból kérdezem csak kíváncsiságból :)

Eke 10-20-2007 22:39

Darktól is többször kérdeztem hogy megoldhato-e azt mondta hogy sajnos nem töle függ.Amugy az Ö véleménye is a limit törlés volt.

Eke 10-20-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 131200)
Értem, nem tudom hogy mennek a dolgok és nincs is hozzá közöm.
De csak egyet szeretnék kérdezni: ha 100-ból 99 azt mondja hogy nem jó A-ban a 90 napos limit, 1 pedig azt hogy igen akkor nem törlik el?

Nem kell félreérteni, nem rosszindulatból kérdezem csak kíváncsiságból :)

Szerintem ez nem igy müködik.

Robin 10-20-2007 22:40

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 131201)
Darktól is többször kérdeztem hogy megoldhato-e azt mondta hogy sajnos nem töle függ.Amugy az Ö véleménye is a limit törlés volt.

Én csak azt nem értem, hogy azok akik miatt a limit törlés lenne, azoknak nincs semmi mondanivalójuk az ügyben???

Eke 10-20-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 131203)
Én csak azt nem értem, hogy azok akik miatt a limit törlés lenne, azoknak nincs semmi mondanivalójuk az ügyben???

Szerintem nem mindenki forumozik az érintettek közül

Robin 10-20-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 131206)
Szerintem nem mindenki forumozik az érintettek közül

Lehetséges, de 2 ember senkit se fog meggyőzni arról hogy szükséges a 90 napos limit eltörlése :)

Vice 10-20-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by Inczi (Post 131181)
Jelenleg az elso helyen vagyok a 4. anarh szinten, rohejes de 780 hekim van, fedezni nem enged, a masod helyezett 14 korre vankb. 500 hekivel, nincs mit tenni, mi a velemenyetek?:confused:

Sajnalattal ellent kell neked mondjak ...
Roman anarhista 4 - ik csoportjaban en foglalom el az elso 4 helyet 820 hekis orikkal .

Vice 10-20-2007 23:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 131185)
Miért van az, hogy mostanában divat, hogy megjelenik valaki, és már első beírásában valami minősíthetetlen hangnemet használ?

Kérlek sürgősen gondolkozz el azon, hogy itt van-e a helyed. Tipp: nem.

Ha mégis, akkor jó lenne magadra venni némi kultúrált hangnemet, az ilyesmit ugyanis itt nem tűröm. Kapsz pár nap pihenőidőt ezen elgondolkodni. Remélem egy hét elég lesz.

nagyszajo hos ez az alak
Megerdemelta a par napot Ati .

Vice 10-20-2007 23:17

90 napos limit.

Arra kerem az illetekeseket , hogy az anarhista csoportban toroljek el a max 4 ori/szint szabalyt (legalabb a 2-ik szinten) es a 90 nap pedig torlodjon mindket jatekforma (normal es anarh) legfelso szintjen .

A magyar kulso forumra azert nem irnak , mert egyre tobb a roman(folleg anarhban) , akik nem igazan latogatnak el ide . Ahoz , hogy az emberek megszeressek es egyre tobbet jojjenek jatszani kell valami pluszba .
Es a 90 napos limit eltorlese egy ilyen plusz lenne .Ismerek egy roman kis sracot , aki felvitt mar legalabb 20-30 orit a 2 ill 3 -as szintek topjaba es ott torolte oket a 90 nap illetve 4 ori/szint szabaly miatt

Tul sokat irtam mar ... tele hibakkal .... faradt vagyok :)

All times are GMT +1. The time now is 04:06.