![]() |
Szerintem Lyra véleménye a limit eltörlése.Én már rákérdeztem egy alkalommal.Lehet hogy változott a véleménye.
|
Quote:
De csak egyet szeretnék kérdezni: ha 100-ból 99 azt mondja hogy nem jó A-ban a 90 napos limit, 1 pedig azt hogy igen akkor nem törlik el? Nem kell félreérteni, nem rosszindulatból kérdezem csak kíváncsiságból :) |
Darktól is többször kérdeztem hogy megoldhato-e azt mondta hogy sajnos nem töle függ.Amugy az Ö véleménye is a limit törlés volt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Roman anarhista 4 - ik csoportjaban en foglalom el az elso 4 helyet 820 hekis orikkal . |
Quote:
Megerdemelta a par napot Ati . |
90 napos limit.
Arra kerem az illetekeseket , hogy az anarhista csoportban toroljek el a max 4 ori/szint szabalyt (legalabb a 2-ik szinten) es a 90 nap pedig torlodjon mindket jatekforma (normal es anarh) legfelso szintjen .
A magyar kulso forumra azert nem irnak , mert egyre tobb a roman(folleg anarhban) , akik nem igazan latogatnak el ide . Ahoz , hogy az emberek megszeressek es egyre tobbet jojjenek jatszani kell valami pluszba . Es a 90 napos limit eltorlese egy ilyen plusz lenne .Ismerek egy roman kis sracot , aki felvitt mar legalabb 20-30 orit a 2 ill 3 -as szintek topjaba es ott torolte oket a 90 nap illetve 4 ori/szint szabaly miatt Tul sokat irtam mar ... tele hibakkal .... faradt vagyok :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:06. |