![]() |
sztem :(nem naon jó a "törlésig tartó ütés" szabály:( de azért elfogadom, és azt javasolnám hogy ha hadüzenet van akkor lehessen törlésig ütni!:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
De lassan kiszállok ebből a témából, tényleg nem tudom, mit lehet ezen az egészen nem érteni. Maradjunk annyiban, hogy a bosszú legyen a tettel arányos, és akkor kész. Mondjuk ha egy sima szövetség-felderítésnél bebukom a tolvajaimmal, és ezután napokon keresztül nyomorítanak "jogos bosszú" címszóval, akkor nyasgem nekik. És senki ne jöjjön nekem a "vörös köd" szöveggel, mert ahogy már egyszer korábban leírtam, szerintem nincs az a rettenetes Hódítós düh amitől néhány óra alatt nem lehet megnyugodni. Ha meg valaki mégis ennyire be tud pöccenni, akkor annak már súlyosabb problémái vannak. |
Quote:
Na meg az egész elv, én kizárólag annak adnék anarchot aki ok nélkül mészárol, ha valaki akár csak 1szer varit gyilkolt, azt hadd lehessen már ütni, vállalja a következményeket. Meg szerintem aki nem 8 éves és anyu öléből játszik, vagy nem kezdő, s tényleg elrontják a játékát az ne jelentse már fel azt akibe belekötött, és jobb nála ezért gyakorlatilag szétszedte. Most akkor csináljak egy 4 tolisos szövit amiben büntetlenül tekizünk mindenkit, merthogy nem mészárolhatnak vissza mert rögtön jelentjük, hogy jajj már a kedvem is elment a játéktól.... |
Quote:
Olvasd végig az egész topicot, ne a végére írd be a magadét... |
Quote:
Kivételesen egyetértek veled. Itt bizonytalanság van és lesz, meg lesz rengeteg vita, és értelmetlen jelentgetés. Meg a szokott szövegek, hogy ez csókos, ő azért nem ment anarchba, más meg már 3 mészár után igen... Nem szeretem a szubjektív dolgokat, a hódban meg főleg nem jó, ahol mindig minden pontosan kiszámolható, és nem nagyon játszik szerepet a véletlen. |
Quote:
Ebben benne van a szövetségi háború, meg annak a lezárását jelentő néhány csapás is. Magyarul busszút állhatsz, és meggyőződésem, hogy ha egy háborúban a vesztes fél feljelent, nem fogsz anarchba kerülni. Tényleg túlbonyolítjátok azt, ami egyértelmű... Vagy tényleg nem olvastátok végig figyelmesen a szöveget. |
Quote:
|
Quote:
egyetértek!;) |
Nem értem ezt a nagy sírást.
De volt már olyan, hogy elkezdtem mészárolni valakit, mert erős volt a gyanú, hogy lelopott tekire előző nap. Szerettem volna visszalopni. :) Na ha nem ír, hogy hagyjam már abba, akkor ugye nyugodtan gyilkolászhatom, hogy majd visszakapjam, ami jár, mert eszerint őt se érdekli. Vagy ilyenkor sunyi módon feljelent és megyek anarchba? |
All times are GMT +1. The time now is 15:10. |