![]() |
ezaz! hamár én nem tudok kapni orit, dögöljön meg a másik is, 20k vip kört neki is! ez milyen emberi magatartás már?
átrágtuk a témát minden oldalrol, többet nem hiszem, hogy tudunk róla beszélni érdemlegesen |
Quote:
Grabi, ezen semmi nincs még átrágva. Arról volt szó eddig, hogy némelyek elleneztük, mások meg azt tervezgették, hogy lehetne megakadályozni a visszaéléseket. Hozzáteszem, ezzel egy olyan kusza szabályhalmaz körvonalazódott fel, hogy a macerássága miatt eleve alkalmazhatatlan. Viszont egész idő alatt nem volt értelmes érv amellett, hogy miért lehetne orit átadni, illetve átvenni? Csak azért mert ismerek elfekvő orikat, hadd ne vehessem már át őket... |
Quote:
|
Quote:
|
nekem hódos pályafutásom során 5 országot akartak adni, ebből 3 még szabin van, kettőt más kapott. nem értem miért nem érv az, hogy vki abbahagyja és akár, mert jófej odaadja egy másik számára szimpatikus embernek az országát? vagy akár azért, mert olyan kezekbe adja aki vigyáz rá és fejlődik vele.
az ellenérveket is belátom. Írtunk szinte mindegyikre olyan szabályokat, amivel az ellenérveket el lehet kerülni. így pláne nem értem mi az, hogy nincs érv. karesz: az illető 1 vip körért odaadja akinek akarja amúgyis. minek a licit? gondold át újra, butaság. |
Quote:
|
Quote:
|
Grabi, te régi játékos vagy, neked ajánlottak 5 orit. Én nem vagyok olyan régi, nekem csak kettőt. A még régebbieknek többet, az egészen újaknak kevesebbet.
Asszem a régi játékosok a tapasztalatuk, és az ismeretségük miatt iszonyat nagy előnyben vannak így is, anélkül, hogy ha B-ben valaki felidegesíti, orit vehessenek át ott elintézni a nagypofájút. Szánja rá az időt, és érje utol, vagy várja be egy másik orival... |
és nincs ismertségük szerinted, hogy egy b-s szövinek szóljanak, hogy xy-t szedjék már széjjel?
ez is már felvetődött erre is írtunk ellenérvet. ezért mondom, hogy minden oldalrol már át van nyálazva ez az egész. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:15. |