![]() |
Quote:
A fajokkal ellentétben a személyiségek csak pozitív dolgokat adnak. |
Quote:
persze itt nem gondolok a hulla varázslóra/tolvajra, de a többség úgy sem választ ilyen személyiséget sem |
Quote:
Valeziusnak viszont igaza van, a személyiség csak előnyöket ad, hátrány nélkül, szal a dolog második fele sztornó:) A minimum 7 kört fenntartom. |
Quote:
|
én is az épületek védettségét támogatnám mint a túlélőnél az emberekért, elég meggyözö egy személyiség lenne sztem és magasabb hekin akár el is lehetne rajta gondolkodni, mert akinek nincs annyi tartaléka, annak elég sokat jelent ha 30%-al kevesebb az épületei vesztesége rengésnél/gyújtásnál/pusztinál...
nem beszélve hogy ez a hullát is erősitené... |
Alapjaba veve en az ellen vagyok, hogy 1 szemelyeseg faj-specifikus legyen, azaz csak 1 fajjal erdemes hasznalni.
Azt hiszem, egyetlen ilyen van javareszt, az a tabornok...azon is kellene vmit valtoztatni, mert szerintem mas fajjal olyan nagy jelentosege nincsen, tobb szemelyisegnel orkon kivuli fajjal 6-7 szemelyiseg alatt kevesen valasszak be, aztan meg csak azert, hogy legyen. |
Quote:
Állírásod szerint a tolvaj, varázsló vagy a kereskedő személyiség hasztalan? :O Ezekkel mind nem értek egyet... MErtha ez a személyiség azt adná hogy nem lenne épületfenntartási ktsg és az építési ktsg 25%-ba kerülne csak a mostaninak szted nem tenné elég vonzová? (sztem A-ba B-be felettébb!) Deha neked nem tetszik ezaz előrehaladtával erősődő személyiség, akkor még mindig létre lehet hozni azt, h alső szinteken 0 éppfenntartást ad épktg 200-on 0... majd hektárszám növekedésével elkezd gyengülni... és nő a éppktsg ,a éppfenntartás (persze még mindig kevesebb) és 100.000. hekin lenne olyan mintha nem lenne személyiség... Erre is van mód ezt akartam szemléltetni... De nekem az első verzió jobban tetszik... |
Quote:
Szerintem tolvaj és varázsló pont olyan, amit nem választ az ember a tudós előtt. A kereskedőre meg azt mondtam, hogy bármelyik csoportban van lehetőség 7500arany/hektár/körnél többet szerezni, valamilyen módon. Tehát elsőnek semmi értelme választani. Nem haszontalan, de 3személyiség alatt nem hiszem, hogy bármelyiket is beválasztanám, minek? Ezért nevezem tölteléknek. Ezzel a személyiséggel A-ban mennyit spórolnál? Körönként 100K-t? Nem hiszem, hogy akár ott is választanám. Nekem nem tetszik, hogy legyen egy A specifikus személyiség, de ez az én véleményem. |
Quote:
|
Quote:
Akkor kicsit átfogalmazva: ha beválasztanád, akár elsőnek is. |
All times are GMT +1. The time now is 17:57. |