![]() |
Helyezés: 1040
Érték: 9526 Már meglévő szövinkbe keresünk 1 tagot!! Faj,személyiség bármi lehet. Lehetöleg lányt mert 2 fiú és 1 lány van most a szövibe. jelizni nálem lehet de beszélned kell a szövi többi tagjával is: xx -el xy-al gömböt is kérünk!!! Megvan a legjobb szövifelálás. A témát javaslom tovább tárgyalni a vonatkozó topicban. :D :cool: ;) |
Quote:
|
Quote:
|
..az 5. csoportból:
"Helyezés: 5 Érték: 73060 MNT-t kötök Bányákkal gazdagon ellátott törpéket keresek. Jelentkezni zöldben, távolság és tapasztalat nem számít. Üdv xy" ...u.i: talán ez még beférne: na persze úgyis annyi a tolim hogy nem gond a távolság, s főleg nem a tapasztalatlanság |
xxxxxxxx (#yyyyyyyy)
Sziasztok! Én is szívesen csatlakoznék valahová, de sajnos még azt sem igazán értem miket írtok. De ha van Valaki aki szeret segíteni másokon akkor rajtam lehetne. Ez szerintem inkább aranyos, mint vicces:) , de egyedinek mindenképp egyedi |
Quote:
|
szövibe lépnék sürgősen!
fajom félelf 2K ló 2K íj és 500 elit ha érdekel írj azonnal és máris lépek! SÜRGŐS AZONNALI BELÉPÉSSEL! Az igazi vicc az, hogy ismi adta fel, és tudtam róla, hogy hulla. :D Azt mondja, csak elírta, szóval már ne keressétek. |
akkor ez most ilyen beugratós volt:D
|
akkor legközelebb nem azt írom, hogy hullák kiméljenek, hanem azt, hogy magukat fél-elfnek kiadó hullák kíméljenek:)
|
...ez a mai nap fogot meg rendesen, olvastam már igen bonyolult kihámozhatatlan iromány ez egyszerű, bár néhol megfejthetetlenül bonyolult:-DD
Helyezés: 277 Érték: 8191 egy szovetseget fell veseresek.toli vagyok kell egy harcos meg egy varaslo.=D en fel 5 křrre=Dszoljatok:D |
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |