Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

dreaman68 08-25-2006 14:45

csak 8%:) de sztem a törpe lenne a helyesebb választás nekem most csinálok arra mezőgazdasági tekit ergo nem kell annyi tanya meg zsém mindig van meg piac is. 5 ezer tornyos íjásszal akarok 3. szintre lépni. Ez 91 ezer pont elfel, de nélküle csak 60 ezer

KORPA 08-27-2006 17:55

Quote:

Originally Posted by MiKoR (Post 1732)
ÜDv!

Hát úgydöntöttem ide nyitok témát, ugyanis a fantáziám mindig bizgerálta :O ez az élőhalott/zombi/hulla.

Remélem másokét is akik esetleg nem csak arra mennek, hogy náluklegyen a zászló esetleg őklegyenek a csoport élén vagy több milliárddal beraktárazva gyűjtsék a személységeiket!

Magyarul ide várnám azokat akik esetleg zombi fanatikusok, kipróbáltál ezt a fajt, vannak negatív és pozitív tapasztalataik esetleg ötleteik a fajjal kapcsolatban, hogyan is lehetne "életképes" élőhalott országot kialakítani!

Jó-Jó de mi van elf oriban?:)

rika33 08-31-2006 17:38

Hullával kapcsolatban szeretném kérdezni.
Ha lopnak tőle, akkor nem változik a tolvajnak a hírnévpontja.
Ugyan ez igaz az ártózásokra is?
(Gondolok itt pl. tűzgolyóra)

Massza Rex 09-01-2006 08:10

De igen, változik...

Bogár 09-01-2006 09:22

idézet a Hírnév súgóból:

"Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -)."

Massza Rex 09-01-2006 12:27

Látszik, hogy mennyire odafigyelek a hírnévre, ha még ezt sem tudod...:)

aúú 09-06-2006 18:03

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 30036)
De igen, változik...

Nem, nem változik... varizástól sem.

Őselem 09-07-2006 17:44

hali,

tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten:mad:) kissé letargiába estem.

persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.

Ati 09-07-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Őselem (Post 30470)
hali,

tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten:mad:) kissé letargiába estem.

persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér.

Kezdő játékosoknak semmiképp nem ajánlom a hullát. Javaslom, hogy egy másik fajjal indulj újra, ahol ki tudod használni a játék minden lehetőségét.

Massza Rex 09-07-2006 18:22

Őselem: legyen bankod, már is elkerülnek a tolik...

10 bank már hatalmas védelem, a duplája pedig szinte tökéletes...(főleg mivel nem függ a hekitől, lsd súgó)

All times are GMT +1. The time now is 10:45.