![]() |
csak 8%:) de sztem a törpe lenne a helyesebb választás nekem most csinálok arra mezőgazdasági tekit ergo nem kell annyi tanya meg zsém mindig van meg piac is. 5 ezer tornyos íjásszal akarok 3. szintre lépni. Ez 91 ezer pont elfel, de nélküle csak 60 ezer
|
Quote:
|
Hullával kapcsolatban szeretném kérdezni.
Ha lopnak tőle, akkor nem változik a tolvajnak a hírnévpontja. Ugyan ez igaz az ártózásokra is? (Gondolok itt pl. tűzgolyóra) |
De igen, változik...
|
idézet a Hírnév súgóból:
"Mivel az Élőhalotton bárki képes átütni akár tolvajjal, akár varázslóval, ezért az ellene irányuló akcióknál csak a nyertes csatáért kapsz hírnvépontot (+ vagy -)." |
Látszik, hogy mennyire odafigyelek a hírnévre, ha még ezt sem tudod...:)
|
Quote:
|
hali,
tapasztalataim alapján hullákkal az legyen aki le tudja nyelni a békát, mert igen idegeítő tud lenni a lopás elleni védtelenség. (engem két nap alatt 12 millió arannyal húztak be 5. szinten:mad:) kissé letargiába estem. persze gondolom ennek ellensúllyozására, mindent jóval drágábban tudnak eladni a hullák a drágakő pl nállam mindig 2000-et ér. |
Quote:
|
Őselem: legyen bankod, már is elkerülnek a tolik...
10 bank már hatalmas védelem, a duplája pedig szinte tökéletes...(főleg mivel nem függ a hekitől, lsd súgó) |
All times are GMT +1. The time now is 10:45. |