Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   ország lefagyasztása, amíg ország másik megelőzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1143)

Phoenix 02-01-2008 13:30

Nem úgy értettem ;)
De ezeket is ki lehetne szűrni valahogy...nem? És az én esetemet azért hoztam fel, mert valami példával akartam előállni, hogy ne csak a levegőbe beszéljek :)
Akkor módosítanám úgy, hogyha ki lehet szűrni a csalást (vagy nagyobb részét), akkor támogatom, de ha többen használnák csalásra, mint amennyi emberen ez segíthet, akkor viszont nem támogatom.

Hóhér 02-01-2008 13:39

ez csak az én véleményem, hogy szerintem többen használnák,saját maguk segítségére, mert sokkal kevesebb a beszorulós eset, mint a forgós :)

mivel ez csak magán vélemény, nem biztos hogy igazam is van, dehogy jópár játékosnak lenne lefagyasztva 4,2 milliárd abban biztos vagyok :)

Rebellis 02-01-2008 13:50

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156094)
dehogy jópár játékosnak lenne lefagyasztva 4,2 milliárd abban biztos vagyok :)

Az tuti:-)

Remedy 02-02-2008 02:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 155977)
Vajon hogyan tudta ennyire részletesen leírni a fentieket? Biztos sokat gondolkodott rajta :)

Ahogy Walee is írta,ezt dinamikus ip-vel és minimális odafigyeléssel mindenki megcsinálhatja(meg is csinálja),így én továbbra is támogatom.

Szerencsere ez (remelem) butasag. En pl egy amerikai sakkszerveren vagyok admin, es akarhanyszor csereled az ipdet, akkor is pontosan tudom, hogy te vagy az. Remelem, a hodito sem csak azt nezi, sot, szinte teljesen biztos vagyok benne...

Ettol fuggetlen tenyleg butasag azert engedni vmit, mert hogy "ugyis meg lehet most csinalni csalassal". Ilyen alapon engedelyezzuk a lopast a boltokban, mert ugyis meg lehet csinalni most is, ha nem veszik eszre. Nonszensz, nem?

Cyby_ 02-02-2008 10:04

Hóhérral egyetértve,nem támogatom a fagyasztást!

Tsobi 02-02-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 156246)
Szerencsere ez (remelem) butasag. En pl egy amerikai sakkszerveren vagyok admin, es akarhanyszor csereled az ipdet, akkor is pontosan tudom, hogy te vagy az. Remelem, a hodito sem csak azt nezi, sot, szinte teljesen biztos vagyok benne...

Ettol fuggetlen tenyleg butasag azert engedni vmit, mert hogy "ugyis meg lehet most csinalni csalassal". Ilyen alapon engedelyezzuk a lopast a boltokban, mert ugyis meg lehet csinalni most is, ha nem veszik eszre. Nonszensz, nem?

Két perc alatt leregelsz 5 országot egy csopiba,külön mailokra,és ha olyanod van wapról minden gond nélkül tudok őket irányítani a lebukás minden veszélye nélkül. A dinamikus IP a regelésnél szükségeltetik,a többi a minimális odafigyelés. Nem fejtettem ki,de erre gondoltam :)

Kutyuleee 02-02-2008 12:06

Sajnos az elmúlt hetek eseményeiből kiindulva, hiába tartom jó ötletnek, én sem támogatom tovább. Mert igaza van Ákosnak,többen használhatnák szabálytalanságra, minden fajta szankció nélkül.

Hóhér 02-02-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 156246)

Ati azt írta 99 % hogy lesz ilyen funkció.
Lehetne tudni, hogy milyen feltételekkel, hátha lehet még rajta finomítani, vagy átgondolni ??

Remynek : Van aki szerint a viperát is törvényessé kéne tenni, hiszen bármikor el lehet dugni a kabát alá, és úgyis elmennek vele az emberek barátaságos találkozókra, agyon verni a másikat. :)

J.Ati 02-02-2008 13:24

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 156279)

Remynek : Van aki szerint a viperát is törvényessé kéne tenni, hiszen bármikor el lehet dugni a kabát alá, és úgyis elmennek vele az emberek barátaságos találkozókra, agyon verni a másikat. :)

OFF
Ezt miért kell idehozni?:rolleyes:
Sok mindenben egyet értek veled ,mert jókat írsz,de ezt ne máá léci.

Hóhér 02-02-2008 14:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 156280)
OFF
Ezt miért kell idehozni?:rolleyes:
Sok mindenben egyet értek veled ,mert jókat írsz,de ezt ne máá léci.

az én beírásom nem Off a tieddel ellentétben.
mivel Remy egy párhuzamot hozott a bolti lopással kapcsolatban, én is hoztam egyet, csak úgy az életből, hiszen nem tudod senkivel azonosítani, mert általánosságba írtam.
szinté nemtudod semmivel azonosítani ,mert nem találsz ilyet sehol itt a fórumon.
akkor mit hoztam ide?

ellentétben az előző párnapban felszólalókkal, ahol igencsak volt személyeskedés, és a topichoz köze nem volt ezeknek a beírásoknak. érdekes, hogy ez abszolút nem zavart, de egy általános példa egyből megbotránkoztat.
nem is érdekes, hanem bosszantó.
szóval : "ezt ne máá léci."

jót pedig nem írhatok, maximum sokat.

All times are GMT +1. The time now is 07:16.