![]() |
Nem úgy értettem ;)
De ezeket is ki lehetne szűrni valahogy...nem? És az én esetemet azért hoztam fel, mert valami példával akartam előállni, hogy ne csak a levegőbe beszéljek :) Akkor módosítanám úgy, hogyha ki lehet szűrni a csalást (vagy nagyobb részét), akkor támogatom, de ha többen használnák csalásra, mint amennyi emberen ez segíthet, akkor viszont nem támogatom. |
ez csak az én véleményem, hogy szerintem többen használnák,saját maguk segítségére, mert sokkal kevesebb a beszorulós eset, mint a forgós :)
mivel ez csak magán vélemény, nem biztos hogy igazam is van, dehogy jópár játékosnak lenne lefagyasztva 4,2 milliárd abban biztos vagyok :) |
Quote:
|
Quote:
Ettol fuggetlen tenyleg butasag azert engedni vmit, mert hogy "ugyis meg lehet most csinalni csalassal". Ilyen alapon engedelyezzuk a lopast a boltokban, mert ugyis meg lehet csinalni most is, ha nem veszik eszre. Nonszensz, nem? |
Hóhérral egyetértve,nem támogatom a fagyasztást!
|
Quote:
|
Sajnos az elmúlt hetek eseményeiből kiindulva, hiába tartom jó ötletnek, én sem támogatom tovább. Mert igaza van Ákosnak,többen használhatnák szabálytalanságra, minden fajta szankció nélkül.
|
Quote:
Lehetne tudni, hogy milyen feltételekkel, hátha lehet még rajta finomítani, vagy átgondolni ?? Remynek : Van aki szerint a viperát is törvényessé kéne tenni, hiszen bármikor el lehet dugni a kabát alá, és úgyis elmennek vele az emberek barátaságos találkozókra, agyon verni a másikat. :) |
Quote:
Ezt miért kell idehozni?:rolleyes: Sok mindenben egyet értek veled ,mert jókat írsz,de ezt ne máá léci. |
Quote:
mivel Remy egy párhuzamot hozott a bolti lopással kapcsolatban, én is hoztam egyet, csak úgy az életből, hiszen nem tudod senkivel azonosítani, mert általánosságba írtam. szinté nemtudod semmivel azonosítani ,mert nem találsz ilyet sehol itt a fórumon. akkor mit hoztam ide? ellentétben az előző párnapban felszólalókkal, ahol igencsak volt személyeskedés, és a topichoz köze nem volt ezeknek a beírásoknak. érdekes, hogy ez abszolút nem zavart, de egy általános példa egyből megbotránkoztat. nem is érdekes, hanem bosszantó. szóval : "ezt ne máá léci." jót pedig nem írhatok, maximum sokat. |
All times are GMT +1. The time now is 07:16. |