![]() |
köszi Dev :P
nah Never jól összefoglalta a dolgokat, most várom/várjuk Ati válaszát... |
Quote:
(nem értem minek ez az OFF, ON hüjjjeség :D) egyetértek én is azzal amit Never öszefoglalt, nekem első olvasásra tetszik :) |
Quote:
|
ne adj neki ötleteket :D
|
Quote:
|
Anno ezt írtam, továbbra is ezt tartom jó ötletnek:
szerintem egy teljesen új csopit kellene anarchba, ami kopp ugyan olyan mint az 1/A. Lehet multizni, de 1 embernek csak 1 klánban lehetnek orijai. Akár mind a 10 is 1 kézben lehetne. Más klánban lévő oriba nem lehetne belépni! Szűrve lenne, és ha mégis belép visszakerül Y-ba az az ori amibe belépett. Viszont SZK-n lehetne mindenkinek még plussz orija,de ide is csak ő léphet be. Ezekkel az orikkal lehetne taktikázni, "ráállni" más klánokra, raktárnak használni, ha még van piaca utalni. Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai! |
Quote:
Még nem írt semmit Zsoké, vki írjon már be H forumra hogy véleményezen pls! És Jupi sem írt (segéd nemér:p ) nomeg persze Crazy sem, őt is eléggé érintené... |
Quote:
Ha mégis, akkor érdekes lesz, bár azt hiszem már elég a normál is. S Te is jobban tennéd, ha nem ide irogatnál, hanem néznéd a távolokat.. mert mindig én sem vok;) |
Na, de ha a sajat klanoddal tapolod magad, akkor az nyer, aki a legtobb klant ki tudja allitani.
Egyetertek Arwyllal: 1 ember > 1 klan. |
Szecsa ilyne korlat nem lesz sztem sem...
vagy csinaljunk meg 1 normalt ahol le van korlatozva a max ori v marad anarch en anarchra szavazok :P ha belegondolok akinek van ideje, orija es tudasa hozza, aze lesz a szint... ez mindegyik szitnen igy van, es ha igy is jo :D max összefogunk ellene es lezavarjuk onnan :P elejen nem szabad hagyni senkit sem elhuzni, a lenyeg ez |
All times are GMT +1. The time now is 21:37. |