Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Arden 12-05-2006 15:40

köszi Dev :P

nah Never jól összefoglalta a dolgokat, most várom/várjuk Ati válaszát...

Peter 12-05-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by Devil (Post 50943)
olyan nincsen h nekem Arden v Peti klanvezerem legyen, mind2 dilis :D

nicsak, megszólalt a diliház különdíjasa... :D
(nem értem minek ez az OFF, ON hüjjjeség :D)

egyetértek én is azzal amit Never öszefoglalt, nekem első olvasásra tetszik :)

laziga 12-05-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Never (Post 50852)
És ne hagyjuk már behalni a topicot,mert mérges leszek,és Y-ban leviszem a hekihatárt 700ra :)

ha vissza viszed 200 hekire kapsz tölem 10k vippet :D

Szecsa 12-05-2006 19:40

ne adj neki ötleteket :D

Devil 12-05-2006 20:04

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 51059)
ha vissza viszed 200 hekire kapsz tölem 10k vippet :D

en leviszem, kapom a 10k vipet?

Arwyl szelleme 12-05-2006 20:08

Anno ezt írtam, továbbra is ezt tartom jó ötletnek:

szerintem egy teljesen új csopit kellene anarchba, ami kopp ugyan olyan mint az 1/A. Lehet multizni, de 1 embernek csak 1 klánban lehetnek orijai. Akár mind a 10 is 1 kézben lehetne. Más klánban lévő oriba nem lehetne belépni! Szűrve lenne, és ha mégis belép visszakerül Y-ba az az ori amibe belépett.
Viszont SZK-n lehetne mindenkinek még plussz orija,de ide is csak ő léphet be. Ezekkel az orikkal lehetne taktikázni, "ráállni" más klánokra, raktárnak használni, ha még van piaca utalni.

Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai!

Steve 12-05-2006 22:00

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 51113)
szerintem egy teljesen új csopit kellene anarchba, ami kopp ugyan olyan mint az 1/A. Lehet multizni, de 1 embernek csak 1 klánban lehetnek orijai. Akár mind a 10 is 1 kézben lehetne. Más klánban lévő oriba nem lehetne belépni! Szűrve lenne, és ha mégis belép visszakerül Y-ba az az ori amibe belépett.
Viszont SZK-n lehetne mindenkinek még plussz orija,de ide is csak ő léphet be. Ezekkel az orikkal lehetne taktikázni, "ráállni" más klánokra, raktárnak használni, ha még van piaca utalni.

Szerintem így hatalmas taktikázások mennének! De mindenképp fontos hogy 1 embernek csak 1 klánban lehessenek orijai!

Teljesen egyetértek Arwyllal. a Dt és a Ht pedig azért vonnám össze, mert ez kicsit, mondom kicsit javítaná a helyzetüket.

Még nem írt semmit Zsoké, vki írjon már be H forumra hogy véleményezen pls! És Jupi sem írt (segéd nemér:p ) nomeg persze Crazy sem, őt is eléggé érintené...

Arrakis 12-05-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 51113)
Anno ezt írtam, továbbra is ezt tartom jó ötletnek:

Első és legfontosabb szabály, hogy anarchban nincs szabály, ezért meglepődnék, ha Ati ezt elfogadná.
Ha mégis, akkor érdekes lesz, bár azt hiszem már elég a normál is.
S Te is jobban tennéd, ha nem ide irogatnál, hanem néznéd a távolokat.. mert mindig én sem vok;)

Szecsa 12-06-2006 09:38

Na, de ha a sajat klanoddal tapolod magad, akkor az nyer, aki a legtobb klant ki tudja allitani.
Egyetertek Arwyllal: 1 ember > 1 klan.

Devil 12-06-2006 12:59

Szecsa ilyne korlat nem lesz sztem sem...
vagy csinaljunk meg 1 normalt ahol le van korlatozva a max ori v marad anarch
en anarchra szavazok :P
ha belegondolok akinek van ideje, orija es tudasa hozza, aze lesz a szint... ez mindegyik szitnen igy van, es ha igy is jo :D max összefogunk ellene es lezavarjuk onnan :P
elejen nem szabad hagyni senkit sem elhuzni, a lenyeg ez

All times are GMT +1. The time now is 21:37.