![]() |
Quote:
Segítsünk azokon, akiknek van idejük benézni napi kétszer? Vagy azokon akik csak egyszer tudnak benézni? 1 órás körök vannak. Jelenlegi állás szerint legalábbis. Akinek sok, az végignyomhatja a lassú csoportokat, de Aban, Bben nem számíthat túl nagy sikerre. Ez nincs így rendjén? Sztem ez az igazságos, s nem azokat kéne itt becsmérelni, akik pénzt, s legfőképpen baromi sok időt töltöttek el a hód előtt, hogy ott legyenek, ahol. Sztem ez a nonszensz! |
Foglalkozzunk már végre a felvetett ötletekkel :mad:
|
Quote:
Nem tartom ezt játéknak, s ne így szerezzen kis számot az orik nagy része. Ettől függetlenül nem tartalak bénának, tudod, de ezt a véleményt nem az Aban nyújtott teljesítményeddel érdemelted ki, megkockáztatom talán nem is feltétlenül a normálos játékoddal. Te fogalmaztad meg nekem egyszer mennyire nem érdekel a normál.. akkor most nem értem milyen választ kéne adnom erre a kérdésre. |
mindegy,leírom,max nem kapok rá pozitív visszajelzést :)
na nézzük... 2/D,anarch teteje. a csoport alapból el van rontva,ezen sajnos nem nagyon tudunk változtatni,a top orik 600k hekin vannak.. nézzük,mennyi pont kell egy kék számos orinak a forduláshoz jelen állapotban. sima egy személyiséges ori: 997.461 pont 2 személyiséges ori: 1.582.356 pont 3 személyiséges ori: 4.768.320 pont 4 személyiséges ori (anarchban jelen pillanatban ez a legtöbb): 7.185.167 pont a csoportról: dec 1.től 1 milla pontig lehet hadakozni, jan 1-től 4,5 milla pontig. cc 300k pontig lehet normálisan ütni most,mert hatalmas távolságok vannak 2 ország között,nagyon sok egységet kell fokozni h ütni tudj. határ felett pedig fedezni KELLENE, amit ugye már sajnos szintén nem lehet a másik nehezítés miatt. szóval gyakorlatilag lehetetlen a kék3-mas, kék4-es orik helyzete... ezért szeretném kérni h finomítsunk kicsit a top%-okon. ha nem megbeszélés tárgya akkor sajnálom,de így jártunk. várnék visszajelzést. |
Quote:
|
Quote:
Képzeld Goldy én marhára nem akarok 60 éves lenni de 90 évig szeretnék élni. Na most akkor mit tegyek? :) |
Quote:
Jó, ne azokat segítsük, akik elől vannak, s már letettek vmit az asztalra, elértek valamit, s fanatikusok, mert nyilván nekik nincs szükségük rá (és a Synkel által remekül megtalált kivételektől itt eltekintenék, ha kicsit komolyabban venné, feltűnne, hogy nem azokért kardoskodom, még külön ki is tértem arra, róluk mit gondolok, mind1). De ne is azokat segítsük, akik keveset tudnak tenni azért, hogy jók legyenek, s eddig mindegyik ötlet erre ment ki. Még várom a támogatható ötletet:) |
Quote:
Arra, Neked miért nem lenne jó pl Kisbér ötlete a -1 szemes feltétellel? |
1 - ne kelljen A-ba lépni, de B-böl 2-szer fordulás után legyen uj személyiség
Ezzel lehet hogy nem kellene kőprofinak lenni, de szerintem 2x végigmenni éppen elég nagy vám egy újyabb számért. |
Quote:
1000 éves orik? :D Talán ideje lenne ujra felmenni egyszer, hogy legyen friss élményed is, ne csak 2-3 évesek. |
All times are GMT +1. The time now is 21:02. |