![]() |
Quote:
X-et támadja A,B,C,D országok. A foglal 70 hekit, B foglal 66 hekit, C foglal 60 heki, D foglal 56 hekit. Innentől foggva az A,B,C,D orik további 12 serege alulról ütné X-et. |
Quote:
|
Ati: reaktor postjait elolvastad, hogy mennyire nonszenssze teszi ez az egesz az 1/Aban a termelok vedelmet(akiknek igy is durvan megnehezitettuk ugye a jatekat), es a tobbi csopikban a tolik es varik vedelmet, es a jol szervezett szovik jol megfontolt valaszcsapaslehetoseget mennyire tonkrevagja?
|
Az a baj, szerintem, hogy a megszokas rabja vagyunk :)
S ezt feladni nehez :) Mindketto oldal jol erveli a sajat allaspontjat, de en magam se tudom eldonteni, melyik a jobb mindkettofelnek. Nyilvan, nekem is jobban tetszik, hogy 70%-at bukja az 1k hekis ha bekap 17 sereget, de tenyleg nonsens hogy a 1100 hekis is a 400 hekist utoljara alulrol usse. |
Quote:
--- legalábbis az elgondolás ez --- |
valaki irjon már aki kicsit is tud játszani és átment rajta 16 sereg. Főleg normál és gyors csopis érdeklne. De olyan is érdeklne akin akár 5 sereg át vonult.
ja és 16 ori normál estbe nem is tud egy célpontott egyszerre támadni Jópár csopiba. |
Mi csak utottunk 18 sereggel egy orit.
465 hekirol 174-re esett. |
Quote:
Szerintem ez kifejezetten az előnyükre szolgál. |
Quote:
|
Quote:
Nézzük ezt mondjuk 1/A-ban, x10, akkor veszít egy kör alatt cca 3000 hektárt. Ha ez egy termeló törpe volt, akkor ezáltal most jobban védve van? Nem értem. Szemben azzal, hogy ilyen esetben modnjuk csak ~1400 hektárt veszít? Ilyenkor pedig nincs védve? Nem értem a következtetést. |
All times are GMT +1. The time now is 10:46. |