Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

McLoad 11-30-2006 22:38

JA és kedves cáfolok el kéne már döntsétek azt is, hogy Ht ilyenszerü fejlesztése tamagocsizást teremt vagy pedig aki nem ül reggeltöl estig a gép elött az ne támadjon. Mert ugye bár aki támadni akar de nem tud ott lenni 5órát a gép elött annak lenne ez segitség nem aki tamagocsizni akar. Ne érveljetek 1* p-vel és non(p)-vel is mert hát ugye bár logikailag ez hülyeség:)

Synkel 11-30-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48623)
JA és kedves cáfolok el kéne már döntsétek azt is, hogy Ht ilyenszerü fejlesztése tamagocsizást teremt vagy pedig aki nem ül reggeltöl estig a gép elött az ne támadjon. Mert ugye bár aki támadni akar de nem tud ott lenni 5órát a gép elött annak lenne ez segitség nem aki tamagocsizni akar. Ne érveljetek 1* p-vel és non(p)-vel is mert hát ugye bár logikailag ez hülyeség:)

Arra, Kisbér, ebben azért van valami...

Kisbér 12-01-2006 09:38

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48623)

Igen, jó lenne, de akkor is ellenezem.
Ez olyan, mintha lenne benn a játékban csataszimuláció.
Csinálsz egy gömböt, meg egy éplistát, és lenne egy gomb, ami megmondja, hogy mennyi egységgel kell ütnöd, mennyi egységet kell szövitől hívni, stb, stb...

Ez is kényelmi funkció.
És szerintetek jó lenne?
Én minden ilyenszintű kényelmi funkciót ellenzek.

Lassan semmi előnye nem lesz azoknak az embereknek, akinek sok idejük van a játékra..
És hát Atiéknak is az a jó, minél több konneksön :) van.

-szerintem-

McLoad 12-01-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48735)
Ez olyan, mintha lenne benn a játékban csataszimuláció.
Csinálsz egy gömböt, meg egy éplistát, és lenne egy gomb, ami megmondja, hogy mennyi egységgel kell ütnöd, mennyi egységet kell szövitől hívni, stb, stb...

Látod ebben tévedsz mert ez pont nem olyan:)
Melesleg erre amit te mondasz nagyon sokan használják H5tools-t. Én maradok a számologépnél tehát kérem senki ne használja...:D

Kisbér 12-01-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by McLoad (Post 48761)
Látod ebben tévedsz mert ez pont nem olyan:)
Melesleg erre amit te mondasz nagyon sokan használják H5tools-t. Én maradok a számologépnél tehát kérem senki ne használja...:D

Én is sokat használom a h5toolst, de vannak szituk, amikor hibásan számol.
Illetve ha fontos támadást csinálok, akkor nem használok ilyeneket, kézzel számolok...

Sokkakkal ellentétben ismerem a számokat, és nem csak h5tools-al tudok lopni, varizni, vagy épp támadni/védekezni...

laziga 12-04-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 48735)
Lassan semmi előnye nem lesz azoknak az embereknek, akinek sok idejük van a játékra..
És hát Atiéknak is az a jó, minél több konneksön :) van.

-szerintem-

szerinted akkor úgy lenne jó, ha valaki sokat tud gépelőt lenni az nyerjen, míg aki dolgozik az meg szivjon?

Remedy 12-04-2006 22:31

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 50633)
szerinted akkor úgy lenne jó, ha valaki sokat tud gépelőt lenni az nyerjen, míg aki dolgozik az meg szivjon?

Ez eddig is igy volt... nem tunt fel? :P

Cassandra 12-04-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 50633)

És aki gép elött ül egész nap, mégis szív?;)

Kisbér 12-05-2006 09:30

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 50641)
És aki gép elött ül egész nap, mégis szív?;)

Akkor a hiba az ő készülékében van :D:D:D

porika 12-05-2006 09:33

Mióta van VIP azóta, használom ezt a szolgáltatást. De mégis ellenzem, mert ha ebben az irányban haladunk akkor elöbb-utóbb már nem játék lesz hanem tamagucsi. A másik érvem meg az, hogy igenis kelljen foglalkozni a támadás elött az ellenféllel. Mérjük fel, nézzünk éplistát, teljes krónikát stb. aki ezeket elmulassza az gondoskodjon előre az ilyen helyzetekről.

All times are GMT +1. The time now is 00:36.