![]() |
az én kedvenceim: Rejtő Jenö , Lörinc L. László, Stephan King összes irása (amiket meg tudtam szerezni) , A gyűrűk ura trilogia ,Harry P. könyvek,.
Egy életrajz szerü könyv amit már kb.1000-szer elolvastam Annemarie Selinko: Desirée :) |
Én is szeretem a King könyeket, bár néhány csalódást okozott már.Ha szivesen olvasol életrajzi könyveket Jane Godall : Míg élek remélek c-t ajánlom;), ez szinte mérfőldkövet jelentett az életemben:rolleyes:, a többi könyvét is nagyon jónak tartom.
|
Quote:
|
Most éppen a 10-es irodalom tankönyvemet olvasom, mit mondjak, nem köt le:D
|
Quote:
gyakorlati haszna meg pláne nincsen - ennek köszönhetően én nem is tanulom :D:D |
Quote:
Én az Oroszlánkölyköket olvasom, annyira nem jó, de egyszer el lehet olvasni. Persze van jó része is, de mégiscsak 2kötet. Szóval vannak "értékesebb" könyvek is :) |
Quote:
Igényes olvasói réteget nevel ki. Elvileg :D (és most nem az összegyötört verselemzésekre gondolok, hanem hogy elolvasol valamit, és kicsit utánagondolsz miről is szól) |
Quote:
Sokkal jobb alkotásokból is össze lehetne válogatni. Mondjuk az még érthető, hogy a magyarokat kell hangsúlyozni, de talán nem ennyire :) |
Hát nem tudom de Mikes Kelemen levelei után elkezdek gondolkodni, akkor annak elég nagy röhögés lesz a vége. Na mind1 egyszer kibírom:)
|
Quote:
Quote:
megjegyzem én enélkül is szeretek olvasni, ez a sok baromság inkább megutáltatja velem az olvasást... |
All times are GMT +1. The time now is 03:25. |