Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Póker (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=100)

Grabi 11-24-2007 11:29

ide most képeljetek egy nagy kérdőjelet.

Kutyuleee 11-24-2007 12:26

Hát én egy picivel nagyobb érdeklődést vártam az ügyben:(

Grabi 11-24-2007 12:28

azt mondtad utánnajársz a remy által leírt problémának. utánnajártál? én mondom nagyon szívesen, annál is inkább mert a fél ovi kb. menne :)

Kutyuleee 11-24-2007 12:35

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 137323)
azt mondtad utánnajársz a remy által leírt problémának. utánnajártál? én mondom nagyon szívesen, annál is inkább mert a fél ovi kb. menne :)

De te mondtad is hogy tudsz zsetont szerezni. Ráadásul a helyet tovább alakitották és még nem tudni mi lesz a végén, és akik ott voltak se tudták megmondani, hogy hogy is van ez a póker cucc most ott lent...

Helyszínnek igazából bármi megfelel sztem, amiben van emberi áron csapolt sör, nagy asztalok,és elég hely;)

Remedy 11-24-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 137326)
De te mondtad is hogy tudsz zsetont szerezni. Ráadásul a helyet tovább alakitották és még nem tudni mi lesz a végén, és akik ott voltak se tudták megmondani, hogy hogy is van ez a póker cucc most ott lent...

Helyszínnek igazából bármi megfelel sztem, amiben van emberi áron csapolt sör, nagy asztalok,és elég hely;)

Nem vagy eleg agressziv. En egyszeruen lementem, es akik csinaljak a poker klubbot, azokkal beszeltem. :) De le is irtam, mit mondtak... :)

Kutyuleee 11-24-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 137334)
Nem vagy eleg agressziv. En egyszeruen lementem, es akik csinaljak a poker klubbot, azokkal beszeltem. :) De le is irtam, mit mondtak... :)

Mert én szted nem lent voltam tegnap???;) egyszerüen csak 1 szimpla haveri társaság volt lent:D

Grabi 11-28-2007 15:04

hát ahol voltunk ott nekem az nem tetszett h picik az asztalok. igaz volt sör meg olyan drága se volt úgy gondolom :)

Kutyuleee 11-28-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 138280)
hát ahol voltunk ott nekem az nem tetszett h picik az asztalok. igaz volt sör meg olyan drága se volt úgy gondolom :)

Amit ajánlottam a Tátra Sörgödör vmivel olcsobb, és nagy asztalok vannak, ráadásul, egy kb 30fős helyiséget bármikor letudok foglalni ingyééé. Csak kártyát meg zsetont azt hoznunk kell;)

Grabi 11-28-2007 15:26

ez van ott a lehel teren? mert ez igy jol hangzik.

Kutyuleee 11-28-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 138292)
ez van ott a lehel teren? mert ez igy jol hangzik.

Nem ez a Tátra utca 1 szám. A Jászai Mari térnél. a margit híd pesti hídfőjénél.
Sztem ha ez így nektek tetszik, akkor nyitok neki egy külön topicot, mert arra talán többen felfigyelnek, ráadásul úgy gondoltam, hogy vmi taliszerüséggel egybekötve azoknak akik nem szeretnek pókerezni de eljönnének...;)

All times are GMT +1. The time now is 23:21.