![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Vityu tisztában vagyok vele , hogy a dragon és az én klánom közt a békének a halvány szikrája sincs :) Konkrétan ez engem egy kicsit sem zavar ...
Tudom azt is , hogy melyik nagy klánnak vagytok az érdekeltsége mert a dragonos topicból egyértelműen kiderül :) Meg ugye az is kiderül , hogy Pumi is a ti érdekeltségetek úgy klánostól mindenestül .... Pumi az újrázásban az a jó, hogy tudsz másik fajt választani , tehát nem kell törölni az oridat ha érted mire gondolok :D Hexéknek az egyik orija betámadott minket ott volt egy kis földelés oda visza .. Tényleg szép nagyot ütötek rajtunk de ezt már leírtam párszor sajnos egy emberen múlt nálunk ezen a tényen nem tudok változtatni ha tetszik ha nem :) Teljesen nyugodtan merem állítani , hogy mindenki aki be akar érni vagy én őt be akarom érni az biztosan meg is fog történi .... 518796 ez a sorszámú ori is így vélekedet ahogy páran közületek 1 év után sikerült utolérnem . A találkozás óta nem változik az értéke , ami lassan már vagy 8-10 hónapja volt :) Biztos vagyok benne , hogy ismeritek őt ... Szerintem ezt a sztorit kár továbbfüzni már Totya |
Quote:
|
Quote:
Kosz a felvilagositast, Toled igazabol nem is vartunk tobbet. Bar egyszer kitalalhatod hogy minket meg a Pannon tapol pl, az is vicces lenne... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
elmagyarázom, hátha megérted :) az 1/A nem egy olyan szint ahol érdemes fagyasztani, mivel 1-2k kör után nem feltétlen lépsz szintet. MAUL orim a pénz miatt került A-ba, nem volt több célja..... DE tudod mit, ezek az orijaim: Országok, amik eddig hozzád tartoznak: -_NO FEAR_- (#196354) [2/B] *VATOS LOCOS* (#291252) [1/A] ALJAS (#306903) [4/L] AZ UTAZÓ (#629365) [5/V] szeretettel várlak :rolleyes: |
Quote:
|
Nem jösztök át inkább a Ne OFF-oljunk máshol topicba? :)
|
Quote:
|
Mi meg az 1/A-t tápoljuk! :D
|
Quote:
Pumi, Aljasul el fog veled bánni, ha közel kerültök egymáshoz :D Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerencsére az a reptér melletti kóbor kutyát se érdekli:D |
Quote:
rosszat idéztem :D kalapácskát akartam :D |
Quote:
Dehogynem,minket érdekel:D És itt szeretném még hozzátenni,hogy aki a pannont szeretné támogatni arannyal,tekerccsel,egységekkel,stb az a játékon belül jelezze,külön örülünk az orijainkra küldött vipnek is,ugyanis poolék nem valami bökezüek:( |
Quote:
|
Quote:
Grat srácok, szép ütés! |
[quote=Kalapácska;265868]Vityu tisztában vagyok vele , hogy a dragon és az én klánom közt a békének a halvány szikrája sincs :) Konkrétan ez engem egy kicsit sem zavar ...
Tudom azt is , hogy melyik nagy klánnak vagytok az érdekeltsége mert a dragonos topicból egyértelműen kiderül :) Na mostmár muszáj Nekem is reagálnom! Kb egy hónapja már hallottam ezt az ökörséget, hogy mi a Gun alklánja vagyunk! A Dragonos topic melyik fejezete ültette el a kis fejedben (nagy arccal) hogy bármi közünk is lenne a Gunhoz? Talán Vityura gondolsz, hogy ő egykoron onnan vált ki? Fel kell világosítsalak, hogy semmi közünk hozzá ugyanis ha figyelmesen olvasgattál volna láthatod a Dragont még én alapítottam és biztosíthatlak afelől, hogy azt se tudtam van BIG GUN! Ráadsásul akkor mások uralkodtak még:) a rosszhírű pletykáknak meg én más okát is hallottam illetve másként gondolom de ezt nem osztom meg Veled hisz így is elég jól kombinálsz hátha még ezt is az orrodra kötném! |
Quote:
Konkrétan erre én is kiváncsi lennék! ja grat az Utazóknak |
2010-10-07 11:01:08 Sárga zsiguli (#4005) támadást indított Látnok (#3189) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3191 hektár földet.
2010-10-07 11:01:08 Látnok (#3189) támadást indított Sárga zsiguli (#4005) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1611 hektár földet. azonos körben! Gratu! :) |
Ilyen friss eseményeket nem kellett volna kiírni...
Nem idézem be, hogyha törlöd, ne maradjon meg. |
Quote:
|
Quote:
és jól sejtem,hogy a látnok volt az agresszor a 2.csatában is? |
Quote:
|
Quote:
A legtöbb klánnak az a baja, hogy az ellenfelet alulértékeli. Szerintem ez is annak a bizonyítéka. Én meg sajnos ennek éppen az ellenkezője vagyok :D |
2010-10-07 17:01:07 Fejvadász (#4023) támadást indított Dangerous Forest (#3699) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1101 hektár földet.
gratula overnek :) kinai bigulinak is a szép megoldásért :) és látnokéknak is mert ha nem is jon ossze mindig legalább kitartoan probálkoznak idorol idore és nem abbol áll nekik a játék hogy a fedezés gombot nyomogatják :) |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-10-08 22:01:07 .: over :. (#254777) elfoglalt 517 hektárt II.V.E.L.I.K.A. (#279118) országától. Gratula, bár a benyelt seregért kár volt.. :) |
2010-10-12 15:01:08 Killer Land re (#353982) elfoglalt 1632 hektárt Jajde vicces (#118588) országától. grat! :) |
Quote:
Gratula!:) |
Quote:
|
köszi:)
végre sikerült alulról:) |
2010-10-12 15:01:08 Killer Land re (#353982) elfoglalt 1632 hektárt Jajde vicces (#118588) országától. Gratula Kill :) |
Quote:
Hány % barakkal mentél? (Ha nem titok...) |
köszi nektek is:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35. |