Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Csokibácsi 11-26-2006 21:04

Jajj ...
Tovább is olvastam, nem kellett volna.
Kemény. http://www.tms.hu/smiley/hulye.gif

Dragi 11-26-2006 21:04

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 46770)
Na midn1 most nem érek rá:)
De én leirtam minden miért volt stb:)
Eltelt 1ora utána már én votlam a legjobb az 100%:)
első órában buktam mindent de felálltam és ez a szép:)
Ha végigjátszom biztos minden más lett volna

Amúgy meg ha már megszerveztem neked ezt a párbajt és az elején 500 vip bukóba voltam most ezt a + pár száz kör vippet nehogy már sajnáld tőlem :p és inkább annak örüljél hogy játszottál

Synkel 11-26-2006 21:07

Nyugi, Harcosok, szerintem a legszebb azért te voltál. Vagy legalább a legokosabb, vagy legszőkébb, vagy legkékebb szemű:)
Gratula a győzteseknek, Harcosok, ezt ne vedd magadra...

A magam részéről nem hiszem, hogy az orid egy órán kersztül gazdátlan volt, onnan már nem lehet felállni, ezt láttuk múlt héten Steve-nél.

Aszogya a párbaj menü, hogy ha elszámolnivalód van valakivel, itt eldönthetitek, melyik a jobb. Szerintem ez egy nagy marhaság. Inkább úgy kéne szóljon, hogy ha vipet akarsz nyerni másoktól, gyere ide. Ezért nem szeretem a párbajt egyebek mellett. Jobb az eltéréseket normál játékon belül rendezni, a 20-dik mészár után úgyis felesleges szövegelni, hogy igaz, hogy sz*rrá vágtál, de a jobb én voltam, csak épp fájt a hasam egy hétig, és nem tudtam gépnél lenni...

Dragi 11-26-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 46782)
Nyugi, Harcosok, szerintem a legszebb azért te voltál. Vagy legalább a legokosabb, vagy legszőkébb, vagy legkékebb szemű:)
Gratula a győzteseknek, Harcosok, ezt ne vedd magadra...

A magam részéről nem hiszem, hogy az orid egy órán kersztül gazdátlan volt, onnan már nem lehet felállni, ezt láttuk múlt héten Steve-nél.

Aszogya a párbaj menü, hogy ha elszámolnivalód van valakivel, itt eldönthetitek, melyik a jobb. Szerintem ez egy nagy marhaság. Inkább úgy kéne szóljon, hogy ha vipet akarsz nyerni másoktól, gyere ide. Ezért nem szeretem a párbajt egyebek mellett. Jobb az eltéréseket normál játékon belül rendezni, a 20-dik mészár után úgyis felesleges szövegelni, hogy igaz, hogy sz*rrá vágtál, de a jobb én voltam, csak épp fájt a hasam egy hétig, és nem tudtam gépnél lenni...

Jó párbaj volt :)és köszi Synkel:) Csak itt a vége amit Harcosok levágott az elszúrta az egészet :mad:

Szecsa 11-26-2006 21:11

En csak nevetek még mindig azon, amit Harcosok levágott :)

Dragi 11-26-2006 21:11

Gratula Szecsa :)
Lezúziusznak is gratulálok :) Jojonak is :) Ironnak is :) és Boszinak is grat és köszönöm ezt a jó játékot :)

Dragi 11-26-2006 21:12

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46784)

Engem zavar hogy azt hiszi hogy te adtad oda a 2.-ik helyet :p pedig én megdolgoztam érte :) De hát gondolom magából indult ki és neki is úgy szokták odaadni a helyezéseket mások :)

Csokibácsi 11-26-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 46784)

Legalább megismertük, milyen ember is valójában :)

Egy újságcikket is megérne :D

Dragi 11-26-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 46794)
Legalább megismertük, milyen ember is valójában :)

Egy újságcikket is megérne :D

inkább monnyon le :) Nem tudom de én azt hiszem többet nem megyek olyan párbajra amin Harcosok is ott lesz mert ez így nem járja . Ha én veszítek szépen gratulálok a győztesnek és tovább lépek de ha véletlenül nem ő győz akkor ilyen herce hurcát levág háááát.... nekem erre úgy érzem nincs szükségem!

Szecsa 11-26-2006 21:33

vagy minyon :D

All times are GMT +1. The time now is 18:34.