Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Ati 03-30-2008 22:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167666)
Ömm .. szabad tudni,hogy a hetes verzió bevezetésével lesznek itt a fórumon is a változások elismertség ügyben?

A 7-es verzió és a fórum két külön dolog, az egyiket én csinálom, a másikat nem. De közeleg a fórum új verziójának a véglegesítése is, már RC1-nél jár, szóval kb egyidőben várható talán.

Tsobi 03-30-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167668)
A 7-es verzió és a fórum két külön dolog, az egyiket én csinálom, a másikat nem. De közeleg a fórum új verziójának a véglegesítése is, már RC1-nél jár, szóval kb egyidőben várható talán.

Csak mert addig is mutogatom a kocekáim :)
Köszke :)

Ati 03-31-2008 13:09

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167669)
Csak mert addig is mutogatom a kocekáim :)
Köszke :)

Én már nagyon várom, hogy elkészüljön. :) Nem azért, mert olyan hatalmas újítások lesznek benne (bár az is), hanem mert van legalább egy olyan funkció, amit át akarok majd írni, hogy szebb és jobb legyen a Hódító fórum. És ezt most nem teszem meg, hogy aztán az új fórummal úgyis szépen felül legyen írva, és kezdhessem elölről... :D

Pali papa 03-31-2008 14:37

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167666)
Ömm .. szabad tudni,hogy a hetes verzió bevezetésével lesznek itt a fórumon is a változások elismertség ügyben?

Szeretnél változtatni valamit Tsobi?
:)

Ati 04-01-2008 14:59

Hmm, LOL. :D

Hát új verzió az éppen lett ma a fórumból, csak nem az, amire mindenki számított... :D Beiktattak titokban mégegy közbenső verziót. :( Ejj-ejj, ennek nem lesz így jóvége, ha nem jönnek ki hamar az új nagyverzióval... :)

Synkel 04-02-2008 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167978)
Hmm, LOL. :D

Hát új verzió az éppen lett ma a fórumból, csak nem az, amire mindenki számított... :D Beiktattak titokban mégegy közbenső verziót. :( Ejj-ejj, ennek nem lesz így jóvége, ha nem jönnek ki hamar az új nagyverzióval... :)

Höhö, mint te a Hódító 6.5-öt?
:D:D:D

Pepa 04-02-2008 19:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 167716)
Én már nagyon várom, hogy elkészüljön. :) Nem azért, mert olyan hatalmas újítások lesznek benne (bár az is), hanem mert van legalább egy olyan funkció, amit át akarok majd írni, hogy szebb és jobb legyen a Hódító fórum. És ezt most nem teszem meg, hogy aztán az új fórummal úgyis szépen felül legyen írva, és kezdhessem elölről... :D

Akármi történik, akkor is Attila:) a legjobb fej.

Andrew 04-02-2008 19:26

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 168137)
Akármi történik, akkor is Attila:) a legjobb fej.

Ja, a szavazás is valami ilyesmi eredményt hozott, de asszem ott volt még egy fontos kitétel: "ha fizet egy sört" :D:D:D
Vagy ha megoldjuk valahogy, hogy nekem is meglegyen a Maffiózók sorozat :p:D

Pepa 04-02-2008 19:30

Csatolt file-ként e-mailba?

Andrew 04-02-2008 19:34

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 168140)
Csatolt file-ként e-mailba?

Én inkább valami olyasmiben reménykedem, hogy egy talira én viszek egy üres dvd-t ő meg hoz nekem egy telit :p:D

All times are GMT +1. The time now is 15:55.