Kutyuleee |
06-14-2011 21:54 |
Quote:
Originally Posted by Redback
(Post 288860)
Ezt elfelejtettem idézni az előbb. Egyik ismerősömék kint élnek Angliában, vettek egy mr2-es (toyota?) cabriót, napról napra élnek, xbox,ps3 stb... Én nem így tervezem az életemet :)
|
Hát igen, van aki a jelenben szeretne boldog lenni és az akkori lehetőségeiből kihozni a maximumot, és van aki a jövőjét tervezi, és ezért sok mindent képes is nélkülözni:) azt hiszem az ideális a 2 között lenne,de ebben általában szélsőségesek az emberek, ritka az olyan aki szórakozni és félre is tud tenni, és itt nem feltétlen a fizetésről beszélünk, hiszen minél többet keresel annál drágábbak az igényeid.
Én inkább az első csoportot képviselem, amikor jó keresetem volt, akkor is elszórtam a világ összes pénzét, most meg tengek lengek a kevéske ösztöndíjamból, hogy csak annyi változott az életemben ahoz képest, hogy a bevétel és a kiadási oldal 0-val kisebb és hogy dupla ír whiskey helyett sört iszok egy buliban:) De én mindig is tiszteltem a másik oldalt, és gyakran elterveztem hogy majd félreteszek erre arra, meg,hogy elkezdek havonta lekötni pénzt, de mindig máshova került a pénz.
Hál isten most barátnőm pont azokon tud sporolni amiken én nem és fordítva, úgyhogy szépen félreteszünk pénzt majd:)
|