![]() |
Pfujj ... :eek:
|
Quote:
|
Quote:
Több mint valószínű:D:D:D |
A McLaren istálló Magyarországon állít össze új csapatot, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgják sokat próbált, korábbi teamüket, és a cigányokkal vágnak neki a versenyeknek. Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelik a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak... :D |
Kisgyerek kérdi anyukáját a taxiban a Rákóczi tér környékén:
- Mama, mire várnak itt ezek a nénik? - Háát, a férjükre várnak. Mire a taxis: - Ejnye asszonyom! Miért nem lehet annak a gyereknek megmondani az igazat? Kurvák ezek kéremszépen! - Mama, ezek tényleg azok? - Igen kisfiam, azok. - És van nekik gyerekük? - Van kisfiam. - És mit csinál ilyenkor a gyerekük? - Taxit vezet, kisfiam. |
Quote:
|
Grafitik
- Ez művészet! Ne hagyjuk, hogy az önkormányzati vandalizmus elpusztítsa!
- Ma kezdődik életem hátralévő része. - Ne makacskodj, forogj együtt a földdel. - A zenéről írni olyan, mint táncolni az építészetről. - Kerüld a másnaposságot - maradj részeg. - Mi az apátia? Nem tudom, és nem is érdekel. - A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. - Ne okozzunk autóbalesetet az utakon - vezessünk a járdán! - Légy hű magadhoz! Egész életedet vele kell leélned. - Ne vezess túl gyorsan, mert még lemarad az őrangyalod - Az egypúpú tevét az különbözteti meg a kétpúpútól, aki akarja. - Örökké akarok élni. Eddig sikerült. - A dohányzás megrövidíti a cigarettádat. - Annyira tettrekész vagyok, hogy a nevem valójában ige kellene, hogy legyen. - Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz. - Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié. - Kicsi a bors, de tényleg. - A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. - A holnap érdeklődés hiányában elmarad. - Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. - Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének! - Ne lépj a fűre, szívjad! - Aki az életet tréfának tartja, gondoljon a poénra. - Fékezzük meg az inflációt - lopjunk! - Le az inflációval! Együk meg a gazdagokat! - Akasszuk fel a szélsőségeseket! - Ne olvasd a történelmet - csináld! - Már a múltkor sem hittem a lélekvándorlásban. - WC falán (tükörírással): A világ első átlátszó vécéje. - Néha összeszavakat a keverem. - Óvszerautomatán: Itt tegye be a babát, ha visszatérítést kér. - Muszáj megoldást találni? Nem élvezhetnénk kicsit magát a problémát? - "Isten meghalt" - Nietzsche. "Nietzsche meghalt" - Isten - Bundád első tulajdonosa meghalt benne. - Az öngyilkosság az önkritika legőszintébb formája. - Mindenki színesbőrű, különben nem látszana! - Csoda, hogy meg vagyok zavarodva, amikor az egyik szülőm nő volt, a másik meg férfi? - Mágiára a boszorkányokkal! - Mindig szerettem volna tudni, ki ír a falakra - most végre tudom. |
Floridában nemrég készítettek egy hivatalos felmérést. Arról kérdezték a lakosságot, hogy komoly társadalmi problémának tartják-e az illegális bevándorlást.
29 % azt válaszolta, hogy: "Igen, komoly problémának tartom." 71 % azt válaszolta, hogy: "No, es una problema seriosa." |
Egy vendéglőben a hegedűs egy Chopin-keringőt játszik. Erre az egyik vendég az asztalra borul, és hangosan zokogni kezd. Odalép hozzá a hegedűs:
- Bocsánat, csak nem lengyel az úr? - Nem. - feleli a vendég. - Zenész vagyok. |
- Mi van az őrült ló lábán?
- ??? - Pszichopata. |
All times are GMT +1. The time now is 16:29. |