Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Pool 01-17-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 237326)
Hát nézzük, ha hétvége, akkor nekem jó a jan 23, feb 27, ez utóbbi csak korai befejezéssel. A jan 23 megszervezése részemről az e heti igen idegbeteg hét miatt esélytelen, úgyhogy csak akkor jöhet szóba, ha van egy jól bevált helye valakinek.

a február 27 jobb lenne...
tovább meg nem kellene húzni...
szal ezzel az időponttal kellene gondolkozni...
sztem...

Pool 01-18-2010 19:31

Lehetne akkor kezdeni vmit ezzel a február 27.-ével?

Ati 01-18-2010 20:56

Akinek jó az időpont, és van kedvenc szórakozóhelye, az jelezze, hogy mi és hol. Ha nekem kell választani, akkor kesésbé alkoholos hely lesz, szóval ennek fényében jöjjenek a javaslatok. ;)

Pool 01-18-2010 21:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 237526)
Akinek jó az időpont, és van kedvenc szórakozóhelye, az jelezze, hogy mi és hol. Ha nekem kell választani, akkor kesésbé alkoholos hely lesz, szóval ennek fényében jöjjenek a javaslatok. ;)

Nekem megfelel és mivel nem ismerek semmilyen helyet Bp-en így oda megyek, ahol lesz...
Azért ha lehetne a Nyugatitól ne legyen 20 km-re

J.Ati 01-18-2010 22:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 237526)

Nekem jó a kevésbé alkesz hely, de majd szétnézek holnap a nyugati környékén, hogy milyen helyek vannak.

Nagyjából hány fővel számolsz?
Mert a helyet is úgy nézném.

Ati 01-18-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 237536)
Nekem jó a kevésbé alkesz hely, de majd szétnézek holnap a nyugati környékén, hogy milyen helyek vannak.

Első körben sokan mondták, hogy jönnek, aztán alábbhagyott a lelkesedés. Nem hiszem, hogy egy 15-20 főnél többen lennénk.

Pool 01-18-2010 22:14

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 237536)

Bárhol meg lehet inni egy-két pohárral, akár egy talponállóban is...
De 5 évente egyszer megyek Pestre, ne vmi aluljárót nézz, vagy az állomáson a restit
bár az lenne a legjobb, akkor nem tévednék el :)
sztem várdd meg, hány ember jönne el 100%-ra, aztán ráérsz helyet nézni, ha jó az időpont, akkor van még több, mint 1 hónap :)
vagy monro kijöhetne a Nyugatihoz egy mozgó büfével :)

J.Ati 01-18-2010 22:21

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 237539)
Bárhol meg lehet inni egy-két pohárral, akár egy talponállóban is...
De 5 évente egyszer megyek Pestre, ne vmi aluljárót nézz, vagy az állomáson a restit
bár az lenne a legjobb, akkor nem tévednék el :)
sztem várdd meg, hány ember jönne el 100%-ra, aztán ráérsz helyet nézni, ha jó az időpont, akkor van még több, mint 1 hónap :)
vagy monro kijöhetne a Nyugatihoz egy mozgó büfével :)

Nem csöves talponállóra gondoltam, hanem valami normális kis beülős helyre.
Viszont 15-20 főnél már foglalni kell, és most szétnézni meg nem kerül semmibe.

Majd nézek többet, és próbálok majd webcímet is szerválni hozzá, aztán megtudják nézni a vidékiek is:p

Ja és olyan nincs, hogy 100%!
Ha 20-an írják, hogy jönnek, akkor kb. 5 szól előtte fél nappal, hogy mégse, 5 szó nélkül nem jön. Másik három meg késik, és akkor a végén leszünk hatan :D

Pool 01-18-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 237542)
Nem csöves talponállóra gondoltam, hanem valami normális kis beülős helyre.
Viszont 15-20 főnél már foglalni kell, és most szétnézni meg nem kerül semmibe.

Majd nézek többet, és próbálok majd webcímet is szerválni hozzá, aztán megtudják nézni a vidékiek is:p

Ja és olyan nincs, hogy 100%!
Ha 20-an írják, hogy jönnek, akkor kb. 5 szól előtte fél nappal, hogy mégse, 5 szó nélkül nem jön. Másik három meg késik, és akkor a végén leszünk hatan :D

Az se gond, kevesebbnek kell fizetni :)
Akkor nézz szét, népek, ti meg nyilatkozzatok, hogy jó lenne-e a február 27?
Első és lehet utolsó alkalom, hogy találkozhattok velem :D:D:D

Pool 01-18-2010 22:38

Ati, nem azért, de már lehetne egy Hódító Székház (mondjuk a Rendőrpalotát vedd meg), ahol ezeket a dolgokat le lehetne bonyolítani a nagyteremben :)

All times are GMT +1. The time now is 06:19.