![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembleyben. Az angolok kellőképpen "komolyan" veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri.
Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0. Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön. A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét. Rögtön nekirontanak: - Wayney, mi történt? Hogy veszíthettünk?!? - Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak... |
A Maksa vízióban (vagy mi volt a neve :) ) hallottam ezt először, és azóta is utoljára :).
Angila-Magyarország találkozó, az első féidő után 1:0-ra vezetett a magyar válogatott, amikor megérkezett az ellenfél. :) Kössz, hogy felidézted :) És hajrá magyarok! |
Quote:
fetrengek a röhögéstől:D:D:D |
Quote:
|
Három elítélt beszélget az egyik magyar börtönben:
- Titeket miért itéltek el? - kérdi az egyik. - Elkötöttem egy autót, 1 millió forintos kárt okozva. És te? - Én loptam az állam pénzéből, 2 millió forintos kárt okozva. - Hát te cimbora? Te mit csináltál? - Én 3 millió forintos kárt okoztam. - Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad? - Hóvirágot szedtem. |
A japánok terveztek egy nyomozó-robotot, ami elkapja a tolvajokat. Be is vetették három országban.
Japánban öt perc alatt elfogtak 100 tolvajt. Az Egyesült Államokban öt perc alatt elfogtak 200 tolvajt. Romániában öt perc alatt ellopták a robotot. |
Quote:
|
Mér nem tudok zöldet osztogatni?
Pedig a zolinak adnék egyet hirtelen:D |
All times are GMT +1. The time now is 18:27. |