![]() |
Quote:
|
Harcosok, az arányok asszem jobban tükrözik a dolgot, ki nyert es mennyivel....Míg Te az előzőben fedeztél 35 hekit, én ütöttem itt 35 hekit.
S ebbe a párbajba is fedeztél 4 hekit, láttam. Ugy hogy ne magyarazd meg nekem, hogy Tied a 2. hely, mert nagyon nem :) Lezuziusz nehany uzijét bemasolom ide, megkert ra: Felado: Lezúziusz:) (#382099) Uzenet: Megkérnélek valamire, lécci másold be ezt e külsőre: Igazából az a 2. helyezés sem annyira dicső, ugyanakkor gratula mindenkinek, de valójában Harcosok tényleg megnyerte volna normális keretek közöt... És most nem Szecsa ütéseiről beszélek, mert mindenki hasonlókééppen tolta a hadakozást... Talán csak én nem, és én vertem be harcosokat a végén, mert láttam senki nem akarja... Egyébként 820 lovassom volt 164 támadó +340 íjas. És még annyi, hogy 28%-on volt a hadügyi tekim.... |
Quote:
És le is irtam miért:) Ha végig játszom 100000%,hogy min 1értékkel több van... Mivel láttátok az ori késve indult el:) És továbbra is tartom:Végül te adtad oda Dragnak a 2.helyet:) Ja és valami olyat irtál anno:Hogy itt még az első adoztatos párbajokban nem lehet dobogóra kerülni mig a normál párbajban igen:) Na nekem adoztatosba eddig 2-n voltam 2x kerültem fel:) |
Quote:
Persze azt nem találod ki hogy azért lettem 2.-ik mert én szerveztem a párbajt vagy azért mert Ati si a párbajon volt vagy ....stb. stb. Erre csak egy valamit tudok mondani :) S A VA N Y Ú a S ZŐ L Ő |
Quote:
Volt vagy 470ijjad ez tuti beüt téged is:) Ez szerintem csak azért jött rám mert én voltam Harcosok:) ha rád megy akkor én még talán elsőnek feljövök ha lerengetleg +kiloplak :) Az arányról meg ne beszéljünk:)Az érték számít:) Ja és nem tom,hogy fedeztem az elözöben 35hekit most komolyan:) 14-et ütöttema végén+2x3-at és 230hekim lett a végén:D és engem 1x vertek be-10hekire:D Te adtad oda dragnak a 2.helyért járó vippet.A helyezést nem mert az döntetlen:) |
Quote:
|
Quote:
Anno az olyan párbajokban ahova be se kellett lépni pontosan ugyanez volt:) Ez döntetlen igaz te kaptad a vippet de döntetlen:) És szecsa adta oda neked a helyezést:) Magadtól nem lettél volna 2.hely:)Én inkább leszek magamtól uccso mint más segítségével akár első:) |
Quote:
Csak tudod nép:) Szerintem ez a szégen neked:P 28hekivel többed volt és ugyanannyi érték:) És ez szerintem döntetlen:)Mondom a vippet te kaptad de döntetlen amugy:) Ja tudod mmennyivel nyertél többet mint én?:)88vippel:) És hát ezt is megkérdőjelezve:)Mivel én az elején megmondta szecsán nyered meg és rajta is nyerted:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |