![]() |
Ez van, ha az ember ragaszkodik a hagyományokhoz..leugatják...:(:(:(:(
|
Quote:
5csimpánzt bezártak egy szobába. Továbbá volt a zobában egy létre, és annak a tetején banán. Amikor valamelyik majom fel aart mászni a banánért mind az 5-öt leöntötték vízzel (a csimpánz nem rajong a vízért) Ez történt néhányszor, majd amikor valamelyik megint fel akart mászni a másik 4megverte. Aztán kicserélték az egyik majmot újra. Ő ugyebár nem tudott az előzményekről semmit. El is indult a banánért, de a többiek megverték. Még talán próbálkozott egyszer-kétszer, de miig megverték. Aztán kicseréltek mégegy majmot, ő is nekiindult a banánnak, és persze nem 3-an kezdték el verni, hanem mind a négyen. A vége kitalálható: Amikor kicserélték az ötödik majmot is, amint a banán tán ment volna a másik 4megverte (ne feledjük ezeket a majmokat sose locsolták le vízzel!) |
értem..köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
A dipijébe ilyen hirdetés található:
Feltörekvő ifjú játékos/csapat kerestetik, aki tovább játszana az Óvoda megmaradt egységeivel és maradék klánjával (sorszám, raktár, szabadság) a szöveg nem vicc...engem másfél éve árpi azzal keresett meg, hogy egy aktívan játszó, fiatal, tehetséges játékosokból álló csapatot szeretne létrehozni. kétszer is elutasítottam, de addig nyaggatott, míg végül belementem. az anyaklán passzivitása miatt az egységeket nem akarjuk kidobni a kukán. így ha lenne ilyen csapat aki hű maradna ehhez az eszméhez, csak anyagi korlátaik vannak, az írjon nekem itt (ne belül!) üzenetet vagy xepibe zöldet. további jó játékot. |
Helyezés:3021031031
Érték: 10694 Fél-elf harcos szövit keres,kezdő vok,hullák kíméljenek(elfek előnyben) max 2-5 kör távolságból,aki szövibe akar lépni írjon vagy küldjön ajánlást Vki tudna nekem írni egy ajánlást?:D:D:D:D |
Quote:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
Szerintem ebben a csoportban sokkal többen vannak! :):D:D |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 16:41. |