![]() |
Quote:
|
Quote:
Végül csak így lett:D Ezért enkem jár:D Nekem jár nekem volt 8600 nép:D Nekem nekem nekem nekem:D Nekem votl mit tom én mennyi vari:D Meg neekm volt 550ij Nekem nekem nekem:D Nekem Na ehez mit szolsz neked mid volt? Akkor is én 2. lettem:D Legalább ugy lenen kiirva mind2 második lett... Megkell ezt változtatni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ja és 4rengést adtál vissza?:)Én 1-et adtam neked:) Ja meg én ugyanannyir aérzem magam 2.nak mint drag:) Takard le a helyezést és ugyanannyi érték:)Nem jobban 2. ő mint én:) lehet ő kapta a vippet és? Ja meg szecsa most állunk ugyanott(ha nem az értéket nézzük ennél:D) Én az elözöben első te első Én itt 3. te a másikban 3.:) De ugyérzem ha jól van kezdve stb meglett volna az első hely...:) Mert ott óriási hátrányba kerültem:) |
Quote:
Ez döntetlen:) Ja meg megmondom miért nyertél:Mert kisebb volt a sorszámod:)Akinek kisebb ily esetben az kerül előrébb:)Mostmár a kisebb sorszámú orit kérem az ismitöl:D |
Harcosok, szerintem ezzel az orival nem érdemeltél jobban mint a 3. hely.
S látom, ebbe a párbaj típusba nem igazán ment Neked az átképzés. Megmutatom, egy negyed 6-os gömbömet, amit lementettem. I (#1000008) [párbaj] Föld: 200 hektár Katona: 191 Népesség: 5.931 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 24% Támadó: 0 Pénz: 1.190.591 Íjász: 250 Étel: 17.358 bála Lovas: 0 Rúna: 2.387 rúna Elit: 0 Morál: 97 % Varázsló: 437 Katonai morál: 89 % Tolvaj: 230 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő Hírnév: - 23 Érték: 10.166 Helyezés: 1 / 10 Innen képeztem át, majd ütöttem 470 loval E-t 18:06-kor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |