![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha egy szűkebb körű találkozó keretében szeretnétek megkapni, akkor várjuk meg Pool-t, hogy ezt megbeszélhessük. Aki nem tud eljönni (Tuvalu, még mindig külföldön leledzel?), az más módon is megkaphatja. Aki ismer kedvelt szórakozóhelyeket :D, az ajánlhat is, mert bevallom nem vagyok otthon ezen a területen... :) Az a hely, ahol elég sok Hódos összejövetel szokott lenni anno, úgy tudom már bezárt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Február 20-21 vagyok Magyarországon. Ezt csak az időpont miatt írom, ha látni akarjátok a pofámat. Vagy pont hogy ha nem.
Vagy húsvétkor, de az már eléggé arrébb van. Na mindegy, nem ragaszkodom semmihez, nem kell alkalmazkodni hozzám, csak ha éppen mindegy lenne. |
Quote:
(Önimádó, exhibicionista, kisebbségi komplexussal küszködő, feltűnősködő, monitorfejű nyeretlen 5 éves) |
Quote:
Mehetsz aludni! http://media.bithumen.ru/img/smilies/fighting.gif |
Quote:
|
Quote:
Nekem eddig jó a február 20, szombat kb. déltől, mert fel is kell érnem Pestre Bár, ha Pali lejösz Szabolcsba, akkor felvihecc, majd vonattal hazajövök :) Ha vonattal megyek-jövök, akkor olyan 6-ig érek rá sztem, bár, ha Pali haza is hoz :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |