![]() |
Quote:
Most már a Foci Eb is erre a sorsra jutott, a SPORT semmilyen formában ne keveredjen "politikával". Rasszizmussal meg pláne ne... KÖszönöm én ebből nem kérek |
Quote:
|
Quote:
|
Ehhh irgum-burgum......Vasárnap berakattam a klímát a kéglibe..minden nagyon szép és jó,de egy bibi történt kb 5percig működött!!!.:S Még jó,hogy 3év garanciát adtak rá...mert,ha 4perc lett vna most fújhatnám:) Teljes panel csere....5percért..../Hívjam Urit!?:))) 1-2-3 mukodj.:D
|
Quote:
Miért? Mi bajod van egy kis rasszizmussal? |
Én például azért akadtam most ki, mert pár napja észrevettem, hogy egyre lassabb a külső fórum.
Írok egy hsz-t, és percekig homokórázik, mire beteszi a topicba... Rányomok az Unread Posts (olvasatlan üzenetek frissítése?) gombra, és akkor is sokat vár... Holott pl maga a Hódító játék weboldala azonnal frissül, ahogy rányomok. meg minden más is. Azt hiszem, újratelepítem a böngészőimet. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként az valóban dühöngőbe való, hogy a világon a legnagyobb rasszistái próbálják eljátszani -hozzáteszem elég pocsékul- a szenvedő fél szerepét... :mad: Leállhatnának, unalmas a műsor. :( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:58. |