![]() |
Quote:
VAGY 500 körülre, amelyik szimpatikusabb. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Van már elképzelésed Ati, milyen lesz a 2010-es sorozat párbaja?
Pontozás, stb.? Csak azért, hogy esetleg mi is beleszólhatnánk... Lehetne esetleg olyan párbaj, ahol nincs törpe, nincs ijász, nincs könyvtár, nincs vari :) (1 óráson nincs törpe, 2 óráson nincs ijász, 3 óráson nincs könyvtár, 4 óráson nincs vari, 5 óráson nincs ott Attila(: :D) Vagy minden párbaj egyforma lenne? |
Quote:
|
Quote:
A 2009-es fordulóban is több győzelmem volt, mint neked:p:D |
Quote:
Azért túl bonyolult pontrendszer ne legyen, lehessen nagyjából előre tudni párbaj előtt, mire számíthat az ember... Mert amit írtál nemrég, abból nekem az jött le, hogy még párbajgyőzelem esetén sem járna mindig egyforma pont, pedig a győzelem az mindenhol győzelem (most a sport világában a pontozásos sportágakra gondolok) Ha emlékeztek, volt egy F1 USA-ban, ahol vagy 10 kocsi indult, mégsem járt érte kevesebb pont, mint 20-nál... Ezt én nem tartom jó ötletnek... 6 fősnél is meg kell szenvedni a győzelemért, ha olyan a társaság, meg 16 főst is lehet könnyedén nyerni, hiszen ott több a "bénázó"... sztem... |
Quote:
De majd most megmutathatod... |
Quote:
Te vagy a jósnő, de már most megsúgom neked, hogy a párbajok ideje lejárt sajnos:( Nincsenek résztvevők, nincs párbajkedv, nincs játékos. Az, hogy ketten játszunk, és néha beugrik még két, vagy három játékos, annak nincs sok értelme... |
All times are GMT +1. The time now is 18:33. |