Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

laci 05-04-2008 08:28

"Szövit keresek! Varis vok,hatalmas élőlényekkel. Íj elit felálással."

Ati 05-04-2008 12:38

"jöjjön aki akar nincs feltétel .minden a makszimumon van a segitség és a jutalom is."

Jájj. Minden a "makszimumon" van, kivéve a helyesírást...

Ati 05-04-2008 14:59

"Erős szövinkbe 2 erős hadist keresünk lehetőleg nem kezdőt...vip jó msn jó skype-nak szerintem semmi értelme...küldj zöldet mert lehet, hogy opnt rád van szükségünk!!!"

Oké, akkor skype kilőve. De mi a helyzet a maradék négezerháromszázhuszonnyolc beszélgetőprogrammal? :D Ha már kettő így ki van emelve, akkor mi a helyzet a Yahoo Messengerrel? Vagy a GoogleTalk-kal? Esetleg az ICQ-val? Vagy a többivel? :D

Redback 05-04-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 173008)
"Erős szövinkbe 2 erős hadist keresünk lehetőleg nem kezdőt...vip jó msn jó skype-nak szerintem semmi értelme...küldj zöldet mert lehet, hogy opnt rád van szükségünk!!!"

Oké, akkor skype kilőve. De mi a helyzet a maradék négezerháromszázhuszonnyolc beszélgetőprogrammal? :D Ha már kettő így ki van emelve, akkor mi a helyzet a Yahoo Messengerrel? Vagy a GoogleTalk-kal? Esetleg az ICQ-val? Vagy a többivel? :D

az a következő hirdetsében lesz feltüntetve abc-sorrendben, 1-10 ig értékelve :)

[HTPA]GeeForce 05-04-2008 19:32

Én Ventrilo, TeamSpeak, és Hamachi párti vagyok. MSN + Skype csak azért van, mert sokan nem ismerik ezeket a programokat. És még írni sem kell. Ingyen telefonprogramok. :D

Redback 05-04-2008 20:50

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 173052)
Én Ventrilo, TeamSpeak, és Hamachi párti vagyok. MSN + Skype csak azért van, mert sokan nem ismerik ezeket a programokat. És még írni sem kell. Ingyen telefonprogramok. :D

Én is azokat használom, és MSN meg csak a csajok miatt :) Meg sok hódos használja.

[HTPA]GeeForce 05-04-2008 21:57

A csajokl is tudnak ventrizni... :D A hangjuk úgyis sokkal érdekesebb... Na de mindegy. :p MSN azért jó, mert tök egyszerű, és mindenki tudja használni, nem kell IP címekkel, portokkal, és egyéb nyalánkságokkal vacakolni. Mindenre van szép nagy csilli-villi gomb. Megnyomja, és működik. :D De vissza a témához. Ez már egy másik téma kérdése lenne. Majd ott kitárgyaljuk.

J.Ati 05-06-2008 12:58

Helyezés: 121
Érték: 13275

Szövit keresek! felállásom ily / Lo
ha full szövi lesz aktiválom a helytartot stb..

Nekem van illyam és hejtartóm is amit egyelőre kikapcsoltam,de én is ativálom,amint lesz egy jó szövim:D

Burning 05-06-2008 13:23

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 172620)
vagy becsúszott egy "i" és az ork lenne

akkor orikok lett volna, mert nem azt írja szerintem, hogy ork előnyben:);)

Zoli 05-06-2008 17:09

szeintem amilyen szívnonalú volt a tagoltság, és a szöveg-szerkesztettség, könnyen lehet az ork is ;)

All times are GMT +1. The time now is 04:30.