![]() |
"Szövit keresek! Varis vok,hatalmas élőlényekkel. Íj elit felálással."
|
"jöjjön aki akar nincs feltétel .minden a makszimumon van a segitség és a jutalom is."
Jájj. Minden a "makszimumon" van, kivéve a helyesírást... |
"Erős szövinkbe 2 erős hadist keresünk lehetőleg nem kezdőt...vip jó msn jó skype-nak szerintem semmi értelme...küldj zöldet mert lehet, hogy opnt rád van szükségünk!!!"
Oké, akkor skype kilőve. De mi a helyzet a maradék négezerháromszázhuszonnyolc beszélgetőprogrammal? :D Ha már kettő így ki van emelve, akkor mi a helyzet a Yahoo Messengerrel? Vagy a GoogleTalk-kal? Esetleg az ICQ-val? Vagy a többivel? :D |
Quote:
|
Én Ventrilo, TeamSpeak, és Hamachi párti vagyok. MSN + Skype csak azért van, mert sokan nem ismerik ezeket a programokat. És még írni sem kell. Ingyen telefonprogramok. :D
|
Quote:
|
A csajokl is tudnak ventrizni... :D A hangjuk úgyis sokkal érdekesebb... Na de mindegy. :p MSN azért jó, mert tök egyszerű, és mindenki tudja használni, nem kell IP címekkel, portokkal, és egyéb nyalánkságokkal vacakolni. Mindenre van szép nagy csilli-villi gomb. Megnyomja, és működik. :D De vissza a témához. Ez már egy másik téma kérdése lenne. Majd ott kitárgyaljuk.
|
Helyezés: 121
Érték: 13275 Szövit keresek! felállásom ily / Lo ha full szövi lesz aktiválom a helytartot stb.. Nekem van illyam és hejtartóm is amit egyelőre kikapcsoltam,de én is ativálom,amint lesz egy jó szövim:D |
Quote:
|
szeintem amilyen szívnonalú volt a tagoltság, és a szöveg-szerkesztettség, könnyen lehet az ork is ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:30. |