Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Synkel 08-12-2007 16:07

Quote:

Originally Posted by monro (Post 117137)
OKsa értem. Lehet rajta vitázni, hogy ez igazságos e vagy sem, de ettől még jelenleg így van. Én mondjuk jónak tartom így, sokkal jobban zavar,hogy egy-egy klánakciót 1 órán keresztül figyelhet az egész csopi és csorgatva a nyálát hiénázik. Felesleges alakoskodás ily módon a csúsztatott klánesemény jelentés. Nagyon nincs ez így jól... Pedig nem is lenne bonyolult dolog javítani ezen a helyzeten.

Egyetértek, viszont nem tudom elképzelin se, hogy lehetne ezen a helyzeten változtatni. Jelen esetben még a sereg ki se ment, már kaptam egy gratuláló zöldet, mert a ráállás nyilvánvaló volt, és az illető kifigyelte azt is, hogy a Reményhozók mind szabira mentek. Bárki más is kifigyelhette, sőt, lévén topos orikról van szó, nyilván észre is vették. Innen még másfél óra volt, hogy beüssön a sereg... Nehezen tudok olyan késleltetést elképzelni a pontlista frissítésben, ami megszűnteti a jelenlegi helyzetet, amikoris mintha kiírnám a fórumra: Figyelem, klánozunk, üres az összes orink!

Dragi 08-12-2007 16:09

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 117047)
2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, de a csatát elvesztette.
2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3050 hektár földet.
2007-08-12 02:00:56 A Kő fiai (#2717) támadást indított ***Reményhozók*** (#2478) ellen, de a csatát elvesztette.

Gratula a Kő fiainak :)

Arwyl szelleme 08-12-2007 19:46

Nagyon nehéz kivédeni az tuti, hisz nem kellett pontlistafrissülés sem hozzá. Hisz látható volt a ráállás, innentől kezdve pedig csak távollévőt kellett nézni ahhoz hogy kiment a sereg vagy sem.

"arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira"
Kapok maluszt a tolikra azért, de nem is volt olyan nehéz dolgom 0 kocsmás orikat méricskélni :)

Synkel 08-12-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 117183)

"arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira"
Kapok maluszt a tolikra azért, de nem is volt olyan nehéz dolgom 0 kocsmás orikat méricskélni :)

Télleg nem volt nehéz dolgod, de malust ettől függetlenül nem kapsz

Grabi 08-12-2007 19:48

30*20/566=1,06 micsoda malusz :) de amúgy igazad van.

Gyula 08-12-2007 20:02

Gratulálok a Kő fiainak az ütéshez.
Gratulálok a szkarának a szemfülességhez ;)

És Poolt bár nem kedvelem, mégis játékosként többre tartottam, annál mint hogy csata elöl szabira meneküljön. Csalódtam.

Pool 08-12-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 117189)
Gratulálok a Kő fiainak az ütéshez.
Gratulálok a szkarának a szemfülességhez ;)

És Poolt bár nem kedvelem, mégis játékosként többre tartottam, annál mint hogy csata elöl szabira meneküljön. Csalódtam.

Hát igen, végülis tőled nem is vártam mást reakciót. DE
Ha két szövid szabin már 1 hete, az egyik aki nincs szabin épp nyaralását tölti, a másik meg elmegy az éjszakába és ott maradsz egyedül éjfél után, aztán látod, hogy rádállt egy klán, a Te oridban meg van 300 milla, akkor mit teszel? Mivel már vagy 5* leírtam, hogy azt hittem, a klánt is elszabizza rögtön, így azt láttam helyesnek, ha a két aktív ori gazdiját hívom telón, hogy szabizzák el orijukat. Utolsónak én is azt tettem. Így azt gondoltam, hogy sikerül kivédenem a támadást, mert elszabizott a klán. TÉVEDTEM! Elismerem.
Az, hogy mekkora játékos vagyok, szerintem nem ezen múlik.
No, most már tisztán látod a dolgokat, ha ezek után is ez a véleményem rólad, hát legyen...
Mellékesen, amikor bevertelek egyéniben, én sem hírdettem a fórumon, hogy ááá, csalódtam Gyulában, még vissza sem jött...

monro 08-12-2007 20:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117148)
Egyetértek, viszont nem tudom elképzelin se, hogy lehetne ezen a helyzeten változtatni.

Pár apróság csak úgy 5letszinten ami elég jelentősen leszűkítené a hiénák mozgásterét:

1. klánpontlista frissítés 10 percenként (több okból is jólenne)
2. sikeres klánütés után a hírnévpont csak 2 kör mulva jelenne meg
3. az egyéni pontlistában 2 frissítés legyen, egy ugy ahogy most és egy a csaták után

Reaktor 08-12-2007 21:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 117194)
Pár apróság csak úgy 5letszinten ami elég jelentősen leszűkítené a hiénák mozgásterét:

1. klánpontlista frissítés 10 percenként (több okból is jólenne)
2. sikeres klánütés után a hírnévpont csak 2 kör mulva jelenne meg
3. az egyéni pontlistában 2 frissítés legyen, egy ugy ahogy most és egy a csaták után

Monro ennek indíts topikot, mert szerintem ez itt nem a megvitatás helye.

monro 08-12-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 117199)
Monro ennek indíts topikot, mert szerintem ez itt nem a megvitatás helye.

Van már egy topic amiben volt ilyesmiről szó csak nincs elég látogatottsága egy ideje. Engem meg mivel már nem játszom nem izgat eléggé, hogy verjem a tamtamot :( De ha valaki verni kezdi akkor besegítek :D

All times are GMT +1. The time now is 04:45.