Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Killer 08-08-2010 01:13

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259844)
Látod Csempe ez a baj...
Ilyenkor kéne hallgatni inkább és bezsebelni a gratulációkat.
De már megint csak a becsület bajnoka vagy :(

Az aki meg elhiszi, hogy 1,1 milla saját támadó visszavétele és eladása 2 órán belül segít egy 1,2 millás ork sereggel szemben az nem való az 1A-ba. Az elitek valószínűleg tényleg sajátok lehettek, de kérdem én mire is kellett akkor a több mint egymilló támadó?

No én befejeztem mára Urak és Hölgyek. A győzteseknek nem kell magyarázkodni ugyhogy tényleg ne tegyétek.
Mi megkaptuk az infót a működésetekről ma. Egyébként is voltak erre jelek de ma már biztosan tudjuk miről beszélünk.

Nem hiszem hogy tisztességesen nem megy nektek, csak szarabbul festene az eredménylistában ha nem csupa zöld lenne benne.

További sikereket kívánunk nektek.

nem értelek!!ugyan mire kellett a támadó bakker!!!
elárulom neked a nagy titkot!!lefokozod és olcsón kirakod katonának!!!9k körüli áron úgy felszedik mint a szél!!értetlenkedni mindig egyszerűbb mint elismerni hogy simán leiskoláztak pénzügyi manőverekkel és tökösséggel!!
mellesleg ilyen az amikor az agresszor vesztesen elkullog nem olyan mint a minap:D
azt hiszem az ingyenpiára én is vevő leszek ha elvisz valaki:D

Killer 08-08-2010 01:18

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 259853)
Én ismerem annyira a srácokat, hogy a szavuk is elég legyen. Ma ezért nem egy ember naívnak nevezett, de akkor is tartom a véleményem.

bocs Ts mellényomtam kissé ittas vok:D:D:D

Dragi 08-08-2010 01:24

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 259865)
nem értelek!!ugyan mire kellett a támadó bakker!!!
elárulom neked a nagy titkot!!lefokozod és olcsón kirakod katonának!!!9k körüli áron úgy felszedik mint a szél!!értetlenkedni mindig egyszerűbb mint elismerni hogy simán leiskoláztak pénzügyi manőverekkel és tökösséggel!!
mellesleg ilyen az amikor az agresszor vesztesen elkullog nem olyan mint a minap:D
azt hiszem az ingyenpiára én is vevő leszek ha elvisz valaki:D

Azért Taszi mutass egy olyan klánt amelyik egyáltalán rámert állni a Minigunra ?:)
Szerintem őszintén senki nem mer kockáztatni és odaállni a Big alsószeléhez és ráállni. Mi megtettük, szarul jöttünk ki belőle akár azért mert utalgatás volt, akár azért mert szerencséjük volt a fiúknak hogy visszatudták venni az elitjeiket és még visszatámadni is maradt elég lóra pénz :) Ami innen nézve elég necces külső segítség nélkül. De maradok naív :D

Gratula a támadóknak ezenfelül. Attila a majd legközelebb bejött :D (sajnos:))

Killer 08-08-2010 03:56

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 259867)
Azért Taszi mutass egy olyan klánt amelyik egyáltalán rámert állni a Minigunra ?:)
Szerintem őszintén senki nem mer kockáztatni és odaállni a Big alsószeléhez és ráállni. Mi megtettük, szarul jöttünk ki belőle akár azért mert utalgatás volt, akár azért mert szerencséjük volt a fiúknak hogy visszatudták venni az elitjeiket és még visszatámadni is maradt elég lóra pénz :) Ami innen nézve elég necces külső segítség nélkül. De maradok naív :D

Gratula a támadóknak ezenfelül. Attila a majd legközelebb bejött :D (sajnos:))

mégegyszer leírom!!
NEM UTALGATÁS ÉS NEM SZERENCSE!!!
jó játékosok és jó taktika!!
én nem tagadom eleinte skypon később csak telefonon jelen voltam!!
én már a ráálláskor mondtam hogy gyengusz sereg lesz simán védhető,az én taktikai tanácsom az volt hogy védés és vissza sereg:D
gondolom az szerintetek sem illegális,hogy taktikában besegít az ember!
mellesleg az új tagotok épje már nagyon fúrja az oldalam mostmár fel is lesz mérve!eddig szándékosan nem nyitottunk rá kaput nehogy az legyen hogy mérünk a kicsiknek:p
felesleges mindenféle sejtelmes célozgatásokba bocsátkozni szerintem majd olvashatjátok a Monrónál történő hatalmas ingyenvedelésről szóló beszámolóinkat:D:D:D

monro 08-08-2010 08:12

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 259868)

felesleges mindenféle sejtelmes célozgatásokba bocsátkozni szerintem majd olvashatjátok a Monrónál történő hatalmas ingyenvedelésről szóló beszámolóinkat:D:D:D

Ehhez semmi egyébre nincs szükség csak 3 képernyőfotóra a Minigunos orikból 08.07-én de. 10 és du.15 óra között.

Ha ez igazol titeket már hűtöm is a Tequilát de egyenlőre semmi reakció azon kivül hogy szeretnétek jönni...

Gyerekek van lehetőség rá, hogy ne kelljen ennyit magyarázni... Küldjétek el az e-mailt!!!

e-mail: monro@t-online.hu ide jöhet...

monro 08-08-2010 08:40

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 259868)
gondolom az szerintetek sem illegális,hogy taktikában besegít az ember!
mellesleg az új tagotok épje már nagyon fúrja az oldalam mostmár fel is lesz mérve!eddig szándékosan nem nyitottunk rá kaput nehogy az legyen hogy mérünk a kicsiknek:p

Az a probléma veled Taszi picit olyan vagy mint a ló akinek a szemére tették a szemellenzőt!

Az SEM SZABÁLYTALAN HA a Big Gun megveszi a MiniGun támadóit!!!
Felfoghatnád már végre, hogy itt nem szabályosság vagy szabálytalanságról vitázunk hanem a Szent Antal PR-ról.

Lassan ott tartunk, hogy Buddha élő reinkarnációi vagytok és még a feltételezés is halálos következményekkel jár, hogy esetleg suskus megy a piacokon...

DE MÉG MINDIG NEM JÖTT EMAIL....

Tsobi 08-08-2010 12:28

Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-08-07 02:01:18 Hunnia visszavág (#233211) elfoglalt 615 hektárt Hóditók vára (#463001) országától.

Grat! :)

Padlócsempe 08-08-2010 14:18

Monró, elküldtem az e-mailt.

Sami 08-08-2010 15:37

Na erre kíváncsi leszek. Az szabályos lenne, ha nyilvános lenne? Nem mintha kíváncsi lennék rá :D

Ati 08-08-2010 16:28

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259895)
Na erre kíváncsi leszek.

Quote:

Nem mintha kíváncsi lennék rá :D

Hogy mi? :)

Sami 08-08-2010 16:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 259898)
Hogy mi? :)

Igen, én is némi ellentmondást fedeztem fel a mondataim között. :)
Akkor most meghasonlottam önmagammal? :)
De ettől még a kérdésemre nem válaszolt senki. :rolleyes:

Tsobi 08-08-2010 16:39

Quote:

Na erre kíváncsi leszek. Az szabályos lenne, ha nyilvános lenne? Nem mintha kíváncsi lennék rá :D

A dolog nyilvános, most csak a bizonyítása van folyamatban.

Sami 08-08-2010 16:56

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 259902)
A dolog nyilvános, most csak a bizonyítása van folyamatban.

Tudom Tsobi, az események folyására értettem, a piacolásra, stb... Főleg arra, amit elküldenek Monro-nak.

Padlócsempe 08-08-2010 17:29

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259903)
Tudom Tsobi, az események folyására értettem, a piacolásra, stb... Főleg arra, amit elküldenek Monro-nak.

Épp elég baj, hogy egyvalaki látni fogja mikor távolozunk ha seregre számítunk, mikor indítjuk a támadóseregünket, mennyiért van kint a tartalékegységünk a piacon, hogyan oldjuk meg ha támadósereg jön felénk, vagy ránk állnak klánban. Egyáltalán nem szeretnénk ezeket az információkat kiadni, de visszautasíthatatlan ajánlatunk érkezett.

Remedy 08-08-2010 18:36

Gratula a kisklannak!

Remelem nem csak monro fog majd elnezest kerni, hanem az osszes tobbi vadaskodo is, kezdve a Kalapacskaval. O meg mondjuk allhatna az kajat.... :D

Sami 08-08-2010 18:38

Miért baj? A pénzetekkel úgysem lehet versenyezni, akkor meg nem mindegy? :cool:

Sami 08-08-2010 18:44

Én úgy gondolom, hogy a Gun hegemóniáját - most mindegy, hogy Kicsi vagy Nagy -, egy darabig senki nem fogja megtörni. Éppen ezért igazán taníthatnátok a népet. Mondjuk Pannónia felől lesznek lassan vészjelzések, de én mégse tőlük tartanék a helyetekben. Na de inkább ne menjünk bele, amíg ilyen nagy a szakadék köztetek és többiek között.

Tsobi 08-08-2010 18:57

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259913)
Miért baj? A pénzetekkel úgysem lehet versenyezni, akkor meg nem mindegy? :cool:

Azt hiszem látnokpajtás bemutatta korábban, hogy pénzzel nem lehet ütni. :)

Merengő 08-08-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 259914)
Én úgy gondolom, hogy a Gun hegemóniáját - most mindegy, hogy Kicsi vagy Nagy -, egy darabig senki nem fogja megtörni. Éppen ezért igazán taníthatnátok a népet. Mondjuk Pannónia felől lesznek lassan vészjelzések, de én mégse tőlük tartanék a helyetekben. Na de inkább ne menjünk bele, amíg ilyen nagy a szakadék köztetek és többiek között.

elárulnád, hogy melyik az az a-s ország amelyik ilyen mélységekbe lát bele? :)

Sami 08-08-2010 19:52

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 259922)
elárulnád, hogy melyik az az a-s ország amelyik ilyen mélységekbe lát bele? :)

Ebben mi a mélység?

monro 08-08-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 259894)
Monró, elküldtem az e-mailt.

Sziasztok.

Most értem haza elintézem a gyerekeket aztán megnézem mit kaptam. Mondjuk 1 ori alapján nehéz bármit is mondani, de átnézem ha van benne bármi ami alátámaszt engem vagy titeket korrekten el fogom mondani a részletek csemegézése nélkül.

J.Ati 08-08-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259928)
Sziasztok.

Most értem haza elintézem a gyerekeket aztán megnézem mit kaptam. Mondjuk 1 ori alapján nehéz bármit is mondani, de átnézem ha van benne bármi ami alátámaszt engem vagy titeket korrekten el fogom mondani a részletek csemegézése nélkül.

Egy e-mailt kaptál, de nem egy ori eseményeivel.
Buli időpontját mi választjuk ki?:cool:

Reaktor 08-08-2010 20:24

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259928)
Sziasztok.

Most értem haza elintézem a gyerekeket

Kérlek legalább a gyerekekkel légy könyörületes. :)

monro 08-08-2010 20:28

Srácok amit kaptam Csabától és Krisztiántól azt megnéztem...

Krisztián küldeményét egyenlőre nem tudom megnyitni remélem segít benne, Csaba fájlja pedig 13 órától tartalmazza csak az eseményeket ami azt jelenti, hogy pont a lényeg hiányzik róla. Amit kaptam 13 órától azon viszont semmi szabálytalan dolgot nem láttam eddig. Remélem megkapom az elejét is és utánna is ezt tudom mondani.

Én is nagyon vágyom már egy olyan Hódítós generációra akiknek fontos az erkölcs. A mienk sajnos anno 2006-ban nem volt ilyen. Nem is vagyok rá büszke, de így volt. Éppen ezért ha bármi olyasmi lesz a fotókon ami árulkodó azt észreveszem.

És mivel mióta ujra játszom nagyon sokat változtam jó irányban ezért ha nincs igazam azt mindenki meg is fogja tudni és boldogan fizetek minden fogyasztását hódítós barátaimnak akik legyőztek.

csabi 08-08-2010 20:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259932)

Krisztián küldeményét egyenlőre nem tudom megnyitni remélem segít benne, Csaba fájlja pedig 13 órától tartalmazza csak az eseményeket ami azt jelenti, hogy pont a lényeg hiányzik róla. Amit kaptam 13 órától azon viszont semmi szabálytalan dolgot nem láttam eddig. Remélem megkapom az elejét is és utánna is ezt tudom mondani.

Én is nagyon vágyom már egy olyan Hódítós generációra akiknek fontos az erkölcs. A mienk sajnos anno 2006-ban nem volt ilyen. Nem is vagyok rá büszke, de így volt. Éppen ezért ha bármi olyasmi lesz a fotókon ami árulkodó azt észreveszem.

És mivel mióta ujra játszom nagyon sokat változtam jó irányban ezért ha nincs igazam azt mindenki meg is fogja tudni és boldogan fizetek minden fogyasztását hódítós barátaimnak akik legyőztek.

egybetömörítéssel lehet a baj, szétszedem és elküldjük úgy. :)

J.Ati 08-08-2010 20:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259932)

11:00-kor álltatok ránk.
Ott az összes esemény 11:00-tól.
Elküldtem neked én is. Három mappába szedve.
Annyit elárulok, hogy én voltam itt, és előtte semmi extrát nem vettem észre, szóval semmi extra nem történt. Ráállás utáni események, pedig végig ott vannak az e-mailban amit küldtem. Mi kell még neked?:confused:

Padlócsempe 08-08-2010 20:39

Remélem most már megvan, elvileg egész sokszor megkaptad :)

J.Ati 08-08-2010 20:42

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 259935)
Remélem most már megvan, elvileg egész sokszor megkaptad :)

Teletömtük a postafiókját :D

Padlócsempe 08-08-2010 20:47

A kíváncsiak számára: .rar-ban küldtem el a három mappát becsomagolva, de sajnos Monró nem használ winrar-t. Csabi elküldte csomagolás nélkül, elvileg most jó minden.

Ati 08-08-2010 21:03

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 259937)
A kíváncsiak számára: .rar-ban küldtem el a három mappát becsomagolva, de sajnos Monró nem használ winrar-t. Csabi elküldte csomagolás nélkül, elvileg most jó minden.

Mi ez a rar-mánia mindenhol? A zip-et alapból kezeli a Windows, nem kell hozzá semmit megvenni pluszban, és nem észrevehetően rosszabb a tömörítési aránya.

Dew 08-08-2010 21:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 259938)
Mi ez a rar-mánia mindenhol? A zip-et alapból kezeli a Windows, nem kell hozzá semmit megvenni pluszban, és nem észrevehetően rosszabb a tömörítési aránya.

a .rar-t kínálja fel először a winrar... :p

Redback 08-08-2010 21:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 259938)

nekem a tömörítés mindig ilyen 95-96%nyira viszi le a méretet :/

Sami 08-08-2010 22:43

Monro csináld már, mert kíváncsi vagyok :)
Cirkusz a népnek mi? És hol a kenyér?

Andrew 08-08-2010 22:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 259943)
nekem a tömörítés mindig ilyen 95-96%nyira viszi le a méretet :/

Főleg azért van ez így, mert sok fájltípus már erősen optimalizálva van tárolhatóság szempontjából.
Most gyorsan ki is próbáltam valamit: csináltam egy screenshotot, elmentettem paintből .png és .bmp formátumban, majd betömörítettem őket, íme az eredmény:
.png - 285 KB ugyanez betömörítve: 276 KB
.bmp - 4,11 MB ugyanez betömörítve: 209 KB

Szóval én inkább csak tárolás céljából szoktam tömöríteni, illetve hogy lejelszavazzam - így meg különösebben nem érdekel, még az sem, hogy ha nagyobb lesz :D

Szerk.: nem néztem, hogy hova írtam, ez egy csöppet off itt :p

Hex 08-09-2010 04:27

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 259945)
Főleg azért van ez így, mert sok fájltípus már erősen optimalizálva van tárolhatóság szempontjából.
Most gyorsan ki is próbáltam valamit: csináltam egy screenshotot, elmentettem paintből .png és .bmp formátumban, majd betömörítettem őket, íme az eredmény:
.png - 285 KB ugyanez betömörítve: 276 KB
.bmp - 4,11 MB ugyanez betömörítve: 209 KB

Szóval én inkább csak tárolás céljából szoktam tömöríteni, illetve hogy lejelszavazzam - így meg különösebben nem érdekel, még az sem, hogy ha nagyobb lesz :D

Szerk.: nem néztem, hogy hova írtam, ez egy csöppet off itt :p

ha mndegy, akkor a tömörítési eljárásnál a raktároz módot választ. :) gyorsabb és nem tömörít :) jelszavazáshoz a legjobb

Pepa 08-09-2010 07:36

És most ezeket azért írjátok le, hogy mostantól nem szk-ra kell rakni az országokat, hanem csak tömörítene kell? Mert, akkor a 1024 hektáros országból lehet csinálni 50-60 hektáros országokat és ha elmúlik a veszély, akkor megint ki lehessen csomagolni?

Dew 08-09-2010 08:34

uhh Pepa, ehhez még nagyon reggel van... :D :D

én inkább a bulira lennék kíváncsi... :p Lesz, vagy nem lesz? :)

monro 08-09-2010 08:51

Quote:

Originally Posted by andriss (Post 259967)
uhh Pepa, ehhez még nagyon reggel van... :D :D

én inkább a bulira lennék kíváncsi... :p Lesz, vagy nem lesz? :)

Srácok ez nem egyszerü. A kapott anyag rengeteg helyen hiányos. Ezek valószínűleg raktármozgások de pont ez mutatná meg amire jelenleg kiváncsi vagyok.

A pénzáramlás alapján a mostani hiányos adatok szerint 400K elit(8m) sorsa kérdéses. Csempének írtam skypon éjjel ezügyben demég nem reagált.

Amint látom, hogy ez a 400K kinél landolt végül már jöhettek is másnap akár, hogy legyen időm feltölteni a boltot :D

Tsobi 08-09-2010 09:00

Csak halkan jegyezném meg, hogy az ütögetéseknek köszönhetően 150-200 hekit lejjebb ment a top30% határa :)

Remedy 08-09-2010 10:03

Quote:

Originally Posted by monro (Post 259968)
Srácok ez nem egyszerü. A kapott anyag rengeteg helyen hiányos. Ezek valószínűleg raktármozgások de pont ez mutatná meg amire jelenleg kiváncsi vagyok.

A pénzáramlás alapján a mostani hiányos adatok szerint 400K elit(8m) sorsa kérdéses. Csempének írtam skypon éjjel ezügyben demég nem reagált.

Amint látom, hogy ez a 400K kinél landolt végül már jöhettek is másnap akár, hogy legyen időm feltölteni a boltot :D

Most a piat sajnalod ennyire, vagy ilyen nagy felhajtas utan ennyire nehezen esik elnezest kerni? Sugd meg mi a baj, de ugysem fogsz talalni semmit, akar ha evekig keresgeted a logokban, akkor sem. :) Most igazabol ezt a 400ks problemadat sem ertem, de ne ide ird mindenesetre. :)

All times are GMT +1. The time now is 15:04.