Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Arwyl szelleme 08-12-2007 13:07

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117130)
Lehet, hogy nem is akarjuk kikerülni őket?:D:D
Főleg ezek után.

Nem akarás kérdése, úgyse tudtok kikerülni minket.

monro 08-12-2007 13:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117132)
Én elhiszem neked, hogy így van, de akkor is igazságtalannak tartom. Ahogy Reaktor is mondta, gyakran igen költséges egy ráállás, most pl egy 10% feletti elfet is ki kellett tegyünk.

Annak még költségesebb aki kirakja pld azt az elfet.
* félreértettem, hogy ki rak ki kit, de ettől még igaz. A támadó költségeit kompenzálja a remény egy nagy ütésre. De a védőjét nem akit kidobnak a klánból.

Synkel 08-12-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 117135)
Annak még költségesebb aki kirakja pld azt az elfet.

Mint mondtam, mi tettük ki az elfet:) Ha emellé még el is tudnak távolodni jó messzire, meg változik a klánlétszám, az könnyen veszteségessé teheti a bulit.

monro 08-12-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 117136)
Mint mondtam, mi tettük ki az elfet:) Ha emellé még el is tudnak távolodni jó messzire, meg változik a klánlétszám, az könnyen veszteségessé teheti a bulit.

OKsa értem. Lehet rajta vitázni, hogy ez igazságos e vagy sem, de ettől még jelenleg így van. Én mondjuk jónak tartom így, sokkal jobban zavar,hogy egy-egy klánakciót 1 órán keresztül figyelhet az egész csopi és csorgatva a nyálát hiénázik. Felesleges alakoskodás ily módon a csúsztatott klánesemény jelentés. Nagyon nincs ez így jól... Pedig nem is lenne bonyolult dolog javítani ezen a helyzeten.

NorB 08-12-2007 13:41

Quote:

Originally Posted by monro (Post 117137)
OKsa értem. Lehet rajta vitázni, hogy ez igazságos e vagy sem, de ettől még jelenleg így van. Én mondjuk jónak tartom így, sokkal jobban zavar,hogy egy-egy klánakciót 1 órán keresztül figyelhet az egész csopi és csorgatva a nyálát hiénázik. Felesleges alakoskodás ily módon a csúsztatott klánesemény jelentés. Nagyon nincs ez így jól... Pedig nem is lenne bonyolult dolog javítani ezen a helyzeten.

nagyon egyetértek monroval!
másból sem áll az életünk, mint a morálunkat foltozgatjuk!

a klánbeütéskor teljesen nyilvánvaló a pontlistákból, hogy most ütöttünk, tehát jöhetnek a mindenféle hiénák
a klánesemény megjelenésének késleltetése teljesen formális

Grabi 08-12-2007 13:46

jelen esetben ez sem hiszem h nagy érvágás lett volna a szkarának, arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira, így bármikor látja h szereztetek többlethekit

de mindenesetre ez nagyban hátráltatja a hiénázást, ez így van. csak kérdés szükség van-e erre? mert feljebb egyre inkább ezzel lehet földet szerezni.

monro 08-12-2007 13:52

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 117141)
de mindenesetre ez nagyban hátráltatja a hiénázást, ez így van. csak kérdés szükség van-e erre? mert feljebb egyre inkább ezzel lehet földet szerezni.

Ez egy picit ellentmondás...
Abból lehet csak földetszerezni ha valaki aki nem hiénázik éppen földet szerez? ;)

Grabi 08-12-2007 15:50

a legkönnyebben igen.

Serg 08-12-2007 15:55

Szerintem mindenképpen jó lenne a hiénázást kilőni,a klántámadással a támadó így is elég sokat kockáztat a hiénázó meg semmit és ez kissé aránytalan és jksz-t generál.

Reaktor 08-12-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 117140)
nagyon egyetértek monroval!
másból sem áll az életünk, mint a morálunkat foltozgatjuk!

a klánbeütéskor teljesen nyilvánvaló a pontlistákból, hogy most ütöttünk, tehát jöhetnek a mindenféle hiénák
a klánesemény megjelenésének késleltetése teljesen formális

Ez nehéz kérdés, de hiénák minden csoportban vannak, és lesznek is.

Nem is várható el mindenkitől, hogy frontálisan támadjon, főleg, ha nem is olyan országa van.

Ha valaki 4 körönként üt, arra meg persze, hogy felfigyelnek, és bepróbálják.

Megfontolt tervezéssel lehet azért a sikeres hiénázás kockázatát csökkenteni.

Mivel a föld a legértékesebb, így aki kitámad érte annak kockázatot kell vállalnia.

Kicsit olyan számomra a hiénázás ellenzése, mintha lelopok egy orit, lemegy a tolikészem, és kérnék valami védelmet más tolisokkal szemben, hisz most épp védtelenebb vagyok tolikkal szemben.

All times are GMT +1. The time now is 06:54.