![]() |
Quote:
|
Quote:
* félreértettem, hogy ki rak ki kit, de ettől még igaz. A támadó költségeit kompenzálja a remény egy nagy ütésre. De a védőjét nem akit kidobnak a klánból. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
másból sem áll az életünk, mint a morálunkat foltozgatjuk! a klánbeütéskor teljesen nyilvánvaló a pontlistákból, hogy most ütöttünk, tehát jöhetnek a mindenféle hiénák a klánesemény megjelenésének késleltetése teljesen formális |
jelen esetben ez sem hiszem h nagy érvágás lett volna a szkarának, arwyl a háromszor akkora orijából nem kap maluszt tolira, így bármikor látja h szereztetek többlethekit
de mindenesetre ez nagyban hátráltatja a hiénázást, ez így van. csak kérdés szükség van-e erre? mert feljebb egyre inkább ezzel lehet földet szerezni. |
Quote:
Abból lehet csak földetszerezni ha valaki aki nem hiénázik éppen földet szerez? ;) |
a legkönnyebben igen.
|
Szerintem mindenképpen jó lenne a hiénázást kilőni,a klántámadással a támadó így is elég sokat kockáztat a hiénázó meg semmit és ez kissé aránytalan és jksz-t generál.
|
Quote:
Nem is várható el mindenkitől, hogy frontálisan támadjon, főleg, ha nem is olyan országa van. Ha valaki 4 körönként üt, arra meg persze, hogy felfigyelnek, és bepróbálják. Megfontolt tervezéssel lehet azért a sikeres hiénázás kockázatát csökkenteni. Mivel a föld a legértékesebb, így aki kitámad érte annak kockázatot kell vállalnia. Kicsit olyan számomra a hiénázás ellenzése, mintha lelopok egy orit, lemegy a tolikészem, és kérnék valami védelmet más tolisokkal szemben, hisz most épp védtelenebb vagyok tolikkal szemben. |
All times are GMT +1. The time now is 06:54. |