Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

J.Ati 12-21-2009 11:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233116)
1, A párbajok időpontjai egész évre előre legyenek kiírva.

2, Az egész párbajsorozatra legyen egy egyszeri nevezési díj, majd a párbajokon ingyen lehessen indulni (nyeremények nélkül).

1. Nekem se tetszene. Jó volt így, hogy figyelembe vetted az egyéni kéréseket.

2. Ez pedig úgy lenne jó, ha a végén nem csak az első három kapna a vipből, hanem mondjuk az első öt:)

Ati 12-21-2009 11:27

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 233136)
Ez pedig úgy lenne jó, ha a végén nem csak az első három kapna a vipből, hanem mondjuk az első öt:)

A nullából? Abból akár mindenki kaphat. :D

J.Ati 12-21-2009 11:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233137)
A nullából? Abból akár mindenki kaphat. :D

Az egyszeri nevezési díjból gondoltam:p
Szóval az elején lecsengetnek az induló orik pár száz vipet, ahogy te is írtad, és akkor a végén abból lenne a nyeremény kiosztva:)

Ati 12-21-2009 11:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 233138)
Az egyszeri nevezési díjból gondoltam:p
Szóval az elején lecsengetnek az induló orik pár száz vipet, ahogy te is írtad, és akkor a végén abból lenne a nyeremény kiosztva:)

Végülis akár még ez is beleférhet.

Alapvetően nem vagyok híve a kézzelfogható nyereményekért folytatott versenyeknek, mivel a csalások veszélyét növeli, de itt végülis max az tudna segíteni a csalásban, aki maga is beszáll a párbajsorozatba nevezési díjjal, így ha mindenáron VIP körhöz akarja juttatni, akkor egyszerűbb, ha küld neki egy sms-t... :)

Ati 12-21-2009 11:40

Pool, siess a nyomtatással, mert délután már az ünnepi "menetrend" fog kikerülni a címlapra. :)

J.Ati 12-21-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233140)
Végülis akár még ez is beleférhet.

Alapvetően nem vagyok híve a kézzelfogható nyereményekért folytatott versenyeknek, mivel a csalások veszélyét növeli, de itt végülis max az tudna segíteni a csalásban, aki maga is beszáll a párbajsorozatba nevezési díjjal, így ha mindenáron VIP körhöz akarja juttatni, akkor egyszerűbb, ha küld neki egy sms-t... :)

Azért a pár száz vipért, csak nem csalna senki:)

J.Ati 12-21-2009 11:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233141)
Pool, siess a nyomtatással, mert délután már az ünnepi "menetrend" fog kikerülni a címlapra. :)

én már print screeneltem:D
Jó volt látni kint az orim nevét a címlapon:)

Pool 12-21-2009 12:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233141)

Már lementettem, kinyomtattam, mehet amit akarsz oda :)

De én még mindig azt mondom, akkor legyen 0 nevezés, mert lehet sokakat el fog tántorítani, he az elején kell leszurkolni a pár 100 vip-et

J.Ati 12-21-2009 13:35

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233149)
De én még mindig azt mondom, akkor legyen 0 nevezés, mert lehet sokakat el fog tántorítani, he az elején kell leszurkolni a pár 100 vip-et

Igaz:)
Mondjuk 300 vip kör 250 Ft.
250 Ft meg eltántorít a játéktól.

Az egész éves játékot nézve idén jóval többet tettek bele a játékosok, és így egyben leszurkolni még olcsóbb is.

Ati 12-21-2009 13:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233149)

Ingyenes semmiképp nem lesz. Nem azért, mert azon a párszáz forinton akarok meggazdagodni, amit a végén esetleg még vissza is kaptok, hanem mert az melegágya minden csalásnak. Ha már csak 1 forintot is bele kell tenni, már több embert visszavet ez egy kicsit, és mindenki sokkal nyugodtabban játszhat.

All times are GMT +1. The time now is 15:14.