![]() |
Quote:
Gratula hozzá, jó nagy foglalás:) szerintem a körítés volt felesleges! |
Quote:
azt hittem te legalább el tudod képzelni vagy átlátni azt a nem túl bonyolult piaci és pénzügyi lavírozást amivel a kisklán teljesen szabályos keretek között önerőből fel tudja tölteni magát,és megfinanszírozza a saját ráállásait!:( végülis egyszerűbb "utal a gun" felkiáltással letudni mint feltételezni hogy ezek a fiúk tudnak játszani,és nem véletlenül kerültek be a klánunkba valamint az eddigi hekiket se a szél hordta össze!!:mad: bocs főnök,de ez még nagyon kikívánkozott belőlem!! nagyot csalódtam Monróban,mert az hogy a fedezgetőmatyi szmájlikirályok nem tudják elképzelni hogy csinálják a fiúk az természetes,de belőle azért kinéztem volna hogy meg tudná oldani ő is:( |
Quote:
Quote:
Quote:
Monro: ha tenyleg elhiszed, hogy csak ugy lehet jatszani, ahogy Te szoktal regebben, es azt is elhiszed, hogy az alaptalan gyanusitgatasaid igazak is (ujabb talan teoriakkal megspekelve), akkor tenyleg annak nezlek, amit irtal. Nem butanak, csak egy olyan embernek, aki nem tudja masrol elkepzelni, hogy nem csal. Killerrel meg egyetertek, teljesen. |
Quote:
kb 10 éve játszok kisebb nagyob megszakításokkal :) |
Quote:
|
Quote:
Bocsi ezt nem birtam kihagyni:) modositok, ezt teljesen poénbol irtam, nem ráugrani. Gondoltam poénosan zárjuk a popcornos témát |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2010-08-07 15:01:19 MiniGun (#3992) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3921 hektár földet.
2010-08-07 13:01:18 Olümposz (#3735) támadást indított MiniGun (#3992) ellen, de a csatát elvesztette. Grat srácok :) |
Egyébként én is gratulálok! Szép védés és szép ütés!
|
Quote:
Grat! |
gratu! :)
(rövid) |
Quote:
És most szívesen olvasnék egy élménybeszámolót a győztesektől, hogy is sikerült ilyen tökéletesen ez a fantasztikus ütközet :) Egyébként élvezetes volt a "régi időket" idézte amiben még "Én" nőttem fel Zoli :) |
Quote:
|
Quote:
Szerencsére a Big Gun nem engedi el étlen-szomjan ifjú kalandorait, hanem egy tarisznya elitet és egy falat támadót is ad mellé. Így baj esetén a készpénzből íjászokat lehet venni, a maradék helyre a saját elitjeinket, és a készpénzhiány pótolva be lehet venni a támadókat és lefokozva eladni katonaként. A katonák eladásából befolyó pénzből pedig az elitek egy részét le lehet cserélni lovasra, hogy be is üssünk. Az egységtranzakciókról tudunk számlát is mutatni, ha szükséges. |
Quote:
Le van mentve a piac képernyőfotóval aki szeretné látni, szívesen átküldöm nekik, hogyan lehet "becsületesen" harcolni, mert ugye ehhez kétség sem fér. 1,5 milla elit és 1,1 milla támadó fogyás hirtelen a piacon elég szokatlan kereslet de hát az égiek mindig is a felső vezetéshez vannak közelebb ;) Örülök neki, hogy megtanítottatok egy magamfajta régivágású srácot a modern becsületes harc rejtelmeire. A gratulációm őszinte! De az egész műsor a Reaktorral folytatott tegnapi telefonbeszélgetésünk ellenőrzése végett történt. Nekem nem voltak kétségeim affelől, hogy valószínűleg mit fogok tapasztalni ezért felkészültem és szépen lefotóztam a képernyőt a piacokról kb 2 órán keresztül, hogy ne lehessen egy-egy "nemigazzal" cáfolni. Aki akar az hisz neked akit érdekel a valóság az pedig elkérheti tőlem a "bizonylatokat" és eldönti mi történt. A lényeg, hogy ugyanaz a játék folyik nálatok ami ellen mereven tiltakoztok és fel vagytok háborodva. Az egyedüli különbség 2006 és 2010 között a résztvevők személye. Ha már így csináljuk jó (mindig is így ment mióta 10 éve játszom) de a "becsület bajnokai" PR egy kicsit erős Uraim és Hölgyeim. |
Quote:
Megvettük a sajátunkat. Ebben mi a szabálytalan? |
Apa! Kezdődik! :D
|
Quote:
Ilyenkor kéne hallgatni inkább és bezsebelni a gratulációkat. De már megint csak a becsület bajnoka vagy :( Az aki meg elhiszi, hogy 1,1 milla saját támadó visszavétele és eladása 2 órán belül segít egy 1,2 millás ork sereggel szemben az nem való az 1A-ba. Az elitek valószínűleg tényleg sajátok lehettek, de kérdem én mire is kellett akkor a több mint egymilló támadó? No én befejeztem mára Urak és Hölgyek. A győzteseknek nem kell magyarázkodni ugyhogy tényleg ne tegyétek. Mi megkaptuk az infót a működésetekről ma. Egyébként is voltak erre jelek de ma már biztosan tudjuk miről beszélünk. Nem hiszem hogy tisztességesen nem megy nektek, csak szarabbul festene az eredménylistában ha nem csupa zöld lenne benne. További sikereket kívánunk nektek. |
Akkor ha jól értem, akkor a támadás elites volt? A védelem pedig íjas/elites?
|
Quote:
Monro, biztosan jobban belátsz a minigunba, mint a bentlevők, de mennyi piacod van, hogy 2 órán keresztül tudtad csinálni a mozgásokról a mentést? :) |
Én köszönöm a gratulációkat a klán nevében, és ismét köszönöm Dragitól az sms-t :)
Kedves tőle, hogy mindig gondol rám :D |
Quote:
A javaslat a következő: A Mini gun 3 tagja átküldi nekem e-mailen a mai eseményeiről a képernyőfotókat. Ha ez titeket igazol nyilvánosan bocsánatot fogok kérni ÉS csinálok nektek egy klántalálkozót tök ingyen a kocsmámban azt ihattok amit akartok és amennyit akartok! Mindenki 1 embert magával is hozhat és annak se kell fizetni ha az eseménylistátok igazol benneteket! Ha elfogadjátok mindenki tudni fogja, hogy tisztességesen veritek agyon az 1A-t. Ha nem akkor pedig marad ami most van legfeljebb néhány hívőtökben kétségek merülnek majd fel. |
Quote:
Csempe kezében volt az összes elit, egy másik minigunosnál, vagy a többieknél szétszórva (nem néztem meg, hogy mennyien vannak a kisklánban) a támadók. Akkor egy sima körbeutalással csempétől áttudták szedni a cumót. A támadók átkerültek csempéhez, az elitek a többiekhez. csempe meg vagy kirakta vissza a támadókat,vagy lefokozta katinak és úgy rakta ki. Max. annyit buktak, hogy a támadóknál és az eliteknél az alattuk lévőket kellett felszedniük. 12 yard meg ha fullon voltak, szerinetm elég /anarchban is így utalok magamnak/ feltételezés, nem voltam ott és nem láttam az eseményeket. |
Quote:
|
Quote:
|
Én ismerem annyira a srácokat, hogy a szavuk is elég legyen. Ma ezért nem egy ember naívnak nevezett, de akkor is tartom a véleményem.
|
Quote:
Hisz az anarchban , vagy alsóbb szinteken még érteném is, hogy miért kell szövin/klánon belül utalni, de az A-ban mi az értelme? Hiszen ott egy kör alatt több 10 milliárdot meg lehet forgatni. Tehát nem értem, hogy klánon belül miért kell utalni? |
Quote:
Grat a védéshez és a viszatámadáshoz :) Sajnos a másik klán türelmetlen volt és kiment rátok részben ezért veszthetek szerintem (de ez csak az én véleményem ) Piaci eseményeitek megmagyarázása mondjuk elég érdekes .... Senki nem kérdezte tudtommal , hogyan viteleztétek ki :D A leírt piaci tranzakciód hitelesége szerintem elég kétséges és ezt nem rosszból mondom . Ugyanis ha védsz az elittel váltás után kirakod ki sem ér akkora mennyiségben a piacra egy váltáson belül ... Persze azzal mindenki tisztában van , hogy el vagytok látva megfelelő menyiségű egységgel , mert megtehetitek :D Aki kicsit is ismeri a piaci helyzetet az tisztában van vele, hogy egy komoly utalás ment le a támadókon keresztül és kb ennyi :D Ezt a púder dumát amit lenymotál lehet , hogy megeszi valaki az 5 -ben mondjuk (talán). De azért nem kéne ennyire tudatlannak nézni a csoportot mert erőfölényetek van . Totya :D |
Quote:
|
Quote:
Srácok mentsétek ki az eseménylistáitokat, de engem is vigyetek magatokkal az ingyenpiás bulira! Megígérem, hogy durván sok tequilát fogok inni. És végre akkor pont kerülhet a feltételezések meg az egyéb gondolatok helyére.... |
Quote:
Jó is lesz egy ingyen buli! Annyit fogok inni, hogy nem fogok hazatalálni :D |
Quote:
|
Mennék én is, bárki elvihet :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Heh :D hát na :D nem találok szavakat :D jobb is :D
|