![]() |
Quote:
Nem azt mondom, hogy Te nem érdemled meg, hanem azt, hogy nem biztos, hogy ha valaki nem ott kap pöttyöt, az már érdemtelen is egyből. Ez nem így megy. (És én most erősen átnézek a kunyizósokon.) |
Quote:
|
Quote:
Valoban, regebben az is zavart, hogy viccekert kaptak az emberek... De most meg mar abszolut nem izgat. Szoval jo lenne, ha nem probalnal az en fejemmel gondolkodni, ugysem fog menni... |
Quote:
Én már délután óta:-) |
Quote:
Biztos ez? :) |
Quote:
Úgy emlékszem.. |
Quote:
Ha megváltozott ezekről a dolgokról a véleményed és ezt mint látom felvállaltad, akkor nem szóltam. (Ezt azért kevésbé modortalanul is meg lehetett volna ám fogalmazni...) Engem csak ez a nézet zavar. A kunyerálás nekem szintén nem tetszik, de az ellen nem tudok mit tenni. Ati:Your Reputation Power is 7 Points Bár sztem ez a legmagasabb(Ha jól rémlik Csokié is ennyit ért), a 9 tuti lódítás volt. |
Quote:
Mondhatod nyugodtan, engem nem zavar, megvagyok én a pöttyök nélkül is :D Maszekolni tudok nélkülük is és olyankor egy "köszi" vagy "köszi működik" az bőven több a zöld pöttynél (most épp Phoenix laptopjára varázsoltunk VGA driver-t, az audio még kéreti magát :) - már nem kéreti, működik az is :D). Quote:
|
Quote:
Egyetértek, bár mint mondtam annyiban nem, hogy visszamenőleg eltünnének olyan "indoklások" (a saját üzinél meg tudod nézni), amiket sajnálnék, hogy miért az már csak rám tartozik.:) Ha ezek megmaradnának... engem az se érdekelne, ha az összes zöldem pirosra festenék. Nem az érdekel hányadik vagyok a listán, hanem az, amikkel a kapott kockákat indokolták, amiért kaptam. |
Quote:
Igaz nem egyszer-kétszer kunyiztam, de csak poénból :) A maszekolás meg megy ezerrel...a fene bele :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:02. |