Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   elismertség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=803)

Cassandra 03-02-2008 19:15

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 162472)
Ha már emlegetve lettem ... :)

Régen sokat írtam oda, kaptam is sok pontot szépen. Sőt, régen oda írtam többet, nem az általánosba.
Viszont jó hosszú ideje nem írtam már oda semmit, se időm, se kedvem, se energiám.
Meg egyébként is, az aktivításom drasztikusan lecsökkent :)

Van még véleményem a témában, azt megtartom magamnak :)

Az rég volt, akkor még kevesebbeket értek a pontok.:)
Nem azt mondom, hogy Te nem érdemled meg, hanem azt, hogy nem biztos, hogy ha valaki nem ott kap pöttyöt, az már érdemtelen is egyből. Ez nem így megy.

(És én most erősen átnézek a kunyizósokon.)

Ati 03-02-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162469)
Atinak igaza van. A félrevezetés valóban égető probléma egy közösségi fórumon. Ha benéz az ÁNTSZ vagy a vámhivatal,mit fog látni? Bele sem merek gondolni.
És persze az sem elhanyagolható tény,hogy az Admin pontja 5-t ér,valakié pedig 8-t. Ez így nem mehet tovább,lássuk be ;)

5 a maximum, úgyhogy... :P

Remedy 03-02-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 162465)
Oké... visszamenőleg is látszani fognak? Vagy ami engem érdekel, azt mentsem le amíg tudom és meddig van erre lehetőség, mert akkor neki is állok?!?

Goldy, igen ez egy közösségi fórum. És annak is kell kezelni, az hogy a játékhoz tartozik más dolog. Kaptam hódos témákban is pontot, nem egyet, és nem mindig ugyanattól a 20 embertől... És adni is általában olyanoknak adtam, akik megérdemlik, pirosat zöldet egyaránt és nem nagyon válogattam, ha valakit amúgy bírtam, de olyat írt vagy tett, ami nem tetszett, akkor ugyanúgy megkapta a pirosát. Ugyanúgy a hódos témákban, mint azon kívülis. Megjegyzem Remy emlegette Csokibácsit (Bocsi, hogy én is vele jövök), szerintetek, ha hódos témában lehetne csak pontot szerezni neki mennyi lenne? Na ezaz... Remy értelmezésében akkor Ő is érdemtelenül kapta a pontjai legjavát...:o
(Vagy ha ő kiérdemelte azzal, hogy segített másoknak, vagy poénos linkeket osztott meg velünk, akkor az miért ne érdemelhetné meg, aki megmosolyogtat vagy épp alkot valamit?)

Mi lenne ha nem probalnad megmagyarazni, hogy en mit gondolok? Engem az zavar(t), ha vki a haverjaitol kap csak ugy, vagy kereget....
Valoban, regebben az is zavart, hogy viccekert kaptak az emberek...

De most meg mar abszolut nem izgat. Szoval jo lenne, ha nem probalnal az en fejemmel gondolkodni, ugysem fog menni...

Rebellis 03-02-2008 19:17

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 162472)
Van még véleményem a témában, azt megtartom magamnak :)

Én már délután óta:-)

Remedy 03-02-2008 19:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 162474)
5 a maximum, úgyhogy... :P

Nekem azt irja, hogy az enyem 7et er, es az elobb vki irta, hogy az ove 9et....

Biztos ez? :)

Rebellis 03-02-2008 19:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 162477)
Nekem azt irja, hogy az enyem 7et er, es az elobb vki irta, hogy az ove 9et....

Biztos ez? :)

Nem régóta fórumozok ujra de mostanság nem egyszer kaptam 5-nél többet..
Úgy emlékszem..

Cassandra 03-02-2008 19:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 162475)
Valoban, regebben az is zavart, hogy viccekert kaptak az emberek...

...Meg azért mert lány, meg azért mert mittudomén...

Ha megváltozott ezekről a dolgokról a véleményed és ezt mint látom felvállaltad, akkor nem szóltam. (Ezt azért kevésbé modortalanul is meg lehetett volna ám fogalmazni...) Engem csak ez a nézet zavar. A kunyerálás nekem szintén nem tetszik, de az ellen nem tudok mit tenni.

Ati:Your Reputation Power is 7 Points
Bár sztem ez a legmagasabb(Ha jól rémlik Csokié is ennyit ért), a 9 tuti lódítás volt.

Csokibácsi 03-02-2008 19:35

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 162473)
Az rég volt, akkor még kevesebbeket értek a pontok.:)
Nem azt mondom, hogy Te nem érdemled meg, hanem azt, hogy nem biztos, hogy ha valaki nem ott kap pöttyöt, az már érdemtelen is egyből. Ez nem így megy.

Igen, kevesebbet, arányaiban mégis többet kaptam, mint most a bármire :)
Mondhatod nyugodtan, engem nem zavar, megvagyok én a pöttyök nélkül is :D

Maszekolni tudok nélkülük is és olyankor egy "köszi" vagy "köszi működik" az bőven több a zöld pöttynél (most épp Phoenix laptopjára varázsoltunk VGA driver-t, az audio még kéreti magát :) - már nem kéreti, működik az is :D).

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Bár sztem ez a legmagasabb(Ha jól rémlik Csokié is ennyit ért), a 9 tuti lódítás volt.

Egy jó ideje már 8, legalábbis ennyit ír ki.

Cassandra 03-02-2008 19:43

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 162482)

Maszekolni tudok nélkülük is és olyankor egy "köszi" vagy "köszi működik" az bőven több a zöld pöttynél (most épp Phoenix laptopjára varázsoltunk VGA driver-t, az audio még kéreti magát :)).

Akkot 7 volt, mikor kaptam, mindegy, akkor az a legtöbb.:)

Egyetértek, bár mint mondtam annyiban nem, hogy visszamenőleg eltünnének olyan "indoklások" (a saját üzinél meg tudod nézni), amiket sajnálnék, hogy miért az már csak rám tartozik.:)
Ha ezek megmaradnának... engem az se érdekelne, ha az összes zöldem pirosra festenék. Nem az érdekel hányadik vagyok a listán, hanem az, amikkel a kapott kockákat indokolták, amiért kaptam.

Phoenix 03-02-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 162482)

Maszekolni tudok nélkülük is és olyankor egy "köszi" vagy "köszi működik" az bőven több a zöld pöttynél (most épp Phoenix laptopjára varázsoltunk VGA driver-t, az audio még kéreti magát :)).

Na ezzel én is így vagyok :)
Igaz nem egyszer-kétszer kunyiztam, de csak poénból :)
A maszekolás meg megy ezerrel...a fene bele :D

All times are GMT +1. The time now is 09:02.