![]() |
Quote:
namost ...igen..."Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj élőholt kizárva " ezzel kizár minden tolis, hadis orit, félelf, óriás gnóm és hulla fajú orit... Akkor mit akar? varis törpét? varis orkot? varis elfet? sehogy se nem értem én sem... |
ha tolvaj kb 1500-2000Db
ha varis elit + íj 3000-4000db közt ezeket meg fent kizárta...nyelvtan ötös |
Quote:
|
Quote:
"Olvaj vagy hadis ország fél-elf óriás gnóm faj, élőholt kizárva " viszont egy jó olvaj-ra nekem is szükségem lenne, ha szívbarát.. :D |
Quote:
|
hello
még gyenge de gyorsan épülő kissé tapasztalt törpe vari keres szövetséget. ha kell a vip-et is beiktatom akit érdekel irjon Ezzel a részével teljes mértékben egyetértek:D |
Anarch:
kinek kell egy jo ország katonai morál 99 százalák morál 100 százalék arany 3003987 ijász 1690 lovas 1900 elit 1600 védo 0 támado 0 varázslo 80 rablo 80 ára 5 vip vagy 10000 teki LOL Szegény nagyon nincs tisztában azzal, h mi mennyit ér.... A rabló s rossz:D |
biztos előtte a németben játszott..Räuber..gondolom rablóra asszociált, és elfelejtette, hogy ki van írva magyarul :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
lehet, hogy a termőföldre gondolt+ ráadás egyet fizet akcióban katik is vannak gratis :D:D:D |
Sziasztok
Szövinkbe keresünk egy aktiv hadist,orik elönyben! Még mivel lehet szövibe lépni, ha nem orival?kontinenssel? :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:12. |