![]() |
Na ez a marhaság...
|
Ez volt a megszavazott javaslat:
Quote:
Hogyan számolódik a fedezési arány? Az világos, hogy szintenként nullázódik. De ha valaki feljut az 1A-ba 2000 hekivel és csak felfedez még 2000 hekit, akkor 100% a fedezési aránya vagy 50%? |
Quote:
Ilyenkor 50%. Viszonylag nehéz 100%-ot elérni ezáltal, de azt hiszem, hogy ez így is van jól, nem muszáj mindenképp minél magasabbra tenni ezt a mércét, eleve magas az alap számok miatt. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy voltam A-ban ork is. De majd rákényszerít az élet, hogy dolgozz vagy tanulj ezerrel, nem fogsz itt ennyit okoskodni. Amúgy meg ha nem haragszol mivel ezzel a klánnal együtt vagyok több mint egy éve, nem a Te kedvedért fogom abbahagyni a játékot A-ban. Ha meg termelek és csinálom a pénzt másoknak, megérdemlem, hogy fordulhassak én is! Mert hiába ütsz, próbáld ki ezt egyedül tartossan, légy tanyamentes, és élj meg egyedül... A top klán se ütött mindig, csináltak (most is) csinálják a pénzt. Gondolokozz, és ne arcoskodj. Kössz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És mint magad is mondtad, lehessen fedezni. Csavo javaslata ha jól belegondolunk elveszi a fedezést mint lehetőséget azoktól akik a klán érdekei, pénzhiány, időhiány vagy akármi miatt nem tudnak ütni. |
Quote:
De azert tobb szemelyiseggel, lenyegesen egyszerubb az utobbi cel elerese, hiszen tobb bonuszt kapnak az egyes klan tagok. |
Quote:
Melesleg valahol fel volt vetve egy 5000hekis javaslat, hogy inentöl kezdve sszámit. Ha 5000 hekitöl számitana akkor 10k-ig fel lehetne fedezni és akkor mindenki körbe tudna fordulni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tehát lehesen felfedezni, max nehezebben. |
amúgy ha most a fedezés ennyire szúrja sokak szemét.. meg mindenki mondja h támadni kell nem fedezni.. megömmm.. csakaháború.. akkor minek van egyáltalán ilyen menüpont?? most komolyan..
gondolom ha nem lenne a játék szerves része, akkor nem lenne ilyen opció.. ha meg már ugye van ilyen opció, akkor miért is bűn használni? nem értem sokak hozzáállását a dologhoz.. |
Quote:
|
Bevallom őszintén hogy 1/Aban vagyok a TOP45-ben :P Óriással. 5/Xben támadtam meg 3 orit és kész. azóta csak felfedezek. és békésen nyomulok felfelé
Bocsi és mivan ha valaki tolis vagy varis? az hogy háborúzzon? |
Quote:
|
Quote:
lehet sokan felreertettek amikor azt irtam hogy "egy felfedezos orszagnak nincs helye a hodito nevu jatek topjaban". NEM a TOP30%-rol beszeltem, hanem azokrol az orszagokrol, akiknek a legtobb foldje van. engedjetek meg hogy idezzek a hodito kezdooldalarol valamit: "Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...". |
ja es remedy: igenis vannak olyan elfek a top orszagok kozott akik utessel jutottak fel oda. hadd ne soroljam fel oket :)
|
Quote:
|
Quote:
tanultal logikat? :) |
remedy: igaz :P
szecsa: meg van 1 modja az elfeknek h utes nelkul feljussanak a legnagyobb orik koze. cseles modszer :) |
Quote:
Nem is olyan cseles. Törölni kell az előtte állókat, és voilá:) |
Quote:
|
mi lenne az a csel?
nagy a titkolózás -lehet hogy nincs is semmi módszer, csak mondjátok? :p |
Quote:
|
Arra ugye nincs esély, hogy valami jótét lélek elárulja egy szerencsétlen elfnek, mi is az a módszer? Adnék cserébe ződet, meg esetleg söröket is:)
|
Quote:
|
Quote:
Egy orit tudok akit úgy húztak fel felfedezésel, de ahoz előtte másik kilencnek fel kellett ütnie magát, hogy a 10-et csak felfedezésel fel tudja rángatni a topba. |
Quote:
|
Emberkék! Jól számolok?
20k hekis ori 500 hekit fedezett "életében" azaz 2,5%-ot. A képlet szerint: (20,000/100)=200 ez az 1,6-on= 4804 és ez szorozva (1+2,5*2)=6-al azaz az eredmény: 28826 katona/1 heki Magyarul nagyon sok házzal 1 heki/nap? Tényleg így van? Vagy valamit rosszul értelmezek? |
Quote:
|
Rosszul ertelmezed :)
Mert a felfedezesi arany mas, megpedig ez: fedezett terület az adott szinten/összes jött terület. Tehát az esetben 0,025*2 :) A képlet ez lenne: 200^1,6*(1+0,025*2) Az en szamitasaim szerint, bar lehet en is tevedek. |
Nalam ez 5045 katona/hekire jon ki :)
Az se kevesebb :D |
Értem! Köszi!
Így már azt mondhatom hogy tök korrekt így ahogy van! |
All times are GMT +1. The time now is 13:07. |