![]() |
Hihetetlenek vagytok komolyan :) Ez már nagyon LOL:)
Kubbi: az elemzésed tetszett :) Gyula: szokásos nyers stílusa? Én erre a stílusra mást mondanék de inkább nem mondom :) |
Eddig a vicctopikba jártam röhögni de ez üti:D Nincs jobb a zöldrinyánál:D Kubi grat jó volt:)
|
ööö...többet nem nyitok topicot:D;)
hozzáfűzni meg nem szeretnék semmit...én már megmondtam mit gondolok erről és, hogy esetleg mi lenne "megoldás", de már alapból gáznak tartom, hogy erre "megoldás" kéne, vagy hogy ez valakinek hasfájást okoz:eek: |
én teljes mértékben igazat adok Remy-nek abban, hogy nem sok értelme van így ebben a formában ennek a pöttyözősdinek.. de engem speciel nem is nagyon érdekel, hogy valakinek 4 zöldje van, vagy csak 1, de az is piros.. csupán zavar, hogy manapság már lassan trendi a Remy-t leugatni.. gondolom amiatt is sokan kapnak zöldet, hogy jól megmondták neki.. gratulálok az egészhez :)
|
Quote:
Szerintem most Remy követett el hibát, mert provokált... Synk tudja, hogy én neki is megmondom, ha nem tetszik amit csinál. Én ilyen vagyok, marhára nem volt célom Remyt sikkből leugatni, ha így tünt elnézést érte... én már csak ilyen vagyok...;) Nem hiába tartanak sokan bunkónak.:D |
Quote:
Remy mindig csak építő jellegű kritikával él, pozitív irányba próbálja terelni a játékosok gondolatmenetét. Bár tény, kissé nyers a stílusa... |
Quote:
Kicsit nezz magadba inkabb Te is... :) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Es lassan dragitol is, hogy mindig belemkot, akarmit irok... Cseppet megvaltozott a hozzam valo viszonya... Ugy nez ki, ez a felnottseggel jar nala... :) |
Quote:
(ha bárki másról volna szó még az is idegesítő lenne ennyi idő után) és én ennyi voltam ebbe a témába elegem van már az egészből!!! :p megyek felnőni kimegyek kocsmába megnézem hogy verik össze egymást az emberek megyek megnézek egy gyilkoságot attól talán felnővök... és rájövök hogy szar a világ és marhára lényegtelen dolgokon tudunk a gép előtt ülve baromságokról vitatkozni: hogy ki mire kapott zöldet elgondolkodtatok rajta hogy ezen normális ember elkezd-e vitázni ? na mindegy én nem vagyok normális vállalom |
Quote:
Ezert nem ertem a hozzaallasod. Engem nem _kell_ olvasni. Egyszeruen barmikor letilthatsz, de azert nem fogok megvaltozni, mert lepten-nyomon belemkotsz... |
Quote:
Hol láttad te ezt?:confused::o Azt Gyulának írtam, egy szóval se említettem, hogy te bárkit is szídtál.:o Ha így tünt nagyon sajnálom, de én itt tényleg abbahagyom mert nem akarok vitatkozni egy ilyen kis hülyeségen. |
Quote:
|
Quote:
Kossunk bele ott, ahol tudunk, mert a Remy irta.... :) Nem erzem hibanak Synkel nevenek emliteset, nagyon keves szerepet jatszott ebben az iranta erzet unszimpatiam... (persze a "kedves" valaszat sajnos nem tudtam szo nelkul hagyni..) :) |
szerintem mennjetek a topicomból:D
nem tartom normálisnak sem azt ami itt megy, sem azt, hogy ténylegesen is egy olyan kérdésen, hogy kinek mennyi az elismertsége el tud kezdődni egy ilyen vita:( és szerintem lassan, nemhogy semmi értelme, hanem károkat okoz az egész elismertséges dolog:eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Remy: Nekem őszintén szólva a "nyers" stílusoddal van problémám, ok egyén soc problem, de ha te megengedheted magadnak hát ne csodálkozz ha visszakapod... Másrészről a Synkellel való problémázásod "enyhén" fárasztó |
Quote:
Mit hasznalnal nyers helyett? Durva? Arrogans? Serto? Nagykepu? Ontelt? Pokhendi? Egy utolso szo, Synkelrol: nekem tenyleg akkor nyilt ki a bicska a zsebemben, amikor miattam sertett meg hozzam kozel allo embert. Ezt nem kellene. Ez epp olyan, mint az anyazas, arra is allergias vagyok. Engem szidjanak batran, de az edesanyamnak semmi kozze ehhez, ne keverjek bele... |
Quote:
Hagyd már Remy :) Még a végén úgy jársz mint az elf, téged is kiherélnek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Azt kellene megtudni, és akkor meg lehetne oldani a problémát. |
Eddig bele-bele néztem ebbe a témába, de mivel már teljesen átment ebbe a "szeretjük/utáljuk" kategóriába, azokat meg azonnal teszem is a mellőzöttek közé, azt hiszem, lassan itt lesz az újabb téma amitől elbúcsuzom. Ráadásul már van egy ilyen "Utáljuk/szeretjük Remedyt" téma (de azt hiszem, több érintettnek is van hasonló sztártopicja), szerintem az utóbbi 10-15 oldalt másoljuk át oda, és ott folytassátok, bár nem tudom, mi értelme van.
|
Quote:
Az utolsó mondathoz csak ennyit fűznék:semmi;);) |
Quote:
|
Quote:
Ezt többen a Remy szokott nyers stílusaként minősítik, és elfogultsággal vádolják azokat akiknek nem tetszik. Deni, Gyula, Zsáni, Alba egyszer majd gondoljátok át alaposan az ilyen elfogultságos kijelentéseket. Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság... Remy, te szépen keresztes lovagot csinálsz itt magadból amiért egy szerettednek szóltam be, de ha valakit érdekel és utánanéz a mi ellentétünk korábbra datálódik. Konkrétan arra az időre amikor a csodálatos elmeszüleményetek az olcsóbb klánbalépésről kútba esett, és engem teszel felelőssé érte. Azóta van az, hogy jársz a nyomomban itt is meg a belső fórumon, és amint bármit írok belém kötsz, ha nem írok semmit akkor meg azért. Kicsit úgy érzem magam magam mint a nyuszi akin vagy volt sapka vagy nem, de mindenképp kapott az arcára. Hozzáteszem, ha Orsi bármikor leírja hogy sértésnek vette amit nem annak szántam készséggel bocsánatot fogok kérni tőle, nem kell neked hadjáratot folytatni a nevében. |
Quote:
Másodszor, ha láttad az A-s topicot, láthattad, hogy nem veled szemben védem Remyt "ezzel a szöveggel", hanem bárkivel szemben. Elfogult lennék? lehet. kedvelem Remyt, pedig eleinte nagyon nem szerettem, de igenis vettem azt a minimális fáradtságot, hogy megismerjem őt. És hogy Remy nyers-e?? Nos, az én véleményem szerint, igen, nagyon sokszor nem is kicsit. De ezzel együtt szeretem. És jó lenne, ha a topic végre visszakapná rendeltetésszerű használatát...nem pedig a Remyt nem szerető, és Remyt kedvelő emberek dobálóznának oda meg vissza... Mellesleg megjegyezném Synk, hogy ha jól tudom, soha egy rossz szavam nem volt még rád, Remyéket is megkérdezheted, mindig azt mondtam, hogy nekem semmi bajom veled, de a véleményüket nem változtathatom meg. ennyivel lezártam a hozzászólásomat ehhez a témához, ha valaki szeretné, zöldben kommentélhatja a dolgot, ide ugyanis nem fogok többé jönni... |
Quote:
Nem erzem azt, hogy azert mondjak a nyers stilust ram, es nem a parasztot, mert annyira mas lennek mint Te. Legalabbis ugyanugy ember vagyok, mint Te. Sot, hidd el en sokkal tobb bantast kapok, es foleg tenyleg olyan emberektol, akik nem ismernek, de vmiert nem vagyok nekik szimpi. Amikor te vagy a legelfogultabb ( csak rossz iranyba), olyankor nem jo masoknak azt mondani, hogy ne legyenek elfogultak. A masodik resz: na epp errol beszeltem. A mi szemelyes ellentetunknek mi koze van Orsihoz, es miert rajta vezeted le? Mint emlitettem, ez kb olyan, mintha en beszolnek a fiadnak, mert Neked az fajna a legjobban. Nem igazan erzem ezt tokeletes hozzaallasnak, hogy finoman fejezzem ki magam. Ismet kiemelnem: ha velem van bajod, nekem szolj be, ilyen egyszeru. :) Szerintem nem tul nagy keres. Az, hogy leparasztozol, lehulyezel, ez mar egyeni izlesed, es stilusod dolga, ezert nem fogok haragudni, ezzel igazabol magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt... Igaza van mindenkinek, aki szerint ez nem idevalo, de asszem irtam par hszel ezelott, hogy aki csak engem akar utalni, ne itt tegye... Megkerem ujra.. :) Koszi. :) |
Quote:
|
Térjünk vissza az eredeti témához...
Gratulálok mindenkinek, akinek zöld kockája van!!!! :D:D:D Ha jól látom, Gee-nek is 2 zöldje van. Neki is Grat :) És grat a fekete kockás különítménynek is. Remélem hamar meg lesz a 2. fekete kocka is. :D |
Quote:
|
ha lehetne gyúrni fekete kockára, akkor bevetném magam az biztos.. egy true darkos így tenne aszondom :D
|
Nekem bejön ez a vita mióta nem nézem a barát köztöt:D
Szóval a témához hűen elismerésem a vitázó feleknek:) Gratsz:p:D:D |
Kérdeznék valamit...
Ha adok valakinek elismertségi pontot, azt most miért nem látom, hogy kinek adtam és mennyit...:o? |
én az utolsó 10-et látom kinek adtam,és hogy mennyi pontot azt tudnod kell:))
|
Quote:
..vagyis az elismertség kijelzését tiltottad és ezért nem látszik.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ez igy nem nyert... először én is erre gondoltam:confused: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:22. |