![]() |
Ide rég nem írt senki...
akkor morgolódok csak egy kis semmiségen :) 2007-05-13 13:00:49 Kevés a hely a barakkokban! 876455 íjász elhagyta sereged. [INFÓ] valamikor aludni is kell... :D :D :D |
nézd a jó oldalát: te voltál a legmagasabb szint legtöbb pontú országa :)
|
Quote:
Már elfelejtette milyen is az? :D |
Quote:
:p |
Szóval,egy kis gondot okoz az Á-ban hogy az elsök közt lévö ori,uj klánt alakitt az egyik lentebb lévö orival közösen ,és kihegyezi az oriját full hadira 0 védelemmel és nyugodtan beüti az egyik lenti orit.Klánként semmi esély a visszaütésre, tolival,varival oriként brutál messze vannak.Tehát revans esélye szinte nulla. hazakisérni meg eleve ingyenföld a régi klán megmaradt tagjainak.
Szerintem a tisztességestöl,nagyon távol állo dolog ez ha folyamatos ez a szorakozásuk.Sikerült már egypár klántag kedvét végleg elvenni a játéktol, a maradék tag se áll messze töle.Mindezt egy olyan csoportban ahol a csopi 50% -án se könnyü fenntmaradni(feljutni).És ne mondja senki hogy a játék egyik lényege a taktika,mert ez a játék ellehetetlenitése sztem.:mad: |
Már elnézést, de minek van felháborodva vki, aki immár megtorlatlanul megteheti hogy nulla kocsmás orkkal szaladgál...
:mad: :mad: :mad: |
áááá. fennmaradok hajnali 3ig, csak azért hogy vissza tudjam kisérni a támadómat, és mikor összeraknám a sereget, leáll a net... a modem meg olyan lassú, hogy lemaradok a körváltásról. :((((((((((((
|
Quote:
|
Dühöng
Nem valók a tolvajok ebbe a játékba. Ingyenélő népek. Dühöng |
Quote:
|
nyomorult szemét tolvajok...kukába velük!!!
Ati kérlek, mások lelki üdvéért töröld a játékból!!!!! Remélem így megfelel egyeseknek! :mad::mad::mad::mad::mad: |
Megint Dühöngök
Minek kell a tolvajokat -tolvajoknak nevezni,lehetne simmán gyorstermelövé avanzsálni.
|
Quote:
Egyébként a Törpe Nagyszakáll Szövetség nevében ki kell üzni a tolvajokat!! |
Quote:
én az irtás szót használnám:p |
Quote:
|
Quote:
Bár néha törpeként is annyit lehet lopni, amennyit nem szégyell az ember(törpe), csak meg kell találni a megfelelő alanyt! :D:D:D :mad:de tényleg nagyon bosszantó, ha lopnak, mint a gép és nem tudsz tenni ellene... :mad: |
Quote:
|
Meg aztán Bosszantó az is ,hogy fáradnak a tolik:D:D:D,mentö ötlet az hogy ne fáradjanak
|
Quote:
|
Quote:
|
Grr most a tolvajoknál jobban kezdenek idegesiteni. Kezd elegem lenni megbeszélt ütésekből és a földleadásokból. Leginkább az huzott most fel hogy kinéztem szövetségesemnek egy orit ütni, most meg nézem a teljesben és 4x ütött alulról egy top tetején csücsülő orit 8-9körröl, nem kell mondanom hogy 0egységgel volt és szabin is van... és a csoportban már nem ez az első amit látok, 2-3napja meg egy másik ori ütött 3-4x is így...
|
Quote:
Te ha elf lennél, és elérnéd a fedezési határt nem megtennéd? Tudatlan vagyok, de ez tiltott? Akkor fentebb vinnék azt a 24 órás határt, ami a szövikilépés!:cool: |
Quote:
|
Quote:
És mi van akkor, ha ez csak hadicsel, hogy alulról tudják az ellent bántani:D |
Quote:
|
Quote:
Ezeknek a dolgoknak lehetne elejét venni ha a 24 óra 72-re módosulna:o |
Quote:
|
áh..nyomorult élőhalottak :S
tökéletes a morálom, hova javítják már jobban? csak ölik az íjászaim :mad: :mad::mad::mad::mad: |
Fene azokba az óriásokba. Egész nap csak sziesztáznak, meg döglenek a napon és még a törpéket is lenézik :mad::mad:
|
Quote:
Hmmm ezt a szövink is látta ,és éltünk a lehetőségel:D:D:D |
Azóta azaz ori szépen vissza is esett,amiylen gyorsan jött olyan szépen ment vissza,azért lehet szerzet xxx földet de akkor se volt akkora kp-ja h fel is tölcse/megvédje magát :rolleyes::rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Az illető kiment 3x fosztásra, így a fosztások után maradt benn az országban 200milla, majd 2x beverte földre. Az ország persze még ütés elött szabin volt... |
Tegnap énis láttam ahogy ismerősök földleadással jöttek fel. Hiába 100as a katmoráljuk, ha a szövi nem fogna vissza, asszem mennének vissza le:)
|
Hetedjére történik meg hogy átvett orit visszalop valaki.... ÁÁáááááárrghh!!! :mad::mad::mad::mad: És nem hogy visszalopja, de törli is a mocsadék...
Ilyen nincs... !!!!!!!:mad::mad: |
Quote:
Örülök h örömet okoztunk:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Ahogy érzitek:) |
Quote:
|
Quote:
Ha van egy kis esze akkor inkább lent marad... ;) |
All times are GMT +1. The time now is 00:24. |