Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Kirhal 10-13-2008 10:15

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193445)
Hamilton ma is hozta a formáját... Kissé sportszerűtlenül vezet...

ehh,félrenyomtam,az egy lefele kéz akart lenni:S

Bogár 10-13-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 193446)
mert massa a sportszerüség mintapéldája volt:)

Ő legalább nem szorította le a fűre Bourdais-t mielőtt nekiment. ;)

Kirhal 10-13-2008 21:08

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 193489)
Ő legalább nem szorította le a fűre Bourdais-t mielőtt nekiment. ;)

Nem is a Bourdais-s esetre gondoltam:)
Azé nem is büntették meg massát,hanem épp ellenkezőleg...

Bogár 10-13-2008 21:49

Ezekre már régebb akartam válaszolni. Ami késik, nem múlik. :-D
Quote:

Originally Posted by Matador (Post 192008)
Ilyen körülmények közt azért érthető :D

Háát... Ma már bárki követheti élőben is a statisztikákat a livetiming.com-on. ;)

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 192010)
van olyan, amikor tudják, hogy mi van a pályán?? :D

Néha azé ráhibáznak ők is. :D

Eke 10-19-2008 10:03

:):):)Egy nagy Gratula Hamilton-nak:):):)
Hihihi Kimi is elvigyorogta magát amikor rákerült az interju pillanata:D
Szegény Massa nagy eröfeszitések árán lehagyta Kimit,hatalmasan begyorsult:D.Szegény Raikonnen elfelejtett a gázra lépni,elöferdül néha:D

laci 10-19-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 193991)
Szegény Massa nagy eröfeszitések árán lehagyta Kimit,hatalmasan begyorsult:D.Szegény Raikonnen elfelejtett a gázra lépni,elöferdül néha:D

Tavaly fordítva volt, ezzel 1-1 :)

Valezius 10-19-2008 20:34

Ja vicces interjú volt. A futam a maga 5előzésével már kevésbé vicces.

Kirhal 10-19-2008 20:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 194064)
Ja vicces interjú volt. A futam a maga 5előzésével már kevésbé vicces.

jah:D
"hát utolértem és megelőztem":)

dreaman68 10-20-2008 19:22

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 193991)

öö mintha hamilton is ment volna már így előrébb:)

am meg braziliában kiváncsi leszek.. massa pályája illene futamot nyernie.. más kérdés h ha kimi nem löki ki hamiltont akkor a győzelem csak egy szép évadzáró..
amúgy meg elég unalmas volt a verseny...

Tsobi 10-20-2008 23:28

Kijaza Hamilton? :p:D

laci 10-20-2008 23:38

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 194138)

Előre figyelmeztetlek hogy Eke le fogja harapni a fejed :p

Tsobi 10-20-2008 23:40

Tekintve,hogy számomra csak egy fekete pont a mezőnyben .. lehet. :)

Eke 10-20-2008 23:42

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 194138)

Na ö egy vérprofi.Egy zseni,egy versenyvirtuoz,egy szinte én.:)

Valezius 10-21-2008 16:28

Akár a viccek közé is írhatnám, szerintem jó :)
(Egy másik fórumról)

Quote:

Originally Posted by Schoffan
A versenybiróság az egész Világra kiterjedő felhivást tett közzé, mely szerint ha valaki észlelt olyasmit, amiért Hamiltontól le lehetne vonni 25 másodpercet, az haladéktalanul jelezze, akár névtelenül is " Minden pont jól jön Massának" jeligére ! :D :D :D

Eke 10-21-2008 20:38

Idézet:Valézius:D
Idézet:

Eredeti szerző: Schoffan
A versenybiróság az egész Világra kiterjedő felhivást tett közzé, mely szerint ha valaki észlelt olyasmit, amiért Hamiltontól le lehetne vonni 25 másodpercet, az haladéktalanul jelezze, akár névtelenül is " Minden pont jól jön Massának" jeligére ! :D :D :D
Szinte valós is lehet ez a hirdetés,képesek rá:(

Peti 10-23-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194225)
Idézet:Valézius:D
Idézet:

Eredeti szerző: Schoffan
Szinte valós is lehet ez a hirdetés,képesek rá:(

hol lehet jelentkezni erre a hírdetésre? :P a versenyt levezető körön mikor kiintegetett a szurkolóknak volt egy mp amikor a középső újja egy cm el kijebb volt mint a többi és az egyik szögből úgy látszott mintha bemutatott volna az embereknek.... büntetés, 20helyes rajtbüntetés Braziliában illetve 25 mp az előző futamra...

Eke 10-23-2008 19:30

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 194365)
hol lehet jelentkezni erre a hírdetésre? :P a versenyt levezető körön mikor kiintegetett a szurkolóknak volt egy mp amikor a középső újja egy cm el kijebb volt mint a többi és az egyik szögből úgy látszott mintha bemutatott volna az embereknek.... büntetés, 20helyes rajtbüntetés Braziliában illetve 25 mp az előző futamra...

Ezzel csak azt akarta üzenni a szurkoloknak,hogy szaporodjatok,sokasodjatok:D
És mivel teljesen korekt volt mert a szurkolok vegyesen voltak,tehát az ellentábor is ott volt,és igy nekik is ugyanazt jelentette.
Ezért javaslom a következö versenyen a 2 kör elönyt kapjon a többivel szemben,meg persze a pálya ferrari mentes részéröl indulhasson:D

Stev 10-23-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194375)
meg persze a pálya ferrari mentes részéröl indulhasson:D

Most miért akarod szegényt a mezőny végéről rajtoltatni?:D:D:D

Peti 10-31-2008 14:10

Itt a várva várt szezonzáró hétvége, ki mire tippel ki lesz a világbajnok vasárnap? Massa vagy Hamilton???? Szeríntem befutó 1. Massa, 2. Raikönnen, 8. Hamilton :D

Eke 10-31-2008 16:05

Találgatások, ki hová igazol jövőre?
McLaren - Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen
Force India -
Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella
Williams - Nico Rosberg, Nakadzsima Kazuki
Renault - Fernando Alonso?, Nelson Piquet?, Lucas di Grassi?, Robert Kubica?, Sebastien Bourdais?, Romain Grosjean?
BMW-Sauber -
Robert Kubica, Nick HeidfeldToyota - Timo Glock, Jarno Trulli
Honda - Jenson Button?, Rubens Barrichello?, Fernando Alonso?, Szato Takuma?, Nick Heidfeld?, Bruno Senna?
Red Bull Racing - Mark Webber, Sebastian Vettel
Toro Rosso -
Nelson Piquet?, Bruno Senna?, Sebastien Buemi?, Szato Takuma?, Sebastien Bourdais?
Ferrari - Kimi Räikkönen,
Felipe Massa

Jelmagyarázat

- A vastagon szedett betűvel azok neve látható, akiknek már biztos a helyük, aláírták a szerződést
- A vékonyan szedett betűvel azok neve látható, akiknek még nincs aláírt szerződésök a 2009-es szezonra
Szerződések
Az évad végéhez közeledve egyre gyakoribbak a találgatások arról, hogy ki hol folytatja pályafutását. Eltekintve a híresztelésektől, a szerződésekben foglaltak szerinti helyzet kevés lehetőséget ad a találgatásokra.

McLaren-Mercedes

Lewis Hamilton: A bajnoki tabella éllovasa 2012-ig kötelezte el magát a McLarennél.
Heikki Kovalainen: A finn pilóta nemrég hosszabbított, 2009-ig.

Ferrari

Kimi Räikkönen: A finn pilóta szerződése a 2009-es szezon végéig érvényes.
Felipe Massa: A Ferrari tavaly év végén 2010-ig hosszabbított Massával.

BMW-Sauber

Nick Heidfeld: A szerződése az évad végén lejár, a csapat élhet a hosszabbítás lehetőségével.
Robert Kubica: A kanadai futam győztesének a szerződése szintén lejár, de jó esélye van a hosszabbításra.

Renault

Fernando Alonso: A kétszeres bajnok szerződése a 2009-es év végén jár csak le, de amennyiben a csapat nem tud a negyedik pozícióban végezni a konstruktőrök versenyében, Alonso szerződést bonthat.
Nelson Piquet: A brazil pilóta szerződése lejár az évad végén.

Williams-Toyota

Nico Rosberg: A német pilóta tavaly a 2009-es szezon végéig hosszabbított.
Kazuki Nakajima: A Williams csak egy esztendőre igazolta le a japán versenyzőt.

Red Bull Racing

David Coulthard: A mezőny rangidős versenyzője az évad végén visszavonul.
Mark Webber: Szerződése a 2009-es évad végén jár le.

Toyota

Jarno Trulli: Az olasz pilóta szerződése a 2009-es évadban is érvényes.
Timo Glock: A Magyar Nagydíj második helyezettje 2010-ig hosszabbította meg a szerződését.

Toro Rosso

Sebastien Bourdais: A négyszeres ChampCar bajnok szerződése az év végén lejár.
Sebastian Vettel: A német pilóta 2009-ben a Red Bull Racing színeiben versenyezhet.

Honda

Jenson Button: A szerződése az évad végén lejár.
Rubens Barrichello: Akárcsak Button, Barrichello szerződése is lejár.

Force India

Giancarlo Fisichella: A csapat 2009-ben is igényt tart a rutinos pilóta szolgálataira.
Adrian Sutil: A szerződése a 2009-es szezon végéig szól.

Stev 10-31-2008 16:12

Quote:

Originally Posted by Peti (Post 195098)
Itt a várva várt szezonzáró hétvége, ki mire tippel ki lesz a világbajnok vasárnap? Massa vagy Hamilton???? Szeríntem befutó 1. Massa, 2. Raikönnen, 8. Hamilton :D

Á, Hamilton nem lesz 8.. Vagy bezsebeli a vb címet, vagy kiesik. Remélem kiesik!:D

Peti 10-31-2008 17:50

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 195144)
Á, Hamilton nem lesz 8.. Vagy bezsebeli a vb címet, vagy kiesik. Remélem kiesik!:D

nem kell kiesnie elég ha a vezető helyen lesz a végig a, s mikor 2 kör van hátra defektet kap s 8.ik lesz... s kapom is a lefele nyilat....

Debilke 10-31-2008 20:06

ha Kimi nem lehet, (e miatt idén a szívem szakad, tavaly a bokaszalagom szakadt, annyira ugráltam örömömben, hogy világbajnok lett) akkor hajrá Massa.. látni akarom ahogy Massa apukája lengeti a kockás zászlót :)

Stev 10-31-2008 21:47

Eke, nyomogathatod itt a lefelé kezecskéket, de attól még Hamilton egy nagyképű, beképzelt ember, akinek esélye sem lenne most a vb címre, ha a Ferrari (a csapat) nem csesz el annyi box-kiállást. Mennyivel is lenne akkor most több pontja Massának? 20? 25?

Túl korán akar a kiccsávó Schumachert játszani, először tanulni kéne még némi alázatot! Mivel alapvetően nem csíptem Alonsot az elmúlt években, drukkoltam Hamiltonnak, hogy szivassa Fernandot, de idén igenis sokkal szimpatikusabban és jobban versenyez a spanyol bika, mint az ifjú titán.

Debilke 10-31-2008 22:12

ááá ezt tök nem értem, én pl. fanatikus Kimi rajongó vagyok, előtte Mikának szurkoltam, előtte Sennának, de mindig is el tudtam ismerni ez "ellen" nagyságát, sosem vitattam Mansell majd később Schumacher tehetségét és a sportbeli nagyságát vagy most pl. Hamiltonét, ezért nemértem, miért jó, hogy nyomkodod itt Eke a lefelé ujjacskákat, csak azért, mert nem ugyanannak a pilótának szurkolunk... egyszerű, azt szeretném látni győztesnek aki a szívemnek kedvesebb, mint ahogy te is, de én ettől még nem nyomkodnám a lefelé ujjacskákat :)

Redback 10-31-2008 23:06

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 195192)
ááá ezt tök nem értem, én pl. fanatikus Kimi rajongó vagyok, előtte Mikának szurkoltam, előtte Sennának, de mindig is el tudtam ismerni ez "ellen" nagyságát, sosem vitattam Mansell majd később Schumacher tehetségét és a sportbeli nagyságát vagy most pl. Hamiltonét, ezért nemértem, miért jó, hogy nyomkodod itt Eke a lefelé ujjacskákat, csak azért, mert nem ugyanannak a pilótának szurkolunk... egyszerű, azt szeretném látni győztesnek aki a szívemnek kedvesebb, mint ahogy te is, de én ettől még nem nyomkodnám a lefelé ujjacskákat :)

Hamilton tényleg nagy tehetség, hihetetlenül jó érzéke van hozzá.Ezt viszont lehúzza a mélybe a nagyképűsége, és a leszoritósdi amit néha játszik.Én nagy Ferrari rajongó vagyok :)

Stev 10-31-2008 23:57

Én még Mika idején McLarenes voltam, aztán Kimivel szépen átpártoltam a Ferrarihoz. Sajnálom hogy akkor kapott újra szárnyra a Merci mikor ő eljött onnan, de örülök hogy így is bajnok lett, és sajnálom hogy idén nem lesz az.

Ha meg mindenáron ifjú tehetség, akkor csakazértis hajrá VETTEL!!!
Az idei évnek nálam abszolút ő a nem hivatalos bajnoka, az ő eredményein látszik a vezetni tudás!

laci 11-01-2008 00:00

Én meg megint elismétlem hogy HAJRÁ KUBICA! :)

Druida 11-01-2008 00:00

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 195192)

nah akkor hozzászólok kicsit én is a témához. régen nagy Mika Hakkinen rajongó voltam apukámmal együtt. aztán mikor abbahagyta, és Schumacher írtózatos fölénnyel nyert mindig, akkor abbahagytuk a forma1 nézést. nem tetszett az hogy egyszerűen mindig ő nyert. soha nem is szerettem. aztán ő abbahagyta, és elkezdtük megint nézni :) immár külön állásponton vagyunk, én Kimi rajongó vagyok, apukám Hamiltont szereti. viszont Massát nem nagyon szeretem, ezért most hajrá Hamilton, hagy érezze meg egyszer ő is hogy milyen elsőnek lenni. mert többet a jégember úgyse hagyja majd :D

Druida 11-01-2008 00:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 195197)
Én meg megint elismétlem hogy HAJRÁ KUBICA! :)

apám 2. kedvence Kubica :)

Batu 11-01-2008 13:08

Kisebb összeget mernék tenni, hogy Kimi vagy Alonso kibiliárdozza a futamon Hamiltont.:D:D:D
Nem tudjátok, hogy a német rtl-en kívül közvetíti-e más tévé élőben az időmérőt?

laci 11-01-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 195228)
Kisebb összeget mernék tenni, hogy Kimi vagy Alonso kibiliárdozza a futamon Hamiltont.:D:D:D

Ha ilyen lesz, és csak egy kicsi szándékosságot látok, akkor ez lesz az utolsó F-1 futam amit megnéztem életemben.

Peti 11-01-2008 17:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 195236)
Ha ilyen lesz, és csak egy kicsi szándékosságot látok, akkor ez lesz az utolsó F-1 futam amit megnéztem életemben.

nem lesz szeríntem ilyen,túl nagy a tét, hogy bárki is belemerjen szólni ilyen megmozdulással.
Massa nyerte az időmérőt jehh, Hamilton csak a 4.ik

Debilke 11-01-2008 20:08

szerintem Kimit most elküldik egy gyorstalpaló biliárd tanfolyamra amit a "hogyan találd el ezt a szürke golyót, ami majd a pörgés következtében kipöcköli a másik szürke golyót is, tuti ami tuti" címszó alatt hírdettek meg :D

Debilke 11-01-2008 20:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 195236)

ne légy naiv, a VB cím sokat jelent... nem fogsz semmilyen szándékosságot látni, olyan profik, hogy elhiszed nekik, hogy bénázni is tudnak :)

Bogár 11-01-2008 20:47

Hamilton ma (talán először) nagyon sportszerűen nyilatkozott, ezért külön elismerés jár neki. :)

"Gratulálok Felipének, hogy hazai közönsége előtt hódította el a pole pozíciót, nagyszerű munkát végzett ma.(...)"

Bogár 11-01-2008 20:50

Egyébként arra számítok, hogy holnap semmi érdekes nem fog történni, hanem minden papírforma szerint fog alakulni. Massa megnyeri a versenyt, Hamiltoné lesz az egyéni vb cím, és a Ferrarié a konstruktőri...

Peti 11-01-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 195257)
Egyébként arra számítok, hogy holnap semmi érdekes nem fog történni, hanem minden papírforma szerint fog alakulni. Massa megnyeri a versenyt, Hamiltoné lesz az egyéni vb cím, és a Ferrarié a konstruktőri...

Massa megnyeri a versenyt, Raikönnen a 2. lesz a Ferrari megnyeri a konstruktöri versenyt, Hamilton bekapcsolja a box utca limitáló gombot a rajt után, sikerül 1 pontot szerezni, Massa világbajnok lesz. Mindenki boldog:D

Debilke 11-01-2008 21:13

*Debilke a legboldogabb* lenne ha így lenne :)

dreaman68 11-01-2008 22:24

mikor lesz a verseny?:D

All times are GMT +1. The time now is 03:27.