![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azé nem is büntették meg massát,hanem épp ellenkezőleg... |
Ezekre már régebb akartam válaszolni. Ami késik, nem múlik. :-D
Quote:
Quote:
|
:):):)Egy nagy Gratula Hamilton-nak:):):)
Hihihi Kimi is elvigyorogta magát amikor rákerült az interju pillanata:D Szegény Massa nagy eröfeszitések árán lehagyta Kimit,hatalmasan begyorsult:D.Szegény Raikonnen elfelejtett a gázra lépni,elöferdül néha:D |
Quote:
|
Ja vicces interjú volt. A futam a maga 5előzésével már kevésbé vicces.
|
Quote:
"hát utolértem és megelőztem":) |
Quote:
am meg braziliában kiváncsi leszek.. massa pályája illene futamot nyernie.. más kérdés h ha kimi nem löki ki hamiltont akkor a győzelem csak egy szép évadzáró.. amúgy meg elég unalmas volt a verseny... |
Kijaza Hamilton? :p:D
|
Quote:
|
Tekintve,hogy számomra csak egy fekete pont a mezőnyben .. lehet. :)
|
Quote:
|
Akár a viccek közé is írhatnám, szerintem jó :)
(Egy másik fórumról) Quote:
|
Idézet:Valézius:D
Idézet: Eredeti szerző: Schoffan A versenybiróság az egész Világra kiterjedő felhivást tett közzé, mely szerint ha valaki észlelt olyasmit, amiért Hamiltontól le lehetne vonni 25 másodpercet, az haladéktalanul jelezze, akár névtelenül is " Minden pont jól jön Massának" jeligére ! :D :D :D Szinte valós is lehet ez a hirdetés,képesek rá:( |
Quote:
|
Quote:
És mivel teljesen korekt volt mert a szurkolok vegyesen voltak,tehát az ellentábor is ott volt,és igy nekik is ugyanazt jelentette. Ezért javaslom a következö versenyen a 2 kör elönyt kapjon a többivel szemben,meg persze a pálya ferrari mentes részéröl indulhasson:D |
Quote:
|
Itt a várva várt szezonzáró hétvége, ki mire tippel ki lesz a világbajnok vasárnap? Massa vagy Hamilton???? Szeríntem befutó 1. Massa, 2. Raikönnen, 8. Hamilton :D
|
Találgatások, ki hová igazol jövőre? McLaren - Lewis Hamilton, Heikki KovalainenForce India - Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella Williams - Nico Rosberg, Nakadzsima Kazuki Renault - Fernando Alonso?, Nelson Piquet?, Lucas di Grassi?, Robert Kubica?, Sebastien Bourdais?, Romain Grosjean? BMW-Sauber - Robert Kubica, Nick HeidfeldToyota - Timo Glock, Jarno Trulli Honda - Jenson Button?, Rubens Barrichello?, Fernando Alonso?, Szato Takuma?, Nick Heidfeld?, Bruno Senna? Red Bull Racing - Mark Webber, Sebastian Vettel Toro Rosso - Nelson Piquet?, Bruno Senna?, Sebastien Buemi?, Szato Takuma?, Sebastien Bourdais? Ferrari - Kimi Räikkönen, Felipe Massa Jelmagyarázat - A vastagon szedett betűvel azok neve látható, akiknek már biztos a helyük, aláírták a szerződést - A vékonyan szedett betűvel azok neve látható, akiknek még nincs aláírt szerződésök a 2009-es szezonra Szerződések Az évad végéhez közeledve egyre gyakoribbak a találgatások arról, hogy ki hol folytatja pályafutását. Eltekintve a híresztelésektől, a szerződésekben foglaltak szerinti helyzet kevés lehetőséget ad a találgatásokra.McLaren-Mercedes Lewis Hamilton: A bajnoki tabella éllovasa 2012-ig kötelezte el magát a McLarennél. Heikki Kovalainen: A finn pilóta nemrég hosszabbított, 2009-ig. Ferrari Kimi Räikkönen: A finn pilóta szerződése a 2009-es szezon végéig érvényes. Felipe Massa: A Ferrari tavaly év végén 2010-ig hosszabbított Massával. BMW-Sauber Nick Heidfeld: A szerződése az évad végén lejár, a csapat élhet a hosszabbítás lehetőségével. Robert Kubica: A kanadai futam győztesének a szerződése szintén lejár, de jó esélye van a hosszabbításra. Renault Fernando Alonso: A kétszeres bajnok szerződése a 2009-es év végén jár csak le, de amennyiben a csapat nem tud a negyedik pozícióban végezni a konstruktőrök versenyében, Alonso szerződést bonthat. Nelson Piquet: A brazil pilóta szerződése lejár az évad végén. Williams-Toyota Nico Rosberg: A német pilóta tavaly a 2009-es szezon végéig hosszabbított. Kazuki Nakajima: A Williams csak egy esztendőre igazolta le a japán versenyzőt. Red Bull Racing David Coulthard: A mezőny rangidős versenyzője az évad végén visszavonul. Mark Webber: Szerződése a 2009-es évad végén jár le. Toyota Jarno Trulli: Az olasz pilóta szerződése a 2009-es évadban is érvényes. Timo Glock: A Magyar Nagydíj második helyezettje 2010-ig hosszabbította meg a szerződését. Toro Rosso Sebastien Bourdais: A négyszeres ChampCar bajnok szerződése az év végén lejár. Sebastian Vettel: A német pilóta 2009-ben a Red Bull Racing színeiben versenyezhet. Honda Jenson Button: A szerződése az évad végén lejár. Rubens Barrichello: Akárcsak Button, Barrichello szerződése is lejár. Force India Giancarlo Fisichella: A csapat 2009-ben is igényt tart a rutinos pilóta szolgálataira. Adrian Sutil: A szerződése a 2009-es szezon végéig szól. |
Quote:
|
Quote:
|
ha Kimi nem lehet, (e miatt idén a szívem szakad, tavaly a bokaszalagom szakadt, annyira ugráltam örömömben, hogy világbajnok lett) akkor hajrá Massa.. látni akarom ahogy Massa apukája lengeti a kockás zászlót :)
|
Eke, nyomogathatod itt a lefelé kezecskéket, de attól még Hamilton egy nagyképű, beképzelt ember, akinek esélye sem lenne most a vb címre, ha a Ferrari (a csapat) nem csesz el annyi box-kiállást. Mennyivel is lenne akkor most több pontja Massának? 20? 25?
Túl korán akar a kiccsávó Schumachert játszani, először tanulni kéne még némi alázatot! Mivel alapvetően nem csíptem Alonsot az elmúlt években, drukkoltam Hamiltonnak, hogy szivassa Fernandot, de idén igenis sokkal szimpatikusabban és jobban versenyez a spanyol bika, mint az ifjú titán. |
ááá ezt tök nem értem, én pl. fanatikus Kimi rajongó vagyok, előtte Mikának szurkoltam, előtte Sennának, de mindig is el tudtam ismerni ez "ellen" nagyságát, sosem vitattam Mansell majd később Schumacher tehetségét és a sportbeli nagyságát vagy most pl. Hamiltonét, ezért nemértem, miért jó, hogy nyomkodod itt Eke a lefelé ujjacskákat, csak azért, mert nem ugyanannak a pilótának szurkolunk... egyszerű, azt szeretném látni győztesnek aki a szívemnek kedvesebb, mint ahogy te is, de én ettől még nem nyomkodnám a lefelé ujjacskákat :)
|
Quote:
|
Én még Mika idején McLarenes voltam, aztán Kimivel szépen átpártoltam a Ferrarihoz. Sajnálom hogy akkor kapott újra szárnyra a Merci mikor ő eljött onnan, de örülök hogy így is bajnok lett, és sajnálom hogy idén nem lesz az.
Ha meg mindenáron ifjú tehetség, akkor csakazértis hajrá VETTEL!!! Az idei évnek nálam abszolút ő a nem hivatalos bajnoka, az ő eredményein látszik a vezetni tudás! |
Én meg megint elismétlem hogy HAJRÁ KUBICA! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Kisebb összeget mernék tenni, hogy Kimi vagy Alonso kibiliárdozza a futamon Hamiltont.:D:D:D
Nem tudjátok, hogy a német rtl-en kívül közvetíti-e más tévé élőben az időmérőt? |
Quote:
|
Quote:
Massa nyerte az időmérőt jehh, Hamilton csak a 4.ik |
szerintem Kimit most elküldik egy gyorstalpaló biliárd tanfolyamra amit a "hogyan találd el ezt a szürke golyót, ami majd a pörgés következtében kipöcköli a másik szürke golyót is, tuti ami tuti" címszó alatt hírdettek meg :D
|
Quote:
|
Hamilton ma (talán először) nagyon sportszerűen nyilatkozott, ezért külön elismerés jár neki. :)
"Gratulálok Felipének, hogy hazai közönsége előtt hódította el a pole pozíciót, nagyszerű munkát végzett ma.(...)" |
Egyébként arra számítok, hogy holnap semmi érdekes nem fog történni, hanem minden papírforma szerint fog alakulni. Massa megnyeri a versenyt, Hamiltoné lesz az egyéni vb cím, és a Ferrarié a konstruktőri...
|
Quote:
|
*Debilke a legboldogabb* lenne ha így lenne :)
|
mikor lesz a verseny?:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |