![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ati: Palinak.
Laci: Ok küldök, kérek egy sorszámot, hogy hova. Mellesleg.... Agyhúgykövet kapok a románban... 2007-10-09 10:38:02 Sunt putine locuri în biserici! 1430 de vrăjitori au părăsit armata. [INFO] EZT MIÉRT? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Bőségesen több tekercsem van, mint amennyi kell: Situatia de locuinte 7.220 30 Foglalkoztatottságom: Îndeletnicire: 99% Van kajám, van helyem, nem képeztem túl, nem ment el a lakosságom, van tekim, nem loptak le se kajával, se emberrel, se tekivel... Egyszer csak fogta magát, és elment 1430 varim. Pedig mindenük megvolt. Kaja, hely, zsold. A templomok midnig működtek. :mad::mad::mad::mad: |
és nem elég, hogy magától elszállt a román kisorim, de még ez is:
332714 ANARCH 5 [SZ] Szevúúúsz! 26.843 Ezt az országot KI IRÁNYÍTJA??? Mert most már állatira zavar, hogy benne van az összekapcsolot országaim között, és hogy állandóan kerülgetni kell a VIP-elésnél! :mad: |
Mi a fene van az msn-el :mad::mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
még a végén nekiállok tanulni :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem sikerült belépni. :S
De még midnig nem tudom miétr tüntek el a varijaim. Meg hogy miétr nem kapcsolja le rólam a tulajdonosa az oriját. :D Na mindegy. Ez azt hiszem így fog maradni. :S |
Quote:
amúgy egyéni problémákkal support :) |
Quote:
|
Quote:
Mindegy. Visszacsinálom gyorsan-hamar :D Azért ide jöttem dühöngeni, mert nem feltételezem a rendszer hibáját, nem is írtam, és nem is fogok a supportra, elhsizem, hogy én csináltam valami állati nagy baromságot. (Majd valaki meg lefordítja nekem, hogy mit.) :D Bár általában az szokott odaírva lenni, hogy nincs elég hely a templomokban... De hogy miért nincs, az már nincs. :S Mindegy. :p Ha valaki rámvarizik kilopom alól az oriját.. :D |
Nekem meg szórakozik a vindózom.:(
Lefagyott a tálca, restart óta tölt valamit... Ja és az lehet, hogy épp az MSNt, ugyanis annak nekem még az ikonja is eltünt.:D Majd elfelejtettem SEGÍCCSÉG! Ati, privid van!.:p |
Quote:
|
Quote:
Félreértés, nem magától lép be, még a prorgam se töltött be eddig.:D |
Nekem tökéletesen megy a windóz is meg az emese is. :D:D:D:D
Simplycity-t használok. :D A Laptopon meg JUNIKSZOT meg LINUKSZOT :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én is oda jártam ..és most az ottani lurkókat tanítom :) |
Quote:
|
Quote:
Az Álmos Vezér is jó név, csak kár, hogy benne van, hogy téri.:S |
Wááá, ez a buta windows meg önkényesen újraindult. :( Ilyenkor nem igazán hatja meg, hogy futnak programok rajta, amik esetleg kellenének...
|
Quote:
|
Quote:
|
nekem viszont még mindig nem műxik az msn :D:D:D
|
Érti a fene az embereket...
Hozzá se szólok, de megdob egy pirossal, eelküld a búsba, és még le is tilt... OMFG ROTFL LOL ki érti ezt? |
Quote:
vagy csak az explorert és a netkapcsolatot. vagy írdd át az IP címet, vagy állítsd le a letöltést a háttérből. így hirtelen ennyi jutott eszembe. :D |
Quote:
|
hogy lehet szürke téglát adni valakinek? :O
|
Quote:
|
és olyan mikor van? :D
mert én nemrég kaptam egy szürkét de én még senkinek nem adtam olyat :S No mindegy :D Köszi az infót :D |
Quote:
Indítsd újra! Ja nem, az más......... ;) |
Mindegy. Ő tudja. Ő dolga.
Bár ha ujraindítanám az ő gépét, lehet megoldódna a probléma. :D |
Ma ilyen dühöngős napom van. :D
Kicsit dühöngök a CIB bank miatt is... Minden előzetes értesítés nélkül levonják az éves kártyadíjat a szándékosan tök üres kártyaszámlámról (ami mellé mellesleg 70ezer forintos óvadéki letét van), majd felhívnak, hogy hogy képzelem, hogy minuszban van a számlám, és azonnal rendezzem. De valami olyan hangnemben, hogy az elképesztő. Mintha nem lenne mellette a rendes forint számlám, mintha nem lenne mellette az óvadéki letét, mintha nem 10 éve ügyfelük lennék, és ami a legérdekesebb, mintha nem rendeztem volna már rég a számlát... És akkor mentegetőzik, hogy dehát ő egy másik adatbázisból dolgozik, ő azt nem látja, hogy rendezve lett-e az bármikor is... Első komolyabb negatív tapasztalatom a CIB-bel... |
Legyél ügyfele a Mohács és vidéke takszövnek... :D Teleírnád ezt a topicot :D
|
és ma még nem is rendelt pizzát...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:05. |