![]() |
Quote:
Lehetne vmi időkorlát ezügyben, mondjuk vasárnap reggeltől hétfő estig v utolsó párbaj után 48 órán belül v mittudom én... De ez tényleg vicces, h volt egy hét szünet és nem volt ideje mindenkinek igényt írni.... |
A +48 óra jó ötlet...
|
kedden már volt egyszer úgy emlékszem
|
Quote:
|
A hét elején még mindenki foglalkozzon a heti munkájával... :)
|
Quote:
Majd este beírod, hogy párbaj holnap pl. 21 óra és kéc... De ha ezt hétfőn délelőtt írod le, lehet többen tudnak előre úgy alakítani, hogy játszhassanak... Azért jó lenne, ha a hétköznapi párbajok is legalább 2 nappal előre ki lennének minden esetben írva... Mondjuk nem tudom, ebben a pillanatban még mindig kire várunk, hogy leírja, mikor is játszana.... |
Quote:
Persze kiírhatom hamarabb is, aztán max nem lesz kész időben, és nem a kiírás szerinti párbajt játsszátok... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ha 3-4-5 napra előre lehetne tudni, mikor kell 1-2 óra szabadidő tolni, akkor nem mérgelődnél fórumon, hogy megint csak 2 pontos a párbaj... Azért ha megnézed, hogy kik azok akik játszanak is, nem csak időpontot írnak, más a helyzet... Na, szép délutánt... |
A 4. forduló első két párbaja kiírva.
Az első párbaj szerdán 21 órakor kezdődik, a második párbaj vasárnap 22 órakor kezdődik. 1 órás párbaj, választható faj és személyiség, 3/2 körös képzések, tekercsírások stb. A párbajsorozaton megszokott "alap". A körváltások azonban nem 3 percenként, hanem 2 percenként követik egymást. A vasárnapi párbajnál emlékezzetek arra, hogy a hétfő is munkaszüneti nap, tehát jó esetben nem kell korán kelni. :) |
Jah, és aki szeretne egy gyakorlópárbajt, az jöhet ma délután. A délutáni párbaj nem a párbajsorozat része, de ugyanolyan felállásban fog zajlani (remélhetőleg).
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati jelentkeztem a mai gyakorlóra de mégsem tudok ott lenni, bocsi :S be kell mennem melóba most hívtak..
|
Quote:
Nem lett volna fair egy olyat írni, amilyet már "ezerszer" játszottam... |
Quote:
|
Quote:
Akik siránkoztak, mind a kevés nyerset emlegették... De aki bajnok akar lenni, annak mindenhez kell igazodni, nem a "Törpés párbajok Hőse"címért játszunk :) |
Quote:
|
Nem ide akartam akkor:S
|
Ez a párbaj nem volt része a párbajsorozatnak!
|
Az első kör sztem kevés, fajt beállítani, képzést indítani, esetleg kitámadni(bár most én valszeg azért csúsztam át, mert nem találtam olyan orit aki játszott csak 4.-re...:S)
Azt hittem ide gondoltad, h osszuk meg tapasztalatokat.... |
Viszont úgy látom, hogy a 2 perces körváltások megvoltak szépen, úgyhogy akkor ez így jó lesz holnap estére.
Merthogy HOLNAP este 21 órától párbaj! |
Quote:
|
Quote:
Kód beírása, személyiség, építés, tekercsírás, intéző, pénzosztás, drágakő eladása(megjegyzendő, h nagyon jól jött az új funkcíó a drágakőeldásnál)... Valszeg a kitámadás fogott meg engem is, h nem voltak aktívak az orik.... Csak jeleztem, h lehet nem elég mindenre, ha nem megfelelőek a körülmények... |
Quote:
Fel kell állítani egy fontossági sorrendet és úgy kezdeni... Aki végső győztes akar lenni, annak minden akadályt le kell győznie... |
Ne felejtsétek tehát, hogy HOLNAP 21 órától párbaj!
|
Ma este 21 órától párbaj!
|
Ma este 21 órától párbaj!
|
Quote:
Tudnál segíteni?:confused: Kornélia (#570264) ő a bűnős:D Köszi |
Quote:
|
2 óra a párbajig!
|
1 óra a párbajig!
|
Fél óra. Készüljetek lassan! :)
|
Sok sikert mindenkinek!
|
hát a párbaj vége nem úgy sült el, ahogy kellett volna.
Ati légyszi nézz utána ha lehetséges B-nek, van e valami köze bárkihez is A = Merengő (#424242) B = Executioner (#634585) C = Pool (#160521) D = Kornélia (#570264) E = Horland (#1) F = A száműzött visszatért! (#616436) |
Az alpári stílust valahol máshol...
Köszönöm. |
|
Első három hónapban sehol sem volt ez a Executioner (#634585)
Hirtelen, hogy megjelent... De ne legyek már alpári, ugye? pfff... na, szarok bele, kár háborogni, úgysem történik semmi |
All times are GMT +1. The time now is 06:35. |