![]() |
Quote:
|
Quote:
De most tényleg, ha nem ismerek valakit, megkérdezem: Te ki vagy? Erre meg kiakadnak páran :D:D:D Ez tetszik |
Quote:
|
Quote:
Számomra ismeretlen... Ezért érdeklődtem... |
Quote:
De nincs ezzel semmi baj, csak aztán ne kezdj el sumákolni, és mismásolni :) |
Quote:
|
Quote:
Az ilyen jellegű hozzászólásaid számából lassan lebuksz, hogy ki lettél nevezve moderátorrá :) (egyrészt jogosak az írásaid, de az off leszólása is off, így eléggé ellentmondásos a dolog, írj privátban az elkövetőknek, különben a te írásod is annyira zavaró, mint akit bírálsz) |
Quote:
|
Igen, ezt én is észrevettem, hogy az "útbaigazítás" is off.
De rájöttem, hogy pool azért csinálja, hogy népszerűsítse a saját topicját :D:D:D:D elég vicces, de ez van |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nem ismerelek Téged, Te nem ismersz engem... Sztem tuti több lenne a helyeslő, mint az elítélő |
Quote:
Gondolom onnan van, nem? Jakob volt a fehér, a jó, és a másik fickó meg a fekete, a gonosz. :D |
Quote:
|
Quote:
(Kivancsi lennek forditott helyzetben ugyanezt a gesztust megkapna-e barmelyik klantagunk is...) Csak Te ilyet nem szeretnel. (amit meg is ertek, mert nektek meg ez a klanerdeketek). Szoval orulnek, ha a ferditesektol tartozkodnank. Azert meg senki nem itelheto el, hogy nem szeretne mnt-t. |
Quote:
és nehogymár pár megalomán dontse el hogy hogy honnan és mikor fordulok xar lehet fogy ennyire elvakit benneteket a megalománia hogy foggalmatok nincs rola mi az a fair play játék azaz mondjuk fogalomzavarotok nincs csak ti vagytok a leg-leg álszentebb játékosok akiket valaha megismertem mindig csak a tutira szerettek ráugrani és még egy egyéni tamadást se tudtok anékul inditani hogy ne szednétek ki a piacot nevetségesek vagytok ahányan vagytok |
Quote:
(Ami ezzel a beirasoddal el is uszott) Csinalsz ami jolesik, es tudsz, innentol joindulatra ne szamits. |
Quote:
egyszer muljon rajtam a fordulástotok vagy a topkorotok biztos ott teszek keresztbe majd ahol tudok |
Quote:
Quote:
|
Quote:
pl tsobi se a kedvencem mégse piszkálom es hagyom élni nem feltételeket szabok neki egy normális es jogos kéréssel kapcsolatban hogy 2 heted van lásd milyen jofej vagyok |
Quote:
Amit mindosszese mondani akartam, hogy ha _tenyleg_ fordulni szeretnel A-bol, meg lehet beszelni velunk, ha van ra igeny. Ennyi. Ezert ne legyunk mar mi a bunkok... |
Quote:
már irtam priviben is tobbszor hogy nincs szándékomban a-bol fordulni ti pedig ezt szabjátok feltételnek valamit nem ertesz rajta vagy csak kényszered van rá hogy kiforgasd a szavaim ? |
Quote:
Quote:
|
Szerintem az lenne a legtisztább, ha a két klán tagjai nem is reagálnának egymás írásaira.
|
Quote:
A-ban teljesiteni kell a feltételeket hogy a B-bol fordulhass tudod mint ex szovid forest irt nekunk hogy baj van a minimumfoldjével nem is utottuk igaz ahogy foljebbért meg lett vámolva picit (de nem a minimum alá !!!) azzal nekem sem lenne bajom ha a minimum folott uttok igy már remélem tiszta mit hivok én korrektségnek de ez biztos nem az amit ti... |
Nehogymár gonosz legyen az a klán amelyik harcban áll egy másikkal és ezért nem engedi az ellenfél egyik országát túl magasra.
Még ha le akarna fordulni A-ból, akkor bejöhetne a fair-play szelleme, de itt erről szó sincs. |
Quote:
Ellenben akkor nem tudom, hogy gondolod ezt az egeszet, hogy egy harcban allo klan egy tagja nyugodtan legyen korulottunk mnt-vel, es segitse az ellenfeleinket, hogy B-bol fordulhasson? Szerintem ennek a klanod tobbi tagja sem orulne! Leirtam, jelen pillanatban mi a maximum, amiben benne vagyunk. Innentol kezdve egyszerubb lett volna azt mondani, hogy "kosz, nem", mint ilyen hangnemben irogatni. |
Quote:
majd joval a tobbi klán felett a masik joindulatábol 2 évig gyujtoget mielot bontja az mnt majd nekimegy a másik klánnak az lehetne ennyire korrekt hogy megadja a másiknak amit ő is megkapott !!! nagy buszkeség egy termit végigverni ugy hogy a ti termitek sehol se lenne anélkul ha mi anno nem vagyunk korrektek de ti sajnos csak arra torekedtek hogy bebetonozzátok magatokat oda 20 évre ez beteges megalománia es nagyon sajnállak titeket hogy egy termit ennyire veszélyesnek tartotok a klánotokra lehet orvoshoz is kéne fordulni ha ezt komolyan gondoljátok |
en semmivel nem kértem tobbet mint amit a mi klánunk is megadott anno nektek
|
Quote:
Ergo vagy megint marhara nem mondasz igazat, vagy valami masrol van szo. De erre Reaktor Zoli tuti jobban emlekszik. |
arrol nem beszélve hogy 1.5 honapig huztátok az idot addig gondolkodtatok egy nyamvadt mnt-n hogy a minigunt ne piszkáljuk
de a mi alklánunk egybol elkezdtétek piszkálni ahogy lehetoségetek volt rá és ti mertek becsuletrol papolni |
Quote:
Reaktor kért MNT-t a Pannontól mert termelni akartak és Csávó nem bízott bennem hivatalos mnt nélkül (mert amikor Arwylék trükkösen felénk fedezgettek mondván hogy mi nem érdemeljük meg az első helyet akkor levertük a törpéjüket mint vak a poharat és ezek után szkra ment a klán nagyja) Miután abban az időben a Pannon sokkal erősebb volt mint a Gun és nem is volt szándékomban ismerősöket támadni így a többiek tiltakozása ellenére lett MNT amit később a Gun felbontott. Ha valaki másképpen emlékszik akkor lehet elő tudom keresni ezeket a beszélgetéseket skype-on ha lesz időm,de én úgy gondolom hogy mások is így fognak erre emlékezni. |
Quote:
De majd Zoli is tuti leirja. |
Szia Serg!
Nagyon eltűntél barátom, mi újság Veled? |
Poolnak mégis van barátja :eek: :D
Ma ilyen barátos napot tartunk. |
Quote:
ugy hogy volt 3 nagy elf a klánotokban mellesleg(vagy 4-5éves és nem aktuális info szoval nem infokiadás) :) |
Quote:
|
Quote:
http://media.bithumen.ru/img/smilies/chair.gif |
All times are GMT +1. The time now is 11:57. |