Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2009-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3388)

Pool 06-21-2009 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216370)
A 4. forduló 3. párbaja szerda délelőttre kiírva. A hétköznap esti párbaj második nekifutásra megvolt, ez egy próba a hétköznap délelőtti időpontra.

Jelentkezési határidő: kedd este.

Jelentkezések elfogadása csak minimum 5 olyan ország jelentkezése esetén, akik már pontszerzőek a párbajsorozaton. Ha nincs meg az 5 ország, akkor ez a párbaj más időpontban kerül megrendezésre.

Nah, már nyári szünet van, megyek minden párbajra...

Pepa 06-21-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216377)

Nah, már nyári szünet van, talán eljutok egy-két párbajra...

Hex 06-21-2009 16:01

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 216379)
Nah, már nyári szünet van, talán eljutok egy-két párbajra...

asszem én nem megyek több párbajra, amit lehetett elrontottam.
4. körben hirtelen megnőtt az emberhiány, raktár 0%, bányák 0% utána pupilláztam, hogy mi van. A sok ház előnyét nem tudtam kihasználni, mivel a tekikről úgy elfeledkeztem, mint a sicc. bár még így is a negyedik helyen álltam kb. a felénél. utána viszont ellettem keményen intézve :) bár utána már nem ütöttek be földre.

azért élveztem, tanultam egy-két dolgot ma is. Köszönöm a leckét, így tanul az ember :) (harmadik párbajom volt)

none 06-21-2009 17:13

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216377)

nyári szünet van úgyhogy ez volt az utolsó párbajom a nyárra..:D

Tuvalu (#3490) 06-21-2009 20:06

Nekem csak az a kérdésem,hogy Harcosokkal mi lett? Elment a netje ijász nélkül? CSak mert nagyon úgy néz ki, hgy hozzá járt mindenki földért. :(

Pool 06-21-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by none (Post 216404)
nyári szünet van úgyhogy ez volt az utolsó párbajom a nyárra..:D

Jó pihenést

Von 06-21-2009 20:17

Quote:

Originally Posted by Tuvalu (#3490) (Post 216427)
Nekem csak az a kérdésem,hogy Harcosokkal mi lett? Elment a netje ijász nélkül? CSak mert nagyon úgy néz ki, hgy hozzá járt mindenki földért. :(

Későn csatlakozott be...

Harcosok 06-22-2009 06:52

Párbajra későn léptem be kb.20percet késtem.(Tegnap reggel6-tól 10:20ig ültem itt de net nem volt sajnos. De még 10:20kor nem nagyon érdekelt,hogy késtem gondoltam buktam 500fegyvert és annyi)
Végül is ez nem lett volna gond ha lopás nélkül megúszom az első 3kört. Az végképp meglepett,hogy több embernek volt kapásból serege ellenem(nem szokott lenni)
Pont ez egy kicsit felhúzott és pár levélre is "nagyon békésen" reagáltam. (de semmi káromkodás)
Képeztem íjat de nem nagyon érdekelt már utána végül is 1szerre mindig csak 1szer voltam üthető. De nem figyeltem a játékra 20-30percenként ránéztem íjat képezni.A csapat igényelte az üres orit folyamatosan jöttek első perctől,pont ezért nem érdekelt nagyon,hogy később kivédjem őket.

Mindenesetre örülök a párbajban elhangzott gratulációknak. Nem tudom mit alkotott Attila,hogy össze kevertetek vele,de tőlem csak jobbat várjatok.
Tudom,hogy én nem ugrok rá egy későre , de az én vagyok. Bár én nem is kívánom üres orin megnyerni a játékot. (ha jól emlékszem Attilanak sem rajtam sikerült)

De nincs probléma 3párbaj 3 ember vár 5pontra. 4pont gondolom meglesz bárkinek de 5pontból valaki valószínű bukik 1-et. Én valóban magabiztos vagyok, remélem más is az.

“Kevés embernek van akkora önbizalma, mint amennyit mutat.”

Harcosok 06-22-2009 07:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 216395)
asszem én nem megyek több párbajra, amit lehetett elrontottam.
4. körben hirtelen megnőtt az emberhiány, raktár 0%, bányák 0% utána pupilláztam, hogy mi van. A sok ház előnyét nem tudtam kihasználni, mivel a tekikről úgy elfeledkeztem, mint a sicc. bár még így is a negyedik helyen álltam kb. a felénél. utána viszont ellettem keményen intézve :) bár utána már nem ütöttek be földre.

azért élveztem, tanultam egy-két dolgot ma is. Köszönöm a leckét, így tanul az ember :) (harmadik párbajom volt)

20. párbajig én sem lettem top1. Akkor még publikus volt a név , ha jól emlékszem a 4. párbajon alkotott produktumom miatt vadászott rám "valaki".
Ha jól leszednek abból látod,hogy valamit rosszul csinálsz. Nem árthat ilyenkor deffelni gömbölgetni ki,mit hogyan egyebek. Idővel csak jobb lehet.
Taktikázni kell okosan és annyi. Nem a normál hódhoz kell az ész,mert ott mi az ami sokat befolyásol: Van-e 200000dzsilliárd ? Itt vagy-e minden ütéshez 4/2óránként?Játszottál már X évet,hogy személyiséget gyűjts?

A normál hódban én azt érzem túl sokat számít,hogy ki mióta játszik, egyebek. Itt mindenki ugyanarról a terepről indul, arra a pár órára remek szórakozás, nem kell hónapig gyűjteni,hogy részt vehess egy komoly csatában:)

Ati 06-22-2009 08:19

Egyelőre 3 pontszerző jelentkezőnél járunk a szerdai párbajra. Ne feledjétek, hogy kedd este a jelentkezési határidő! A szerda hajnali és reggeli jelentkezések egész biztosan nem lesznek elfogadva, és emiatt figyelembevéve sem.

Pool 06-22-2009 08:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216443)
Egyelőre 3 pontszerző jelentkezőnél járunk a szerdai párbajra. Ne feledjétek, hogy kedd este a jelentkezési határidő! A szerda hajnali és reggeli jelentkezések egész biztosan nem lesznek elfogadva, és emiatt figyelembevéve sem.

Miért nem? :)
Olyat nem játszunk, hogy játszunk, de ha nincs elég jelentkező, akkor nem számít a versenybe?

Ati 06-22-2009 08:46

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216446)
Miért nem? :)
Olyat nem játszunk, hogy játszunk, de ha nincs elég jelentkező, akkor nem számít a versenybe?

Olyat nem játszunk, hiszen nem úgy van meghirdetve a párbaj.

Ildee 06-22-2009 08:49

Egye fene, jelentkezek :)
Most kedvet kaptam hozzá :)

Ati 06-22-2009 08:53

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216449)
Egye fene, jelentkezek :)
Most kedvet kaptam hozzá :)

Jó játékot! :)

Akkor már 4 pontszerzett jelentkezőnél tartunk, már csak egy kell.

No, még a végén összejön elsőre? Azért ne kiabáljam el... :)

Ildee 06-22-2009 08:57

A legjobb fej is jöjjön feltétlenül :)

Harcosok 06-22-2009 09:05

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216451)
A legjobb fej is jöjjön feltétlenül :)

Akkor lesz az érettségije azt írta. Így nehezen fog jönni:)

Ildee 06-22-2009 09:10

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 216452)
Akkor lesz az érettségije azt írta. Így nehezen fog jönni:)

Attilának? :eek::eek::eek:

none 06-22-2009 09:47

Quote:

Originally Posted by Von (Post 216431)
Későn csatlakozott be...

egyébként te voltál H?:)
ha igen a végén jól eljátszottunk..:D

Pool 06-22-2009 09:53

Quote:

Originally Posted by none (Post 216456)

Volt varija bőven, csak úgy szórta a villámokat :)

Ati 06-22-2009 10:23

Meg is vagyunk, úgyhogy a párbaj ideje véglegesítve.

Pool 06-22-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 216459)
Meg is vagyunk, úgyhogy a párbaj ideje véglegesítve.

éljen!!!!!

Von 06-22-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by none (Post 216456)

Jaja, én voltam :D Sajnos a netem nem engedte, hogy rendesen tudjak bontani, és követtem is el hibát nem is egyet. De jól elvoltunk, csak kár, hogy még ezzel beestem Naz mögé :S.

Viszont most nem követtem el olyan hibákat, amiket elsőre igen, hátha következőre ezeket sem követem el :) Most nem boxzsák voltam legalább :D

Pool hsz-ére pedig: igen volt sok varim, hogy lássam ki mit csinál, abból birok tanulni. Viharoztam is, egyszer leviharoztam az elsőt, kaptam is üzit kapásból, hogy 'szép volt', azt hiszem Tsobi volt.

Bocs a fórumért, azaz, hogy nem írtam semmit, most még próbáltam arra koncentrálni, hogy összeálljon a kép rendesen :)

none 06-22-2009 12:33

Quote:

Originally Posted by Von (Post 216468)
Jaja, én voltam :D Sajnos a netem nem engedte, hogy rendesen tudjak bontani, és követtem is el hibát nem is egyet. De jól elvoltunk, csak kár, hogy még ezzel beestem Naz mögé :S.

Viszont most nem követtem el olyan hibákat, amiket elsőre igen, hátha következőre ezeket sem követem el :) Most nem boxzsák voltam legalább :D

Pool hsz-ére pedig: igen volt sok varim, hogy lássam ki mit csinál, abból birok tanulni. Viharoztam is, egyszer leviharoztam az elsőt, kaptam is üzit kapásból, hogy 'szép volt', azt hiszem Tsobi volt.

Bocs a fórumért, azaz, hogy nem írtam semmit, most még próbáltam arra koncentrálni, hogy összeálljon a kép rendesen :)

legközelebb ne 54 előtt hanem 57 előtt támadj ki;)
Naz szerintem azért hagyott le emrt ő elfokozott a végén mindent..:)

Von 06-22-2009 13:38

Quote:

Originally Posted by none (Post 216473)
legközelebb ne 54 előtt hanem 57 előtt támadj ki;)
Naz szerintem azért hagyott le emrt ő elfokozott a végén mindent..:)

Pont erről beszélek, hogy akadt a netem, ami miatt nem nagyon bírtam semmit sem pontosan csinálni. Amúgy nem 57kor hanem :00-kor szoktam támadni, ez alap. Meg én is lefokoztam mindent a végén, csakhogy mivel te leütöttél, így nem volt elég az sem arra, hogy előtte maradjak :)

Pool 06-22-2009 13:56

Quote:

Én írtam Neked, amikor raktál a 400 feletti varimra 12 kör vihart, de a mágpajzsomon át :)

Harcosok 06-22-2009 15:07

Ehh én szerdán nem fogok menni a párbajra most jöttem rá,hogy nekem akkor van az évzáró 8:30-tól. Most mondták meg nekem eddig nem tudtam sajnos. Ez van mindenkinek sok sikert szerdán:)

Tsobi 06-22-2009 16:31

Quote:

...azt hiszem Tsobi volt.
:)

Nyeeeem. Én csak egy üzit írtam A-nak,miután ötödször koppant. Írtam Neki,hogy kijő? Ha tudtam volna,hogy Naz is játszik,akkor nem vetemedtem volna ilyesmire,hisz olyankor megszokottak az irracionális dolgok :p

Ildee 06-22-2009 16:41

Emléxem egyik párbajon valaki nagyon írogatott nekem hogy miért bontottam le a piacaimat, és hogy ez milyen dolog már? :D
Elfelejtettem, hogy ki volt, de úgy rémlik, hogy az is Naz lehetett :)

vityu 06-22-2009 17:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216485)
Emléxem egyik párbajon valaki nagyon írogatott nekem hogy miért bontottam le a piacaimat, és hogy ez milyen dolog már? :D
Elfelejtettem, hogy ki volt, de úgy rémlik, hogy az is Naz lehetett :)

Én sem nagyon bontom, csak akkor, ha valaki mellé akarok kerülni, vagy, ha alul szeretnék maradni végig.

Ildee 06-22-2009 17:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 216486)
Én sem nagyon bontom, csak akkor, ha valaki mellé akarok kerülni, vagy, ha alul szeretnék maradni végig.

Én meg bontottam, hogy lejjebb essek az elejére, és még azért mert felesleges épület :)

vityu 06-22-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 216491)
Én meg bontottam, hogy lejjebb essek az elejére, és még azért mert felesleges épület :)

Ha pontot akarsz, akkor nem felesleges. Viszont, ha jön feléd egy sereg, akkor mégsem mást kell bontani, ha úgy érzed, hogy védheted alulról.

Pool 06-22-2009 19:34

Tsobi, örülök, hogy Te is jösz szerdán, majd elmókázunk megint és még Naz se lesz...:)
legalábbis eddig

Pool 06-22-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 216479)
Ehh én szerdán nem fogok menni a párbajra most jöttem rá,hogy nekem akkor van az évzáró 8:30-tól. Most mondták meg nekem eddig nem tudtam sajnos. Ez van mindenkinek sok sikert szerdán:)

Hogyhogy még csak most lesz évzáró? Elég későn van.

Pool 06-22-2009 22:14

Ati, ha felfedezés tiltott párbajon, akkor a feltárás is?

Von 06-22-2009 22:23

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216527)
Ati, ha felfedezés tiltott párbajon, akkor a feltárás is?

Elküldesz 500 katit feltárni, találsz 5 agyagbányát és elvesztetted a játékot :)
Ha meg találsz 5 fémbányát, akkor meg megnyerted...
Ez azért durva lenne, nem?

Pool 06-22-2009 22:38

Quote:

Originally Posted by Von (Post 216528)
Elküldesz 500 katit feltárni, találsz 5 agyagbányát és elvesztetted a játékot :)
Ha meg találsz 5 fémbányát, akkor meg megnyerted...
Ez azért durva lenne, nem?

Attól, hogy sok fémet/fegyód van, még nem nyertél...
Neked is sok varid volt, tehát fegyóval tudtál gazdálkodni, mégsem nyertél...

Von 06-22-2009 22:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216530)
Attól, hogy sok fémet/fegyód van, még nem nyertél...
Neked is sok varid volt, tehát fegyóval tudtál gazdálkodni, mégsem nyertél...

Ne forgasd ki a szavaimat légyszíves, természetesen nem arra gondoltam, hogy tuti nyertél, hanem arra utaltam, hogy akkor jócskán nőnének az esélyeid. Ezzel gondolom egyet is értesz. Ha pedig igen, akkor ugyanarról beszélünk... :)

Harcosok 06-23-2009 05:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216522)
Hogyhogy még csak most lesz évzáró? Elég későn van.

Hát nem tudom. Itt megvárják az érettségizőket és utána lesz évzáró.(De suli már nincs 12. óta)

Pool 06-23-2009 07:54

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 216564)
Hát nem tudom. Itt megvárják az érettségizőket és utána lesz évzáró.(De suli már nincs 12. óta)

Ez milyen iskola?

Harcosok 06-23-2009 08:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 216575)
Ez milyen iskola?

Nagyon témába vágunk de: Esze Tamás Gimnázium (Mátészalka, Biosz-kémia tagozat, www.eszetamas.sulinet.hu ha minden igaz)

All times are GMT +1. The time now is 14:47.