![]() |
Quote:
Viszont abban egyetértünk, hogy a D9 nagyon jó film volt, úgyhogy én is csak ajánlani tudom ;) |
Quote:
|
Quote:
Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D |
Quote:
A film egyébként tetszett. :) A második részben visszatér a megmentő,reméljük :) |
A District 9 előtt láttam közvetlen, egy 2008as, szóval régebbi filmet, a Changeling-et. Sajnos nem tudom a magyar címét, biztos könnyű rákeresni, de viszont tudom mindenki figyelmébe ajánlani. 8.1 pontot kapott IMDB-n, jót olvastam róla, de sosem szoktak az ilyenek meghatni. Azonban rávettem magam, megnéztem, és nemhogy pozitív csalódás volt, hanem kifejezetten úgy éreztem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb filmjét láttam. Rendkívül emberi a sztori, és nagyon jól játszották el, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)
|
Quote:
|
A pankrátor
Nekem csak egyszer nézhető. Aki sok ilyen filmet látott, az tudja mi lesz a végén. Bár azt meg kell hagyni, hogy kissé érdekesre csavarták a végét. 40 éves szűz Gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Ez is egyszer nézhető. |
Mad Max trilógia :)
Az első kettő nagyon tutira el eltt találva :) a 3.-ik már kicsit vontatott de az is élvezhető :) Ne feledd bárhova is mégy, pont ott vagy! :D 3.-ik részbe ez a legnagyobb :D:D:D:D |
A Hallmark általában jó filmeket csinál, de mind egy kaptafára épül, így 3-4 megnézése után tudod, hogy a sztori ugyan az, csak más a csomagolás.
A békefenntartók háborúja 3 órás a film, de másfél után kikapcsoltam, mert kicsit fárasztónak bizonyult. Talán holnap befejezem. |
Ma ezt a filmet néztem meg: The Girl Next Door - Szüzet szüntess
Ajánlom nektek is:) Nekem tetszett! |
Quote:
|
Quote:
|
Ha már idevetődtem ajánlok pár filmet, ami nekem tetszett:) elnézéstm ha volt már róla szó
Heat - Szemtől szembe: Al Pacino és Robert De Niro együtt, zseniális Man From Earth: elgondolkodtató film, egy ital mellett egyedül nézős The Prestige: Szórakoztató, a végén pár csavarral, Hetedik-féle egypoénos film, de jó Lord os War:Akinek tetszett a Betépve, ez is fog:) Kicsit kilóg a sorból: Transformers 2 - pozitív csalódás, magával ragadó hangulat, csakis moziban vagy minimum 5.1-ben érdemes nézni, jó kikapcsodás:) |
Alien Lockdown (http://www.imdb.com/title/tt0395443/)
Leginkább az egyszer sem nézhető kategória... :) Leírás alapján még akár jó is lehetne, de rossz kép, rossz hang, a nagy elit kommandósok "jajj menjünk haza", szóval felejtős... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Idézek egy párat a user commentekből: (remélem nem gond, hogy angolul van) "if you are objective, this is the WORST MOVIE EVER MADE" "This kind of art-movie is responsible for 90% of eye cancer victims and mental deseases." "DON'T WATCH THIS MOVIE (except you are drunk or drugged)" Annyira tetszettek ezek a megfogalmazások, hogy kíváncsivá tett, vajon milyen filmnek kell lennie, hogy ilyen erős érzelmeket váltson ki? :D |
És milyen volt?
|
Quote:
De azóta is csak jót olvastam róla, ilyeneket, hogy "igazi kincs" meg, hogy "ennél rosszabbul senki sem tudta volna megrendezni" stbstb :D |
Tanácsot szeretnék kérni :)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D |
Quote:
|
Nem sokár amegjelenika Darren Shan film Ami az előzeteseket nézegetve szuerintem jó nagy bukta lesz :) Azok szeméme biztos akik olvasták a könyveket :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Én vagy 4x olvastam a teljes sorozatot, itt van mind a polcon.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Penelope Angol arisztokratikus családod elátkoznak, mert az egyik őse félrelépett egy szolgálóval és teherbe ejtette. El akarta venni, de a családja nem engedte, így a szolgáló öngyilkos lett. A szolgáló rokona megátkozza a család leendő születendő gyermekét. Szülessen disznó fejjel és csak akkor változzon arca emberivé, amikor azt valaki elfogadja olyannak amilyen. |
Quote:
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben" "You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :) Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne. Előre is köszönöm! :) |
Quote:
Eredeti szerző: szamóka Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült. A sorrendről egy ábra, vannak átfedések. Sorrend |
Quote:
Akkor jó helyről indítottam, azt olvastam, hogy az Enterprise az összes előtt játszódik. Ha jól látom, a Borg asszimiláció pár évaddal arrébb lesz még :D Egész jó kis időintervallumot ölel fel az egész, 250 év. Mondjuk amit eddig láttam, még nem übereli a Csillagkaput, úgyhogy egyelőre marad az a kedvenc még egy darabig :) |
Quote:
|
Rémségek cirkusza
Az Darren Shan könyvei alapján készült filmnek, mint szokott lenni sok köze nincsen a könyvekhez. A szereplők nem úgy néznek ki, a sztori nem ugyan az és olyanok történnek benne ami a könyvekben sosem. Egyszer meg lehet nézni. aki olvasta a könyvet, Ő nem nagyon fogja élvezni. Evra: És Te mit mutulsz? Darren: Mit csinálok? Evra: Milyen mutációd van? Darren: Ja semmi, normális vagyok. Csak fél-vámpír. Evra: Értem. Normális, csak fél-vámpír. |
Happen: Esemény
Kissé elvont film. A növények egy olyan pollent bocsájtanak ki amitől minden ember öngyilkos lesz. Aztán egyszer csak vége. |
All times are GMT +1. The time now is 16:52. |