Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Andrew 10-04-2009 20:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224567)
Akkor most képzeld el ezt úgy, hogy beleremeg az egész terem, amikor lőnek egyet az idegenek fegyverével. ;)

Akkor ebben különbözünk, emiatt kifejezetten nem szeretem a mozikat, mert (számomra) fülsüketítő erővel szoktak dübörögni a hangfalak. Persze ezzel egészen biztosan én vagyok a kisebbség, túlságosan érzékeny a hallásom - bár emiatt inkább nem panaszkodom :D (A másik meg, hogy nem az én költségvetésemnek találták ki :()
Viszont abban egyetértünk, hogy a D9 nagyon jó film volt, úgyhogy én is csak ajánlani tudom ;)

Remedy 10-04-2009 20:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224562)
Ami még friss, az a District 9, akit érdekel ez a műfaj, ezt is tudom ajánlani. A bemutatók alapján más történetre számítottam, de talán nem is baj. Bár amire számítottam, az is izgalmas sztorivonal lett volna. :D

Számítógépen letölteni és úgy megnézni nem ajánlom, csak moziban, de minimum szomszédmentes DD5.1 házimozirendszeren, maxra tekert hanggal, különben semmit nem ér. :)

Milyen mufaj? Sci-fi?

Ati 10-04-2009 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 224578)
Milyen mufaj? Sci-fi?

Sci-fi, igen.

Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D

Tsobi 10-04-2009 23:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 224583)
Sci-fi, igen.

Hallottam kritikákat, amik belekeverték már a prostitúciót is... hááát, valóban volt a film elején EGY darab mondat erről, no de ezt ennyire kiemelni... hááát... :D

Azért emelhették ki,mert a filmben azt sugallták mindenkinek,aki tudott az átalakulásról,hogy azért kezdődött meg,mert szexuális kapcsolata volt egy földönkívülivel.

A film egyébként tetszett. :)
A második részben visszatér a megmentő,reméljük :)

Von 10-04-2009 23:10

A District 9 előtt láttam közvetlen, egy 2008as, szóval régebbi filmet, a Changeling-et. Sajnos nem tudom a magyar címét, biztos könnyű rákeresni, de viszont tudom mindenki figyelmébe ajánlani. 8.1 pontot kapott IMDB-n, jót olvastam róla, de sosem szoktak az ilyenek meghatni. Azonban rávettem magam, megnéztem, és nemhogy pozitív csalódás volt, hanem kifejezetten úgy éreztem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb filmjét láttam. Rendkívül emberi a sztori, és nagyon jól játszották el, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Ati 10-04-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 224623)
Azért emelhették ki,mert a filmben azt sugallták mindenkinek,aki tudott az átalakulásról,hogy azért kezdődött meg,mert szexuális kapcsolata volt egy földönkívülivel.

Én nem erre gondoltam. Volt egy félmondat még az elején, kb 3 képkockát mutattak egy nőt, aki "prostituált" volt a körzeten belül. Amikor társadalmi jelentőséget tulajdonítottak a kritikusok ennek a mozzanatnak, akkor szerintem erre utaltak, nem egy amúgy (a filmben) meg sem történt eseményre. Bár tény, hogy az ilyen kitalált történeteknek is van társadalmi jelentőségük, még nagyobb is, mint a prostitúciónak.

Pepa 10-07-2009 19:44

A pankrátor

Nekem csak egyszer nézhető. Aki sok ilyen filmet látott, az tudja mi lesz a végén. Bár azt meg kell hagyni, hogy kissé érdekesre csavarták a végét.

40 éves szűz

Gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek. Ez is egyszer nézhető.

Dragi 10-11-2009 12:37

Mad Max trilógia :)

Az első kettő nagyon tutira el eltt találva :) a 3.-ik már kicsit vontatott de az is élvezhető :)

Ne feledd bárhova is mégy, pont ott vagy! :D
3.-ik részbe ez a legnagyobb :D:D:D:D

Pepa 10-12-2009 22:02

A Hallmark általában jó filmeket csinál, de mind egy kaptafára épül, így 3-4 megnézése után tudod, hogy a sztori ugyan az, csak más a csomagolás.

A békefenntartók háborúja

3 órás a film, de másfél után kikapcsoltam, mert kicsit fárasztónak bizonyult. Talán holnap befejezem.

J.Ati 10-13-2009 22:28

Ma ezt a filmet néztem meg: The Girl Next Door - Szüzet szüntess

Ajánlom nektek is:)
Nekem tetszett!

Pepa 10-13-2009 22:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 225589)
Ma ezt a filmet néztem meg: The Girl Next Door - Szüzet szüntess

Ajánlom nektek is:)
Nekem tetszett!

Egyszer nézős szerintem.

J.Ati 10-13-2009 22:45

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 225591)
Egyszer nézős szerintem.

Egyszer nézősnél szerintem jobb volt, de én se fogom minden nap megnézni.

Alg 10-13-2009 23:06

Ha már idevetődtem ajánlok pár filmet, ami nekem tetszett:) elnézéstm ha volt már róla szó

Heat - Szemtől szembe: Al Pacino és Robert De Niro együtt, zseniális
Man From Earth: elgondolkodtató film, egy ital mellett egyedül nézős
The Prestige: Szórakoztató, a végén pár csavarral, Hetedik-féle egypoénos film, de jó
Lord os War:Akinek tetszett a Betépve, ez is fog:)

Kicsit kilóg a sorból:
Transformers 2 - pozitív csalódás, magával ragadó hangulat, csakis moziban vagy minimum 5.1-ben érdemes nézni, jó kikapcsodás:)

Ati 10-16-2009 10:51

Alien Lockdown (http://www.imdb.com/title/tt0395443/)

Leginkább az egyszer sem nézhető kategória... :) Leírás alapján még akár jó is lehetne, de rossz kép, rossz hang, a nagy elit kommandósok "jajj menjünk haza", szóval felejtős...

Dus 10-16-2009 10:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225889)
Alien Lockdown (http://www.imdb.com/title/tt0395443/)

Leginkább az egyszer sem nézhető kategória... :) Leírás alapján még akár jó is lehetne, de rossz kép, rossz hang, a nagy elit kommandósok "jajj menjünk haza", szóval felejtős...

Nem beszélve arról, hogy közel 400 szavazat alapján 10 pontból 3,7-re értékelték. :D Asszem ez árulkodik a minőségről, és az élvezhetőségről. :)

Ati 10-16-2009 11:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 225890)
Nem beszélve arról, hogy közel 400 szavazat alapján 10 pontból 3,7-re értékelték. :D Asszem ez árulkodik a minőségről, és az élvezhetőségről. :)

Ááá, ezek a szavazatok nem sokat jelentenek. Ennek a filmnek az esetén sem. Nem ér ez annyit. :D:D:D

Von 10-16-2009 23:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 225889)
Leginkább az egyszer sem nézhető kategória... :)

Ha már felvetődött ez a kategória, régóta szemezgetek egy bizonyos Daniel - Der Zauberer című filmmel, de nem vitt rá a lélek még, hogy megnézzem. Valaki beáldozhatná magát, és megírhatná, hogy milyen volt :p :D

Idézek egy párat a user commentekből: (remélem nem gond, hogy angolul van)
"if you are objective, this is the WORST MOVIE EVER MADE"

"This kind of art-movie is responsible for 90% of eye cancer victims and mental deseases."

"DON'T WATCH THIS MOVIE (except you are drunk or drugged)"

Annyira tetszettek ezek a megfogalmazások, hogy kíváncsivá tett, vajon milyen filmnek kell lennie, hogy ilyen erős érzelmeket váltson ki? :D

Pepa 10-17-2009 00:01

És milyen volt?

Von 10-18-2009 23:16

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 225943)
És milyen volt?

Nem láttam még :) Sőt, nem is találok hozzá letöltési lehetőséget...
De azóta is csak jót olvastam róla, ilyeneket, hogy "igazi kincs" meg, hogy "ennél rosszabbul senki sem tudta volna megrendezni" stbstb :D

Von 10-18-2009 23:18

Tanácsot szeretnék kérni :)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni?

Pepa 10-18-2009 23:50

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226024)
Gondolkodom rajta, hogy megnézem a Star Trek filmet, amit most adtak ki nemrég, viszont nem láttam egy darab Star Trek epizódot sem, egyik sorozatukból sem. Vajon ilyen előélettel is érdemes lehet megnézni?

Igen, bár a nevek így csak, mint normál filmnél úgy fognak hatna, nem pedig úgy, mint egy későbbi eseménysorozat résztevői.

szamóka 10-18-2009 23:58

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226024)

Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Von 10-19-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 226026)
Az új film cselekménye az összes többi előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.;)

Meg vagyok elégedve a hozzáállásukkal ;)
:D:D:D:D

Ati 10-19-2009 09:23

Quote:

Akkor ezért nincs neki száma, mint ahogy a többi filmnek? Áhháááá...... :)

Dragi 10-19-2009 09:58

Nem sokár amegjelenika Darren Shan film Ami az előzeteseket nézegetve szuerintem jó nagy bukta lesz :) Azok szeméme biztos akik olvasták a könyveket :)

Valezius 10-19-2009 10:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226036)
Akkor ezért nincs neki száma, mint ahogy a többi filmnek? Áhháááá...... :)

Ma már nem divat a sorszám, a Rambonak és a Rockynak sincs :)

Pepa 10-19-2009 16:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226038)
Nemsokára megjelenik a Darren Shan film Ami az előzeteseket nézegetve szerintem jó nagy bukta lesz :) Azok szemébe biztos akik olvasták a könyveket :)

A legszebb az egészben, hogy a karakterek sem úgy néznek ki, mint ahogy a könyvben le vannak írva és a sztori se követi a könyvet.

Pepa 10-19-2009 16:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226039)
Ma már nem divat a sorszám, a Rambonak és a Rockynak sincs :)

Így van, 4 év óta minden Star Wars-t A klónok háborúja-nak hívnak.

Dragi 10-19-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226052)
A legszebb az egészben, hogy a karakterek sem úgy néznek ki, mint ahogy a könyvben le vannak írva és a sztori se követi a könyvet.

Jaja, elég ciki lesz ez a nagy bukó :) De majd igyekszem úgy nézni a filmet mintha nem olvastam volna :) kíváncsi leszek Desmond Tinyre illetve Harkatra

Pepa 10-19-2009 17:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226064)
Jaja, elég ciki lesz ez a nagy bukó :) De majd igyekszem úgy nézni a filmet mintha nem olvastam volna :) kíváncsi leszek Desmond Tinyre illetve Harkatra

Nem szerepelnek az első ( két könyvet magába foglaló) filmben. Törpe népségként, maga Darren lehet benne, mint aki vissza lett küldve az időben.
(Én vagy 4x olvastam a teljes sorozatot, itt van mind a polcon.)

Dragi 10-19-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226066)
Nem szerepelnek az első ( két könyvet magába foglaló) filmben. Törpe népségként, maga Darren lehet benne, mint aki vissza lett küldve az időben.
(Én vagy 4x olvastam a teljes sorozatot, itt van mind a polcon.)

a Démon könyveket olvasod ?:)

Pepa 10-19-2009 22:36

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 226077)
a Démon könyveket olvasod ?:)

Nem, belelapoztam könyvesboltban, de az valahogy nem fogott meg. Lehet ha egyet végigolvasnék, akkor jó lenne.

Von 10-20-2009 09:18

Quote:

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 226025)
Igen, bár a nevek így csak, mint normál filmnél úgy fognak hatna, nem pedig úgy, mint egy későbbi eseménysorozat résztevői.

Egész jó kis film volt, tetszett :) Egy valamit hiányoltam belőle, egész végig azt vártam, hogy Spock mikor nyitja fel valaki koponyáját, de végülis könyörületes volt :D (Már azt sem értettem miért lövöldözik, ahelyett, hogy telekinézissel a falhoz csapkodná az embereinket)

Pepa 10-20-2009 09:45

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226120)
Egész jó kis film volt, tetszett :) Egy valamit hiányoltam belőle, egész végig azt vártam, hogy Spock mikor nyitja fel valaki koponyáját, de végülis könyörületes volt :D (Már azt sem értettem miért lövöldözik, ahelyett, hogy telekinézissel a falhoz csapkodná az embereinket)

A telekinizsisre maximum a 20+ éves okampák képesek, a vulkániak agyegyesítéssel tudják manipulálni az embereket.

Penelope

Angol arisztokratikus családod elátkoznak, mert az egyik őse félrelépett egy szolgálóval és teherbe ejtette. El akarta venni, de a családja nem engedte, így a szolgáló öngyilkos lett. A szolgáló rokona megátkozza a család leendő születendő gyermekét. Szülessen disznó fejjel és csak akkor változzon arca emberivé, amikor azt valaki elfogadja olyannak amilyen.

Von 10-24-2009 20:31

Quote:

Elkezdtem nézegetni a Star Trek Enterprise sorozatot, de ez határozottan a film előtt játszódik :)
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben"
"You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :)
Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne.
Előre is köszönöm!
:)

Valezius 10-24-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226311)
Elkezdtem nézegetni a Star Trek Enterprise sorozatot, de ez határozottan a film előtt játszódik :)
Egy-két részt leszámítva egész baráti. Most találkoztam először a híres idézettel "élőben"
"You will be assimilated. Resistance is futile" - Az ezt tartalmazó rész különösen tetszett :)
Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy a Star Trek sorozatokat és filmeket milyen sorrendben éri meg nézni? Elsősorban a cselekmény kronológiája szerinti érdekelne.
Előre is köszönöm!
:)

Gyakorlatilag jól mondta szamóka, csak nem tette hozzá a piros betűs szót:

Eredeti szerző: szamóka
Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.

A sorrendről egy ábra, vannak átfedések.
Sorrend

Von 10-24-2009 20:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226313)
Sorrend

Köszi, valami ilyesmit kerestem :)
Akkor jó helyről indítottam, azt olvastam, hogy az Enterprise az összes előtt játszódik. Ha jól látom, a Borg asszimiláció pár évaddal arrébb lesz még :D
Egész jó kis időintervallumot ölel fel az egész, 250 év.
Mondjuk amit eddig láttam, még nem übereli a Csillagkaput, úgyhogy egyelőre marad az a kedvenc még egy darabig :)

szamóka 10-24-2009 23:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 226313)
Gyakorlatilag jól mondta szamóka, csak nem tette hozzá a piros betűs szót:

Eredeti szerző: szamóka
Az új film cselekménye az összes többi nagyfilm előtt játszódik, úgyhogy pont neked készült.

Sorrend

Csak hogy belekössek: nem azt írtam, hogy az összes film és sorozatepizód előtt játszódik :p

Pepa 10-25-2009 19:37

Rémségek cirkusza

Az Darren Shan könyvei alapján készült filmnek, mint szokott lenni sok köze nincsen a könyvekhez. A szereplők nem úgy néznek ki, a sztori nem ugyan az és olyanok történnek benne ami a könyvekben sosem. Egyszer meg lehet nézni. aki olvasta a könyvet, Ő nem nagyon fogja élvezni.

Evra: És Te mit mutulsz?
Darren: Mit csinálok?
Evra: Milyen mutációd van?
Darren: Ja semmi, normális vagyok. Csak fél-vámpír.
Evra: Értem. Normális, csak fél-vámpír.

Pepa 11-03-2009 21:48

Happen: Esemény

Kissé elvont film. A növények egy olyan pollent bocsájtanak ki amitől minden ember öngyilkos lesz. Aztán egyszer csak vége.

All times are GMT +1. The time now is 16:52.