![]() |
Andre Schembri, a Ferencváros új légiósa számára jelenleg a nemzeti válogatottnál is előkelőbb helyet foglal el a fontossági listán a zöld-fehér klub. A támadó középpályás a 100%Fradi sportmagazinnak azt is elmondta, szentül hisz benne, hogy sikerül kilépnie a gárdának a nemzetközi porondra is.
Andre Schembri nevével 2006-ban ismerkedett meg a magyar fociközvélemény, amikor a futballista a máltai válogatott csatáraként kétszer is eredményes volt a mieink ellen a szégyenteljes 2-1-es magyar vereség alkalmával. A futballista Ferencvároshoz érkezése után már picit visszavontabban, támadó középpályásként szerepel. – Korábban éket játszottam, és Németországba is úgy érkeztem, hogy csatárként számítanak rám. Ment is a góllövés, ugyanakkor felfigyeltek arra, hogy a gólok mellett viszonylag sok gólpasszt is adtam, előkészítőként is jeleskedtem. Szép lassan egyre többet játszottam a középpályán, sőt, a válogatottban is egyre inkább középen kaptam lehetőséget. A Kärnten már kimondottan középpályásként igazolt le, és úgy tudom, a Fradiban is ezen a poszton számolnának velem. De nem ez a lényeg, ha Craig Short úgy dönt, hogy csatárként vet be, akkor ott játszom, ha a pálya közepén, akkor ott. Mindig azt mondom, ha kapusnak kellek, akár oda is beállok, és ezt teljesen komolyan gondolom. Schembri egyébként mostanság nem jeleskedik a címeres mezben, az utóbbi időben egyáltalán nem kap szerepet. Az új kapitánnyal a hírek szerint nem éppen idilli a viszonya, ezt ő maga is elismeri. – Nem vagyunk túlságosan jóban. Megviselt, hogy lemondott a korábbi kapitány, a cseh Dusan Fitzel. Nála lettem válogatott, nála értem el legnagyobb sikeremet a magyarok elleni meccsen, lényegesen erősebb volt a máltai válogatott vele, mint akár azt megelőzően, akár most. Az új kapitány nem annyira bízik bennem, ráadásul több problémánk is volt egymással. Elsősorban az, hogy amikor az osztrák csapatomban olyan helyzetben voltam, hogy fontos volt, hogy ott maradjak, akkor beválogatott egy kevésbé fontos meccsre, ahol nem is akart játszatni. Nagyjából innen erednek a problémák. De az előzmények miatt is azt mondom, most a Fradi az első, számomra most csak a Ferencváros után jön a válogatott. A télen szerződtetett labdarúgó eddig csak epizódszerepeket kapott a Fradinál, saját elmondása szerint viszont hamarosan fizikálisan utoléri magát. Ami pedig a kilátásokat illeti, a játékos nagyon optimista. – Biztos vagyok benne, hogy az őszi szereplésnél jobban fog teljesíteni a csapat. Én azt várom, hogy folyamatosan legyünk egyre jobbak, rengeteg jó játékos van a csapatban, Lipcsei, Dragóner és a többi rutinos labdarúgó tudja, hogy milyen irányba kell terelni a társaságot. És a külföldi játékosok is komoly játékerőt képviselnek a keretben, tehát biztos, hogy bennünk van a jó szereplés lehetősége. A csapat tehát jó, az edzők jók, a szurkolók szeretik a Fradit, mi kell még? Sokkal jobbnak kell lennünk, mint amit az őszi helyezés mutat. Én tényleg hiszek abban az eddig látottak alapján, hogy sikeresek leszünk, és kilépünk Európába is, és a nemzetközi kupákban játszhatunk majd. |
Történelmi tettet hajthat végre a DVSC-TEVA a 2009/2010-es szezonban, a Loki lehet a magyar labdarúgás történetében az első csapat, amely három hazai kupasorozatban is révbe ér ugyanabban az évben. A hajdúságiak fej-fej mellett haladnak a Vidivel a bajnokságban, remek helyzetben vannak a Magyar Kupa elődöntőjében, és magabiztosan vezetik Ligakupa-csoportjukat is.
|
Vasárnap a Komárom-Esztergom megyei labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában lejátszott Szomód-Kesztölc mérkőzés után meghalt a vendégek 44 éves középhátvédje, Vörös László. _________________________________ |
Ministatisztika:
Az ftc.hu weboldalra eddig 136.391.817 alkalommal voltak kiváncsiak. |
Ligakupa: az FTC legyőzte az Újpestet :)
Újpest FC-Ferencváros 0-1 (0-0) |
Győzött a Loki ellen a Fradi :)
FERENCVÁROS–DEBRECEN 1-0 (0-0) Hajrá!! :) |
Tabella
1 Videoton 50 2 DVSC TEVA 46 3 Győri ETO 39 4 Zalaegerszegi TE 38 5 Újpest FC 35 6 MTK Budapest 34 7 Kaposvári Rákóczi 31 8 Lombard Pápa 28 9 Ferencvárosi TC 28 10 Vasas SC 25 11 KTE-Ereco 23 12 Szombathelyi Haladás 23 13 Budapest Honvéd 23 14 Paksi FC 23 15 Nyíregyháza Spartacus 18 16 Diósgyőri VTK 16 NB I, 23. forduló április 16., péntek Ferencváros-DVSC 1-0 április 17., szombat Paks-Videoton 15.00 Honvéd-DVTK 16.30 KTE-Haladás 16.30 Nyíregyháza-Újpest 17.30 Vasas-Lombard 18.00 Kaposvár-MTK 18.00 április 18., vasárnap ZTE-Győr 17.30 (nb1.hu) |
Nyíregyháza – Újpest 2-2 (Bosnjak 42., Andorka 77., ill. Vermes 14., Foxi 72.)
Hajrá nyíregyháza! (pepsifoci.hu) |
A 110 éves labdarúgó-szakosztály szép jubileumhoz érkezett, a DVSC ellen játszotta 4900. hivatalos mérkőzését. Eddig a Ferencváros 2831 bajnoki, 1457 nemzetközi, 321 MK és 290 hazai díjmérkőzést játszott.
|
Varga Zoltán nevét skandálja a stadion a megemlékezés után.
Mi kezdtünk. Ahogy Attila is írta, 1-0 a Fradi javára, bár személyes véleményem szerint a reális végeredmény 3-1 kellett volna legyen. Valahogy így: 1) Az első gólunkat meg kellett volna adni, nem volt tisztán leshelyzet, tehát a bíró elvett egy gólt a Fraditól (1-0) 2) Dragit elsöőörték a 16-oson belül. 11-est kellett volna fújnia a bírónak. (2-0) 3) Czvitkovics lövése befelé is pattanhatott volna, azért a lövésért megérdemelte volna a Debrecen az egyenlítést (2-1) 4) Tóth gólt lőtt a 68. percben (3-1) A 3 ponton nem változtat, de így jobban tetszett volna a meccs. :) Persze ez már ízlés dolga. (Örülök a győzelemnek, de üröm az örömben, hogy van egy hátsó érzésem, miszerint: ha a bíró nem "szól bele" a meccsbe, akkor biztosan nem 1-0 a végeredmény...) |
A következő mérkőzés:
FTC-Újpest (2010.04.20., 20.00) De jó lenne itt is nyerni, mint a múltkor, egy szavam se lenne, ha megint 1-0 lenne nekünk.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
A Gera Zoltánnal pályára lépő Fulham 0-0-t játszott a Wolverhamptonnal a Premier League 35. fordulójában, szombaton. Nem sokon múlt, hogy épp a magyar középpályás fejese döntse el a meccset, de a hihetetlen rugókkal megáldott légiós végül a jobb felső fölé bólintott a felhők közül. Rajta kívül Bobby Zamora járt közel a gólhoz, ám a nagy lövése a bal kapufán csattant.
Újabb komoly elismerésben részesült Gera Zoltán, akit támadóként annak ellenére is a mezőny legjobbjának választottak meg a Fulham szurkolói, hogy a londoniak nem tudtak gólt lőni a Wolves elleni bajnokin. A magyar középpályás elmondta: rengeteg pozitív előjelet látott az eredmény ellenére is, amelyet szeretnének felhasználni a Hamburg elleni Európa Liga-elődöntőn, azaz Gera életének legfontosabb mérkőzésén. |
A Videoton együttese 2-1-re verte a Paksot az NB I 23. fordulójának szombat délutáni meccsén. A fehérváriak már a 3. percben hátrányban voltak, de még az első félidőben sikerült fordítaniuk. A szünet után a Paks több nagy helyzetet is kihagyott, a Vidi így elvitte mindhárom pontot és meglépett az üldöző Loki elől.
|
1-1-es döntetlent játszott Zalaegerszegen az NB I két bronzéremre pályázó csapata, a ZTE és a Győri ETO. A vendégek az első félórában igen magas színvonalon futballoztak, a szünet után aztán jött a Fradinak és a Lokinak is beköszönő Illés Gyula, és újabb remek bombájával egy pontot megmentett a kék-fehéreknek.
|
Németh Krisztián két gólpasszt is kiosztott az AEK Athén Asteras Tripolis ellen 2-0-ra megnyert meccsén.
|
Gyöngyös-FTC II : 0-7.
"Mi folyik itt Gyöngyösön?!!..." :D |
Dzsudzsák Balázs góllal segítette 3-1-es győzelemhez a PSV Eindhovent a Groningen elleni hazai találkozón. A futballista egy szabadrúgást tekert a sorfal fölött a kapuba. A siker ellenére biztossá vált, hogy a piros-fehérek nem indulhatnak ősszel a BL-ben, így a magyar szélsőnek is eggyel kevesebb oka van a maradásra.
|
egy kis hoki
A magyar csapat már az első harmadban 2–0-s vezetésre tett szert, Sofron István és Vas Márton volt eredményes Ted Sator együttesében. Az igazi parádé az utolsó játékrészben következett, gyors egymásutánban négy gólt is szereztek a magyarok.
Magyarország–Lengyelország 6–0 (2–0, 0–0, 4–0) Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! |
Góllövőlistánk:
Ferenczi István 7 Anthony Elding 6 Tóth Bence 2 Rafe Wolfe 2 Rósa Dénes 2 Fitos László 2 Pölöskey Péter 2 Joaquin Martinez 1 James Ashmore 1 Sam Wedgbury 1 Dragóner Attila 1 |
:d
|
Quote:
Már én is nagyon rég voltam meccsen, viszont egyedül nem is lenne sok kedvem kimenni. |
Rajta leszek én is, hogy a meccsnapokra szabadnapos legyek, sőt, lehetőleg az azt követő napon is........ :D
|
Íme a jegyiroda áprilisi menetrendje:
- Április 19. (hétfő) 12:00-18:00 - Április 21. (szerda) 12:00-18:00 - Április 23. (péntek) 12:00-18:00 - Április 24. (szombat) 10:00-15:00 - Április 26. (hétfő) 12:00-18:00 - Április 27. (kedd) 10:00-15:00 - Április 28. (szerda) 12:00-18:00 - Április 29. (csütörtök) 12:00-18:00 Az Újpest elleni bajnoki (2010.04.30. péntek, 19:00) mérkőzésre továbbra is lehet elővételben jegyet vásárolni a jegyirodában, nyitvatartási időben. Az Újpest elleni ligakupa (2010.04.20. kedd, 19:00) mérkőzésre elővételben ma 12:00-18:00 között lehet jegyet váltani a jegyirodában. Holnap kizárólag az üllői úti pénztárban lesz erre lehetőség, amely 15:00-tól nyit ki! Holnap a jegyiroda 15:00-19:00 között lesz nyitva, így akik regisztrálni szeretnének, itt megtehetik majd! A hétvégi idegenbeli Videoton elleni (2010.04.24. szombat,17:30) bajnoki mérkőzésre vonatkozó jegyárusításról részletes információkkal holnap tudunk szolgálni itt a honlapon! Köszönjük, Hajrá Fradi! |
Női labdarúgócsapatunk bravúros, 8-0-s győzelmet aratott az Újpest otthonában.
- Nagyszerű játékkal, ötletesen futballozva nyertek a lányok – mondta Hevesi Tamás, a csapat szakvezetője. – Méltán lehetek büszke rájuk, mert idegenben az ősi riválist vertük nyolc góllal, ez pedig megsüvegelendő teljesítmény. Egyben válasz azokra a kritikákra is, hiszen a gyengébb rajt miatt akadt belőlük, de ez az eredmény is mutatja, korai volt még temetni az együttest. A teljes csapat dicséretet érdemel. Góljainkat Ferencsik (3), Zágor (2), Krenács (2) és Sipos szerezték. Az alábbi összeállításban játszottunk: Németh – Horváth, Krenács, Stefán, Kucsera – Csiszár, Ferencsik, Terdik – Szlovák, Zágor, Sipos (Aschenbrenner, Hegedűs, Horváth K., Solymos, Malik, Gáspár, Nagy, Fábián). |
A Jamaikába hazautazó Jason Morrison egyelőre nem tudott visszatérni, védekező középpályásunk jelenleg Londonban van.
Az izlandi vulkán kitörés miatt törölték a Budapestre induló járatát. A kialakult helyzet miatt egyelőre bizonytalan, hogy mikor indítanak járatot Londonból. Alternatív megoldás lehet a busz vagy vonat, de egyelőre azok a járatok túlzsúfoltak, így kérdéses, labdarúgónk mikor tér vissza. |
Németh Krisztián legfrissebb blogbejegyzésében természetesen az AEK legutóbbi bajnokijával foglalkozik, két gólpasszát eleveníti fel. A csatár elmondása szerint centik híján élete egyik legnagyobb gólját szerezte, a csata után pedig kellemetlen meglepetéssel szembesült: egy méretes kődarab okozott komoly kárt autójában.
Nem mindennapi estén vagyok túl, amiben voltak örömteli, és nagyon bosszantó pillanatok is. A legfontosabb, hogy az alapszakasz utolsó meccsén nyerni tudtunk, én hosszú idő után újra végigjátszottam egy meccset, ráadásul nem is ment rosszul. Gólt ugyan nem sikerült rúgnom, de minden más sikerült. 2-0-ra nyertünk és mindkét találat előtt én adtam a gólpasszt, és igazából egyik sem a csúnyábbik fajtából való volt. Érdekes volt, mert nem csúcséket játszottam, hanem én voltam a visszavont csatár, így visszalépegettem és hátulról indultam. Jó volt, mert sikerültek a rágyorsítások, a cselek, és elég sok ígéretes szituációt tudtam kialakítani magamnak, és a társaknak. Szerencsére ők be is rúgták, nekem a góllövés még nem sikerült. Az egyik helyzet miatt nagyon mérges vagyok, mert szinte a félpályáról indulva megcsináltam magamnak a lehetőséget, aztán pár centivel a kapufa mellé rúgtam. Ha az bemegy, akkor pályafutásom egyik legnagyobb gólja lett volna. Mindegy, azzal vígasztalom magam, hogy elfáradtam ugyan, de végre 90 percet voltam pályán, és jól is ment. A góllövés meg majd összejön a rájátszásban a nagy és fontos meccseken! |
Nagy Dániel, a Videoton szélsője sérülése után a Paks ellen tért vissza a csapatba. A futballista a vidi.hu-nak elmondta, nagyon örül, hogy győztes meccsen játszhatott újra, és már a Ferencváros elleni találkozóra is kitért. Nagy amondó, a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot.
Nagy Dániel az őszt bombaformában futballozta végig, az elmúlt hetekben viszont már nem állhatott Mezey György rendelkezésére. A szélső Pakson visszatért, a meccs után pedig már a Fradi elleni találkozóval is foglalkozott. – Nagyon örültem, amikor a félidőben megtudtam, hogy lehetőséget kapok ezen a találkozón. Szenzációs érzés már az is, hogy ennyi idő után végre ismét a csapattal utazhattam. Csak pont azon a bizonyos "i"-n, hogy játszhattam és győztes meccsen játszhattam itt, Pakson. Majdnem rúgtam egy gólt is, de nem jött össze, s emiatt mérges vagyok. Ha pedig Lencse Laci passza átér hozzám, másik lehetőségem is adódott volna. Többen felidézték nekem a találkozó után azt a szituációt, amikor Sándor hosszú előre passza után sprinteltem, mert azt hitték, mindjárt megszakadok... Aggodalomra semmi ok: egészséges vagyok és dolgozom tovább, hogy sikeresek legyünk. Még egyszer mondom, boldog vagyok, hogy ismét pályára léphettem. Jövő hét? Felköthetjük a gatyát, hiszen szombaton a Fradi érkezik hozzánk. Az FTC jó csapat, jól erősítettek a télen, de a listavezetőnek meg kell vernie egy középcsapatot. Szerintem nyerni fogunk! Paksra visszatérve néhány szó erejéig: köszönet jár a szurkolóinknak! Van egy, most már talán több száz fős mag, amely nem csak a hazai meccsekre, de minden idegenbeli mérkőzésünkre is elkísér minket. Ez nagyon jó érzés. Pakson is szinte hazai környezetet teremtettek a lelkes szurkolótábornak köszönhetően – mondta a szélső. |
Valószínűleg minden idők legszerencsétlenebb ünneplését mutatta be Tomislav Bosec, az Inter Zapresic játékosa az NK Zadar elleni derbin. A futballista gólja után kimászott a lelátóra, ott azonban az ellenfél egyik drukkerével találkozott, aki lenyomott neki egy jókora maflást.
:D |
Ej, de kényes ez az ügy! Franck Ribéryt, Sidney Govout és még két válogatott társukat ugyanis elítélhetik, miután kiderült, többször is fiatal korú prostituálttal hancúroztak. A botrány még a közelgő világbajnokságon való szereplésüket is befolyásolhatja, elképzelhető, hogy a francia labdarúgó-válogatott a fent említett „jómadarak” nélkül lesz kénytelen harcolni a seregszemlén. Miközben azok a rácsok mögött csücsülnek...
Börtönbe kerülhet a Bayern München és a Lyon sztárja, mert tizennyolc év alatti örömlány szolgálatait vették igénybe. Franciaországban nemrégiben robbant a bomba, ugyanakkor a híreszteléseket eddig csupán Ribéry ügyvédje erősítette meg. A Bordeaux tulajdonosának hatáskörébe tartozó M6 televízió szombaton kürtölte világgá a kellemetlen sztorit, s azt állította, hogy a fent említett két kiválóság mellett még egy, de inkább két válogatott játékos érintett. Annyit tudni, hogy két légiós, azaz nem odahaza játszó labdarúgóról van szó: az egyik ugye a bajorok ékköve, a másik spanyol csapatban kergeti a labdát. De hogy Abidal (Barcelona), Escudé (Sevilla), Squillaci (Sevilla), Benzema (Real Madrid), Henry (Barcelona), netán Lass Diarra (Real Madrid) a vétkes, még nem tisztázott. A srácok állítólag a Champs-Élysées egyik híres szórakozóhelyére jártak plusz örömökért, ahol több nővel, több alkalommal „kavartak”. Pech, egyikük kiskorú volt. Az ügy már a párizsi ügyészség hatáskörében van, Franciaországban az ilyen bűnökért 45 ezer eurótól három évig terjedő börtönbüntetés jár. Govou és az izomproblémákkal küzdő, ezért a többiektől külön edző Ribéry mindenesetre hamarosan megbeszélheti a dolgot, hiszen szerdán Bayern München-Lyon BL-elődöntőt rendeznek... |
Várhidi Péter, a Pécsi MFC mestere a Sport Televízió vasárnap esti NB I-es összefoglaló műsorában elismeréssel beszélt a Ferencvárosról. A korábban az Újpestet bajnoki címig vezető szakember amondó, a Fradi sokkal egységesebb, mint az őszi volt, így már a rangadókra is esélyesként készülhet.
|
A múlt héten Bakuban lezajlott birkózó Európa-bajnokságon a Ferencvárost ketten képviselték: Fodor Zoltán, kötöttfogás, 84 kg, illetve Bácsi Péter, kötöttfogás, 74 kg.
A kötöttfogásúak közül előbb Bácsi Péter lépett szőnyegre. Bácsinak selejtezőt is kellett vívni, azonban az izraeli ellenfele még pontot sem tudott ellene szerezni. A folytatásban egy svéd versenyző következett a számára. Bácsi lendületes birkózással mindkét menetben lelépte Rosengrent, így készülhetett a 2008. évi megnyert Eb-döntő visszavágójára, azaz a török Tüfenk ellen. A fradis fiú akárcsak két éve az Eb fináléjában, ezúttal is legyőzte a törököt: egypontos menetek után a harmadikban fergetegesen birkózott. Jöhetett az elődöntő, ahol az azeri Murszalijevvel kellet mérkőznie a fináléba jutásért. Bácsi az első menetet még 2-0-ra nyerte, aztán az azeri kétszer 1-0-ra győzött, így ő került a döntőbe. A ferencvárosi birkózó pedig a bronzért szállhatott harcba. A kisdöntőben a cseh Sobecky várt Bácsira, aki az első felvonást még csak 1-0-ra nyerte meg, a másodikban azonban egy nagy dobása után 7-1-nél már vége is lett a meccsnek, ami azt jelentette, hogy Bácsi Péter Európa-bajnoki bronzérmes lett. Fodor Zoltán a második nap az első meccsén váratlanul kikapott az újonc lengyel Janikowskitól, így ő a 21. helyen végzett. |
Az elmúlt nehéz időszak után optimistán néz a Fradi a jövőre. Az üdítő pénteki Debrecen elleni győzelem után tegnap büszkén jelentették be, hogy újra piacra kerül a Fradi Sör, megújult kül-és bel tartalommal.
Fradi Sör 100% malátából készült hagyományos világos sör, 5%-os alkoholtartalommal. Új forgalmazója, miután visszavonhatatlanul megszerezte a termék forgalmazási jogát, széles körben kívánja azt elérhetővé tenni. Távlati tervei között szerepel a sör összes nagy kereskedelmi hálózatba történő bekerülése is, gondolva arra, hogy a mintegy két millió Fradi szurkoló könnyen juthasson a kedvenc csapatuk nevét viselő kiváló termékhez. A forgalmazó magyar vállalkozás a Nagy Béla Fradi Hagyományőrző Egyesülettel együtt április 19-én büszkén prezentálta a terméket, és tette meg nagy bejelentését: Minden eladott liter Fradi Sör után 10 Ft az Egyesülethez jut, ahonnan a Ferencváros különböző szakosztályai számára juttatják el a pénzt. Így a rajongók minden korttyal hozzájárulhatnak kedvenc klubjuk sikereihez! |
Kedden este 19 órakor összecsap a Ferencváros és az Újpest, egy tét nélküli Ligakupa-mérkőzésen. Mészöly Géza, a lilák edzője presztízsmeccsre készül, és főleg fiatalokat szerepeltet majd, míg az FTC védője, Balog Zoltán úgy véli, van tétje a találkozónak.
|
Utánpótlás csapataink mérkőzései:
U12: Monori SE - FTC 1-1 U13: FTC - Debreceni SI 8-1 U14: PFLA Felcsút - FTC 1-0 U15: FTC - Debreceni SI 4-1 U16: Tatabánya - FTC 0-4 U17: FTC - KTE 0-0 U18: Tatabánya - FTC 2-0 U19: FTC - KTE 0-0 |
Az MLSZ elsőfokú licencadó testülete keddi ülésén első körben bírálta el a beérkezett licenckérelmeket. A szövetség honlapja szerint a Ferencvárost hiánypótlásra kötelezték.
(A pepsifoci.hu információi szerint első körben több csapat licenckérelmét biztosan elutasította az MLSZ licencadó testülete. Úgy tudjuk, a kvartett tagjai között ott van az Újpest és a Diósgyőr, valamint az NB II-es Vác is. A Szolnok ellenben átment a rostán, a MÁV a kecskeméti stadionra kaphatja meg az indulási engedélyt. Az mlsz.hu megerősítette értesüléseinket, miszerint jelenleg nincs licence az Újpestnek és a Diósgyőrnek, valamint a Pápának sem, de a Ferencvárost is hiánypótlásra kötelezték.) |
Lassan összeszedegettem a Ligakupa derbi részleteit, úgyhogy bele is kezdek.
Kezdjük így: Fradi 0-0 Újpest |
Az Újpest elleni meccs 10. percében megsérült Joaquin Martinez. Egy összecsapást követően maradt lent a földön spanyol védőnk, aki fájdalmas arccal rogyott össze. Az első diagnózisok szerint törés nincs, de a szalagok elszakadhattak. A védőt alaposabb kivizsgálásra is elvitték, reméljük, ennél kedvezőbb hírek érkeznek majd róla.
|
A Ligakupában 0-0-ra végeztünk az Újpest ellen hazai pályán.
Az első félidőben mi voltunk aktívabbak. Nem jól indult a meccs, hiszen Joaquint gyorsan le kellett cserélni. A félidő közepén Tóth lőtt keményen, majd Schembri próbálkozása után hárított Horváth. A 34. percben Shaw fejelhetett ziccerben, de az egyik védő nagyot mentett, míg a túloldalon Bogdán maradt le a labdáról nagy helyzetben, így nem született gól 45 perc után. A fordulást követően az újpestiek veszélyeztettek háromszor is, mi a 67. percben szerezhettünk volna gólt, de Lipcsei remek lövésébe beleléptek. A második félidőben aktívabb lilák részéről Popovics is rontott, így nem született gól a meccsen. Ezzel véget ért a Ligakupa-sorozat mindkét együttes számára. |
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |