![]() |
Üdvözletem mindenkinek!
Úgy gondoltam itt az ideje, hogy itt is debütáljak.:rolleyes:
A "furcsa személyiség" nálam születési hiba. De lehet, hogy csak a művész személyiség miatt van az egész: ezért elég sok mindent "másképp" tudok látni. Néha ezért tűnök mások számára érthetetlennek. Egyébként egy közel 8 éves tündéri leányzó anyukája vagyok, nagyon kedvelem az állatokat, és a játékokat. /talán ezért is hódítózok, igaz rövidebb távban gondolkodtam, de itt ragadtam:D/. most még csak ez a picike orim van: HederaHelix (#571875) [5/X] |
Quote:
|
Quote:
Szia Andi! Üdv a fórumon :) Csak emlékeztetlek,hogy az engedély nélküli huhogás itt már komoly szankciókkal jár :p |
Quote:
Tsobi, én nem mindenhol huhogok. Arra csak egy fórum bír kényszerítő erővel rám. És miután megint letettél róla, hogy kitilts... Amúgy ha erőt veszek magamon, tudok én rendesen is viselkedni.:p |
Üdv mindenkinek
Sanyi vagyok, 22 éves és a Debreceni egyetemen próbálnak tanítani.:) |
Quote:
|
Quote:
Jó fórumozást:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Van egy tippem, hogy ki vagy, ha Zalkás voltál, akkor tudom is :) |
Quote:
|
Quote:
Ha a nevem nem ismerős, akkor emlékezz vissza a koliban a Quake 2 partik örökös győztesére ;) :D Talán ebből beugrik :D |
Quote:
Bár mivel régen volt lehet már nem olyan jó a memóriám.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hali mindenki.békés megyéböl lennék.játszottam már,csak nem volt időm,meg kikészítették az orimat.így jegeltem magam,de most ismét itt vagyok.:D
|
Quote:
|
bemutatkozás
Sziasztok!
Judit vagyok,Szigetszentmiklósi lakos. Játszottam már,de időhiány miatt az eredeti országom nagyon hosszú ideje "szabadságon" volt,most eltöröltem,és újra szeretném kezdeni a játékot!:) Remélem,most jobban sikerül,az első nem ment valami jól:( Most több időm van,végigolvastam a sratégiai kézikönyvet,mindent megteszek,hogy "sikeres" legyek:) |
Quote:
A kézikönyvvel a hátad mögött biztos, hogy jól fogsz tudni elindulni, ha pedig menet közben bármi kérdésed merül fel, itt a fórumon biztos tudunk segíteni! Sok sikert! :) |
Quote:
|
Quote:
Sok-sok sikert hozzá! :) |
Bemutatkozás
Heló!
Zoltán vagyok Nagybaracskáról 31-éves egyedülálló :D Szeretek kerékpározni, olvasni (versek,történelem ),főzni. A hódítóban kezdő vagyok. |
Quote:
|
Én
Üdv.Norbi vagyok lassan 16 Pilisjászfaluról.Hülyeség nincs kizárva.Deszkázás,bmx,buli,csajok ezekért élek.Szeretek hódítózni.:D Röviden ennyi de ha szeretnéd küldök PÜ ben egy regényt
|
Quote:
|
Quote:
|
hihi.. :) találtam a munkahelyemről vicces videót, gondoltam megosztom veletek:
azt hiszem, csak nekem vicces. |
Keresek olyanokat akik Győrben teljesítenek katonai szolgálatot.
|
Quote:
|
Nem Europai Kulfoldiek
Sziasztok!
Judit vagyok, amerikai-magyar holgy, az USA-bol jatszok 1999 ota, igaz volt kis kiallas itt ott. Azt meglehetne tudni hany kulfoldi jatszik aki nem Europaban el? Megszeretnek ismerkedni hoditosokkal akik aranylag kozel elnek hozzam. (Utolso elettarsam nem igen ertette miert pattanok az agybol amikor csorog a telo ejjel 3kor:) Ha talalnek valakit akivel legfeljebb azon veszunk ossze hogy ki vezeti le a tamadast akkor a tobbi mar konnyu;)) Meg benne lennek egy itteni buli szervezeseben is:) |
Quote:
Mivel ez nem egy társkereső, nem tudom mennyi esélyed van társtalálásra :) én egy amerikai magyart ismerek a játékban, vele biztosan jól ellennél. USA melyik részén laksz?? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:46. |