Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Aliana 05-08-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94232)
Hát a guta üssön meg, de sehol nem találom... 1x sem, nemhogy 3x... lehet hogy most megkapom, hogy tanuljam meg használni a fórumot, de mindenki segítségét kérem:

valaki írja meg nekem üzenetben a linket, hogy hol van Ati magyarázata arra, hogy miért ERŐSÍTÉS az, amikor az elf megkapja azt a 30% védelmet, ami a Súgó szerint az övé, csak egy bug miatt valamikor 20%-ra csökkent, azaz miért erősítés a hibajavítás?

Köszönöm a segítséget, és bocs az offért :o

azt hiszem együtt leszünk piros laposak..
de én sem értem,eddig senkit nem zavart hogy a "főnök" már legalább egy éve rossz adatot adott meg
és most javitott ugy ,hogy csak egyeseknek jó?
vagyis nem mert szólni ,mert akkor annyi ám a beszélő jogának
kérdezem én a becsület ennyit ér??
vagy már itt is a pénz a fontos csak??
5000 vip köröm van ,remélem hozzájárultam hogy egyszer őszinte legyél

Trek 05-08-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94243)
lesz változás...

aki mostantól tényleg játszani akar, nem tamagocsizni,vagy nem bunker mögül ártózni,
le mond az elfről,ha eddíg ezt is tette.

Húúú dejó!!! Lesz változás, mostantól mindenki óriás lesz és hadi vagy vari. Ez aztán a változatosság! :confused:
Amúgy úgy látom neked még nem volt tolis orid, pedig elffel egész szépen ki lehetett pakolni eddig törpéket, orcokat, esetleg ember tolikat, aztán ha a vari rádszállt (aki jobb esetben gnóm volt) te is elkezdted gyilkolni a varijait. Ha meguntátok, jöhetett a diplomácia. És hogy a te szavaiddal éljek, ebben neked mi a "tamagocsizás"?
Ezek után az elf már a gnóm varikkal se tud mit kezdeni, tehát szerintem elég sokat vesztett eddigi toli értékeiből, amiben szerintem egész jó volt.

Dragi 05-08-2007 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94244)
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.

No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki.

igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs :)

J.Ati 05-08-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94243)
lesz változás...

aki mostantól tényleg játszani akar, nem tamagocsizni,vagy nem bunker mögül ártózni,
le mond az elfről,ha eddíg ezt is tette.

Válasznak ez se rossz:)
Tehát nem fogunk bunkerből ártózni.
És lemondunk az elfről,mert eddig ártózgattunk szépen a bunker mögűl:)

Ezekből azt szűröm le elég szelektíven,hogy te nem vagy/voltál képes elbánni egy bunkerből ártozó elfivel..hajjajjj milyen Hóhér vagy te!:cool:

Tomas-bpm 05-08-2007 10:51

a változás az angol a-t is érinti, ott vagyok kapcsolatban elfekkel, amúgy voltam már mf elf, úgyhogy így is van kapcsolat...
A másik 3 orim magyarban van, az egyik a B-ben, de ott most egyelőre nem játszom, de ez nem is ide tartozik, a lényeg hogy hülyeséget írtál, vagy csak hülyén fogalmaztál, úgyhogy ne engem hibáztass miatta...

Kubbi 05-08-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94242)
Biztos vagyok benne, hogy azoknak, akikben az alkalmazkodóképesség legkisebb csírája sincs meg, ez lenne a legjobb. De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alkalmazkodóképesség teljes hiánya legyen mérvadó egy stratégiai játékban a győzelem megszerzéséhez?

Ati
Nekem is van elf orim, igaz, változásoktól függetlenül is ki akartam árulni, szóval nem elfogultságból, de én azt sajnálom, hogy csökkennek a tolis orik.
Mindenhol 3hadis, 1 varis szövik fognak szaladgálni...
És ez egyszínűbbé teszi majd a játékot.
Max a szövikben lesz egy olyan gnóm, aki picit több tolit tart.

Aliana 05-08-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94242)
Biztos vagyok benne, hogy azoknak, akikben az alkalmazkodóképesség legkisebb csírája sincs meg, ez lenne a legjobb. De azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alkalmazkodóképesség teljes hiánya legyen mérvadó egy stratégiai játékban a győzelem megszerzéséhez?

az hogy alkalmazkodóképességfüggő hogy egy harc alatt elveszik a képességem??
a játékot azért játszuk sokan ,mert ugy szeretjük amilyen
nem lehet mindig változtatni

Ati 05-08-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94251)
azt hiszem együtt leszünk piros laposak..
de én sem értem,eddig senkit nem zavart hogy a "főnök" már legalább egy éve rossz adatot adott meg
és most javitott ugy ,hogy csak egyeseknek jó?
vagyis nem mert szólni ,mert akkor annyi ám a beszélő jogának
kérdezem én a becsület ennyit ér??
vagy már itt is a pénz a fontos csak??
5000 vip köröm van ,remélem hozzájárultam hogy egyszer őszinte legyél

Személyeskedésen kívül mást még nem olvastam tőled. Se most, se máskor.

Persze ezzel nincs gond.

De hogy másokat hátráltass ezzel, az azt hiszem elég nagy pofátlanság a részedről. Mert bizony az ilyen személyeskedő, amúgy a témához a legkevésbé sem kapcsolódó beírások miatt nem fognak mások visszaolvasni, mert ezzel van tele a téma. A kérdéseikre pedig ott a válasz, csak az ilyen beírások miatt nem olvasnak vissza.

Ezt sajnálom nagyon, de biztosan minden jogod megvan ahhoz, hogy másokat hátráltass, és ez biztosan jól is esik, különben nem tennéd.

Ati 05-08-2007 10:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 94253)
igen öööö változott valami ? Azon kivül hogy a játék a súgóban leírtakhoz lett igazitva védelem ügyileg ? ööö jah bocs :)

Szelektív olvasás rulez itt is. :) Most a teljes ország olvasási képessége az érettségizőknek adatott meg úgy látom. :)

Arwen 05-08-2007 10:56

Nem unjátok még ezt a sok nyavajgást? :)

Aki békésen játszott, gondolom az eddig sem gyújott, tehát semmi hátránya nem keletkezett a módosításokból. Aki pedig ütni akar az elffel, ezután is tud. Nem értem mi probléma? Sokféleképpen fel lehet építeni egy elfet.
A játék neve: hódító! :D

A tk nyitás pl engem is zavar, de ez van, el kell fogadni.

Azt viszont sajnálom, hogy azért változtak a szabályok, mert egyesek nem tudnak orkkal játszani. :(

Ati 05-08-2007 10:56

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94258)
az hogy alkalmazkodóképességfüggő hogy egy harc alatt elveszik a képességem??
a játékot azért játszuk sokan ,mert ugy szeretjük amilyen
nem lehet mindig változtatni

A változás márpedig része a játéknak, mindig is az volt. Ha nem szeretnél változást, várd meg, amíg vélgelesnek lesz kikiáltva, amikor be lesz jelentve, hogy soha többet nem lesz fejlesztés, és majd akkor játssz.

Addig bizony tudnod kell alkalmazkodni, ha sikeres akarsz lenni.

laci 05-08-2007 10:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94260)
Szelektív olvasás rulez itt is. :) Most a teljes ország olvasási képessége az érettségizőknek adatott meg úgy látom. :)

Aha, és Aliana személyeskedik... :p

Bocs de én úgy látom, hogy van itt 1-2 egyszerű kérdés, amit ha egyszer és mindenkorra tisztáznánk, sokan elhallgatnánk. Legyen egy formaszöveg, amit mindig bemásolsz, ha valaki kérdi, nem nagy cucc, de sokakat megnyugtatna.

Vagy ha ez teher, akkor írd meg nekem a szöveget, és majd mindig nyomom a paste-t, ha szükség van rá :cool:

Everlasting 05-08-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 94261)
Nem unjátok még ezt a sok nyavajgást? :)

Azt viszont sajnálom, hogy azért változtak a szabályok, mert egyesek nem tudnak orkkal játszani. :(

ott a pont,ez az egyetlen ami indokolhatja a változtatást, az egyik hadis fajnak így kevesebb félnivalója lesz.

Ati 05-08-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 94261)
A tk nyitás pl engem is zavar, de ez van, el kell fogadni.

Nem feltétlenül értek ezzel a mondattal egyet, de itt sem írom le ismét, mert már megtettem régebben, 800 oldalnyi személyeskedéssel ezelőtt valahol megtalálható ezzel kapcsolatban egy beírásom.

Oh, bocs, most látom, közben újabb beírások, 801 oldallal ezelőtt. ;)

Ati 05-08-2007 10:59

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94263)
Aha, és Aliana személyeskedik... :p

Bocs de én úgy látom, hogy van itt 1-2 egyszerű kérdés, amit ha egyszer és mindenkorra tisztáznánk, sokan elhallgatnánk. Legyen egy formaszöveg, amit mindig bemásolsz, ha valaki kérdi, nem nagy cucc, de sokakat megnyugtatna.

Vagy ha ez teher, akkor írd meg nekem a szöveget, és majd mindig nyomom a paste-t, ha szükség van rá :cool:

Mindenkinek megírtam, ezért van a fórum. :) Csak el kell tudni olvasni. :)

Hóhér 05-08-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94252)
Húúú dejó!!! Lesz változás, mostantól mindenki óriás lesz és hadi vagy vari. Ez aztán a változatosság! :confused:
Amúgy úgy látom neked még nem volt tolis orid, pedig elffel egész szépen ki lehetett pakolni eddig törpéket, orcokat, esetleg ember tolikat, aztán ha a vari rádszállt (aki jobb esetben gnóm volt) te is elkezdted gyilkolni a varijait. Ha meguntátok, jöhetett a diplomácia. És hogy a te szavaiddal éljek, ebben neked mi a "tamagocsizás"?
Ezek után az elf már a gnóm varikkal se tud mit kezdeni, tehát szerintem elég sokat vesztett eddigi toli értékeiből, amiben szerintem egész jó volt.

az ilyen értéktelen beírások teszik tönkre a játékot , topicot...

erre vagy kapásból 20 dolgot lehetne írni hogy mekkora baromság, pont ezért lett a módosítás...

kezdve onnan, hogy miért szűnne meg a tolis faj = ott a fél elf

ahol meg nincs fél elf, ott toli sincs már, mert nem jut el odáig.
ha kiakarsz pakolni valakit legyél tolis fajjal, vállald a következményét, ne bunker elfből tegyed...

stb stb stb...

milliószor millió helyen le van írva, és csak jöttök a sok baromsággal,( 20 körüli hozzászólásokkal),
hogy megszűnt a beüthetetlen, de tolizni tudó országotok...

komolyan azt várja valaki, hogy megsajnálják?

vagy komolyan azt hiszi valaki, ez a hódítás ?

:eek:

laci 05-08-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94266)
Mindenkinek megírtam, ezért van a fórum. :) Csak el kell tudni olvasni. :)

Kész, úgy látom, soha nem fogom megtudni a választ :( :( Magamtól nem találom, és sehogy sem tudom kikönyörögni a megoldást :(

Aliana 05-08-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 94259)
Személyeskedésen kívül mást még nem olvastam tőled. Se most, se máskor.

Persze ezzel nincs gond.

De hogy másokat hátráltass ezzel, az azt hiszem elég nagy pofátlanság a részedről. Mert bizony az ilyen személyeskedő, amúgy a témához a legkevésbé sem kapcsolódó beírások miatt nem fognak mások visszaolvasni, mert ezzel van tele a téma. A kérdéseikre pedig ott a válasz, csak az ilyen beírások miatt nem olvasnak vissza.

Ezt sajnálom nagyon, de biztosan minden jogod megvan ahhoz, hogy másokat hátráltass, és ez biztosan jól is esik, különben nem tennéd.

hát komolyan mondom nem értelek..
van itt is pár ismerősöm kérdezd meg sosem bántok senkit
miért értesz félre állandóan???

Hóhér 05-08-2007 11:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 94254)
Válasznak ez se rossz:)
Tehát nem fogunk bunkerből ártózni.
És lemondunk az elfről,mert eddig ártózgattunk szépen a bunker mögűl:)

Ezekből azt szűröm le elég szelektíven,hogy te nem vagy/voltál képes elbánni egy bunkerből ártozó elfivel..hajjajjj milyen Hóhér vagy te!:cool:

sajna valóban nem, igazad van

:(

de most hogy " meg lettetek gyengítve " vége az összes elfnek.

:D :D

VérGyöngyTyúk Z 05-08-2007 11:05

Mindenki annyira negatívan áll hozzá! Nézzétek a jó oldalát a változásoknak! :)
Mostantól egy zombi is játszadozhat simán az elfekkel (se gyújtani, se embertlopni, se levarizni hosszútávon nem bírja) csak rá kell találjon. Hopp.. esetleg nem lehetne akkor a zombiknak megadni egy ojan faji varit, hogy "elfkeresés"? Kiírna minden elf orit mondjuk 10 körön belül.

Csak 2-3 elfem van, de mostantól össz 2 dologra jó sztem:
1. bunker: vagyonhalmozásra, minimális felfed lépésekkel (nehogy hirtelen nagyot lépjen előre, mert akkor már lövik is vissza), folyamatos fantomasz meg minden.
2. Öngyilkos alakulat: háborúkban azonnal bevethető és elfelejthető csapatként. Beépít varinak, felrakja a fantomot 36körre túlórában átépül hadinak, seregcsere és roham. Biztosan lesz 1-2 szép ütése. Aztán meg 1-2 hónap míg magához tér a zuhanásból, vagy egyszerűen törlés.

Kubbi 05-08-2007 11:05

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94268)

Magasabb hekin, már nem él meg a félelf... :(

Trek 05-08-2007 11:05

Quote:

erre vagy kapásból 20 dolgot lehetne írni hogy mekkora baromság, pont ezért lett a módosítás...

Ha lehetne 20 dolgot írni akkor te miért nem írsz? Eddig mindig csak azt látom tőled h "csak hadis ori van, a többi az tamagocsi", szerintem meg ez a baromság...

J.Ati 05-08-2007 11:06

Na én megköszönöm Atinak a válaszait.
További szép napot mindenkinek!

Trek 05-08-2007 11:09

Quote:

milliószor millió helyen le van írva, és csak jöttök a sok baromsággal,( 20 körüli hozzászólásokkal),

Nem tudom miért hiszed azt h egy elf beüthetetlen toli... Ha vki igazán komoly tolis orit akar összehozni elfel, annak nincs 12-13%nál több barakkja. Ez neked a beüthetetlen? Én most nem a "bunker" orikról beszélek, hanem a tényleg kiélezett elf tolisokról...

J.Ati 05-08-2007 11:10

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94271)
sajna valóban nem igazad van

:(

de most hogy " meg lettetek gyengítve " vége az összes elfnek.

:D :D

Tényleg van min röhögnöd!!
Legyél már te is elf aztán élvezd ki az újításokat..:(
na pá

nyolcvan 05-08-2007 11:10

Ez a fórumtéma így télleg nem jó, a sok személyeskedéssel elvesznek azok az üzenetek, amik elörébb vinnék a vitát, és jobban meg lehetne érteni az egészet

pls Ati erre az üzenetre válaszolj:
http://forum.queosia.com/showthread....4248#post94248

Aliana 05-08-2007 11:10

Quote:

ahol meg nincs fél elf, ott toli sincs már, mert nem jut el odáig.
ha kiakarsz pakolni valakit legyél tolis fajjal, vállald a következményét, ne bunker elfből tegyed...

stb stb stb...

komolyan azt várja valaki, hogy megsajnálják?

vagy komolyan azt hiszi valaki, ez a hódítás ?

van tolis orid???
és megvéd 2 ork meg egy óriás???

vulpi 05-08-2007 11:12

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 94278)
Nem tudom miért hiszed azt h egy elf beüthetetlen toli... Ha vki igazán komoly tolis orit akar összehozni elfel, annak nincs 12-13%nál több barakkja. Ez neked a beüthetetlen? Én most nem a "bunker" orikról beszélek, hanem a tényleg kiélezett elf tolisokról...

Én azt is megkockáztatom, hogy az igazán bevállalós és kiélezett elfek még annyi barakkot sem tartanak... sőt... a tornyokat is lehanyagolják .... épp az ilyen hiedelmek miatt, miszerint az elf beüthetetlen.

Arwen 05-08-2007 11:14

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94281)
van tolis orid???
és megvéd 2 ork meg egy óriás???

Ha 2 ork és egy óriás nem tud megvédeni, akkor keress jobb szöviket.
Sőt, magadat is meg kell tudnod védeni, ha nem megy, rosszul van felépítve az elfed!

Aliana 05-08-2007 11:15

Quote:

Originally Posted by vulpi (Post 94282)
Én azt is megkockáztatom, hogy az igazán bevállalós és kiélezett elfek még annyi barakkot sem tartanak... sőt... a tornyokat is lehanyagolják .... épp az ilyen hiedelmek miatt, miszerint az elf beüthetetlen.

hát pontosan:) :)
aki nem játszik elffel nem is tudaj mit tud.. vagyis mit tudott:(

Blacky 05-08-2007 11:23

OFF

Most Minek ez a sok személyeskedés ????
Mert ugye Összeségében Mi történt?? Valahol a hibajavitásoknál valaki felvetette hogy az ELF véderejével nem stimmel valami...Az illetékes több lapon keresztül probálta meggyözni hogy miért nem a suppotra ir a problémájával..miután sok sok játékos beirása azt bizonyitotta hogy mégiscsak van valami utánna számolt és megköszönte hogy szoltak....
Ezután ki lett irva hogy ez

Egy másik témában felmerült, hogy az elfek védekezésével valami nem stimmel:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1691

És ennek valóban helyt is adok, valóban nincs összhangban a súgó a valósággal az elf védekezésénél.

A súgó +30% védőerőt említ, a valóságban ez a többlet csak +20%.

Valójában ez egy egyszerű javítás lenne, felvinni ezt 30-ra, ahogy a súgó említi, de úgy érzem, hogy az elfek most is igen erősek...

Úgyhogy kis közvéleménykutatást tartok, hogy mi lenne a legjobb. Ennek az eredményét figyelembeveszem majd döntéskor, de nem feltétlenül ez lesz a végleges döntés!

Tehát szerinted:

1, a súgót javítsuk a mostani helyzetnek megfelelően, és elég az elfnek a 20%-os plusz védelem (ahogy most van),

vagy

2, a védelmet erősítsük a súgóban írtak szerint, ezzel az elf védelmét +10%-kal megemelve?

ahol ugye semmi De semmi utalás adrasztikus változásra a játék közt..Majd KI lett tárgyalva a dolog annak rendje és modja szerint....

Amire ez a döntés született...

Eredeti szerző: Ati Üzenet megjelenítése
Megszületett a döntés.

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában.

A változtatás 2 lépcsőben zajlik.

1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf.

Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti.

Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el:

2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.

Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.

Mégegyszer tehát:

már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett.

a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok.

Tehát Minden itt van....

Viszont egy dolgot Nem értek . tehát ugye azt irja a FÖNÖK hogy azért lett TÉNYLEGES 30% mert az orkok eddig beütötték..No kérem éN mindenhol azt olvastam hogy igy a 30% Nélkül is csak nagy NEHÉZSÉGEK árán ütötték be az ELF-*et alá GoldHawk...vagy nem is tudta , mert nagyobb lett volna a kár mint a haszon....
Akkro egy egyszerünek tünö hibábol miért kell egy ekkorra változtatást eszközölni ráadásul ugy hogy a felkészülési idö a nullával volt egyenlö ?????
Nekem az egséz egy boszorkányüldözésre hasonlit egy faj ellen akire ráfogták hogy unalmukban gyujtogattak az A ban......
Biztos kell a változtatás mert változás nélkül nincs játék de ez ebben a formában nagyon nem megfelelönek tünik....

ON

-Hiena- 05-08-2007 11:26

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94286)
hát pontosan:) :)
aki nem játszik elffel nem is tudaj mit tud.. vagyis mit tudott:(

aki eddig burok alatt elt es artozgatott a fantomsereg vedelmebol annak pukija sincs milyen nehez es koltseges beverni egy elfet. (nem A)
azt hiszed a tobbi fajnak fenekig tejfol az elete ?

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:26

Az elf nem volt beüthetetlen eddig sem. És most sem az.
Mindig, mindenhol meg lehetett verni.

Ja, hogy ahhoz gondolkodni, számolni, és áldozatokat hozni kellett? Ja boccs... Az már nem tetszik senkinek?..

Érdekes...
Gnómtól is lehet tekercset lopni. Csak meg kell érte kűzdeni.
Óriást is le lehet varázsolni, csak kűzdeni kell érte.
Embert is lehet ártózni, csak kűzedni kell érte...

És a kűzdés nem abból állt, hogy több, meg erősebb támadást indítottunk. Hanem abból, hgoy "Mit kapok az arcomba vissza, ha én ezt most megteszem?"

Eddig mindig volt a kérdés után egy felsorolás, hogy mit...
Minden fajnál.

Most az elfnél NINCS.
Semmit nem tud kezdeni veled, ha valamit is csinálsz vele.

Ingyen homokzsák, ami csak arra jó, hogy üssed, lopd, varázsold. Úgyse tud visszavágni...

laci 05-08-2007 11:29

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 94291)
aki eddig burok alatt elt es artozgatott a fantomsereg vedelmebol annak pukija sincs milyen nehez es koltseges beverni egy elfet. (nem A)

Megint ez a mánia, hogy az elf csak ül, és gonoszul bántja a környékét a falai mögül... lehet hogy én mázlista vagyok, de engem még soha elf nem bántott ok nélkül, és én sem bántok senkit csak azért mert megtehetem.

lacqa 05-08-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 94173)
Ati, ez még mindig nem igaz! Légyszíves csak erre válaszolj: Te, a szövid és a klánod ha elfet ütöttetek 20 vagy 30%kal számoltatok???

egyszerűen nem hiszem el, hogy egy értelmes ember - mint te (de vonatkozik ez például lacira is és hadd-ne-keressem-ki-még-ki-mindenkire) - nem hajlandó belegondolni abba az ezerszer leírt mondatba, hogy az elfet sokan meg sem próbálták támadni (ezek ezután sem fogják, ha mégis valszeg pattannak), akik viszont mégis, legalább akkora részük ment vakon, mint ahányan kicentizve.

sőt én sokat játszottam kényszerűségből MF-ként, illetve félprofi és amatőr szövikben, és az eddigi tapsztalatom szerint sokszor kell egy hadisnak vakon mennie, sokkal többször mint tiszta helyzetben...

Hóhér 05-08-2007 11:30

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94292)
Az elf nem volt beüthetetlen eddig sem. És most sem az.
Mindig, mindenhol meg lehetett verni.

Ingyen homokzsák, ami csak arra jó, hogy üssed, lopd, varázsold. Úgyse tud visszavágni...

tudod mit ??

így van !!

így ok?

:D

csak 1 kérdésem van: melyik faj nem ilyen?

mond ki bátran.

Valezius 05-08-2007 11:33

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94109)
az elf hadis faj. nézd meg a teki bónuszát.
;)

Ez még szúrja a szemem.
Megnéztem a teki bónuszt: 40% mágia a kérdésem, akkor most varázslónak jó? :confused:

-Hiena- 05-08-2007 11:35

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94292)
Semmit nem tud kezdeni veled, ha valamit is csinálsz vele.

nem igaz. minden teren erosen vedve van. mar ettol nem lesz homokzsak. ahogy eddig sem volt az. +uthet, artozhat, folyamatosan lophat.
mivel az elf erosen vedett batran artozhatott, olhetett a bunkerebol es marhanehez volt neki visszavagni.
mostantol kevesbe jo agresszor es ugyanolyan jo vagy jobb vedekezo mint volt.

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:36

Quote:

Ha már látod, hgoy fantomsereg van rajta, akkor a gömb sikerült.
Tehát látod a személyiségét, hogy túlélő-e vagy sem.

1 tűzgolyó, papír, és ceruza. = Megmondatd miből mennyi van arányaiban.
Ha kijön, hogy elpusztult 8 íjász, 91 varázsló és 129 tolvaj, már ment is a sereg... Mert arányait tekintve HALÁLLAZÁN beverted.

pontosabb számolás:
Éplista.
Csak össze kell szorozni pár számot. = darabszámra megmondom milyen egysége van.

A fantomsereg semmitől sem véd, csak pár% készültséggel többe kerül megmondani, hogy milye van.

És hogy mint mondtad, nem A:
Hát ha nem A, akkor meg más csoportokban elég sok a varázsló, meg a tolvaj. Egy elf NEM engedheti meg magának azt, hogy 35/35 vagy akár 40/40 % barakk/torony legyen, mert a SZ..emét is kilopják, meg agyonrengetik, meg amit akarsz...

És vegyük bele a VIP elfeket!
Többezer/több tízezer forintot bukhat el, ha törölnie kell az országát azért, mert pár 'kedves' ork most vérszemet kap, és kivetik a TOP30-ból...

És ha szemetek, soha többé nem is engedik oda vissza.

Ergó: Játszhatatlan faj, mert már az 5. szintről sem tud feljebb lépni... Amelyik fajjal meg nem lehet szintet lépni, azt meg ki is lehet venni a játékból, mert nincs értelme...

(Nem vagyok efl-fanatikus, hadis/varis országaim vannak!)

Aliana 05-08-2007 11:38

Quote:

nagy tévedés..
az elf nem él burok alatt,csak aki úgy játszik vele!
tudod bármilyen szinten drága bárkit beverni
és nem pont egy elfet kell
lehe mást is ütni
jó ha az elf ártózott ,lopott az más..
de lehet én vagyok túl szolid játékos,de amíg ne bántanak sosem ártanék senkinek

All times are GMT +1. The time now is 03:27.