![]() |
Quote:
|
Befagyott a gépem pont én meg hüle módon nyomkodtam a nullákat ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Én egy ilyentől lekapartam volna az arcomról a bőrt! Részvét!
|
Quote:
|
Nem biztos, hogy ostoba az aki annak látszik. Ez nem az én bakim hanem velem esett meg. Egy magasabb szinten szövibe léptem. Ketten voltunk, mert vártuk a többieket. Alig két órája alakultunk máris jön az ellen és bever földre. Nézem gömb nem sikerál, távolság 3 kör. Személyiségem túdós. Gyorsan beválasztom a vándort mellé, így már csak két kör. Volt fél yard kp-m, így a 13k elit mellé vettem még 10k-t és kv előtt 2 mp-vel visszaindultam. Most valahonnan 5 körröl nézeget felfelé és nem érti mi történt vele.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha 15 aranyért 100 tekercset kapni, akkor mennyibe kerül 2,5yard tekercs? :D |
Quote:
Ha 15 aranyért 100 tekercset kapni, akkor mennyibe kerül 2,5yard tekercset lopni? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És mi az a me? |
5k lakitekit dobtam ki bányászati helyett kv előtt kb 2 perccel, de időben kiszúrtam:D
|
volt hogy a 4-es szinten véletlenül (sorszámbennmaradás) -40 körre támadtam és 2 napba telt míg visszajött a sereg...már ami maradtbelőle a támadás és az amortizálás után:D
|
Quote:
|
Nem közvetlen a játékból, de annak folyamán.
Mesternek ( Attila:) a legjobb fej) tartoztam 2 vip SMS-el még régebbről és mivel Ati volt olyan kegyes és helyetten feltöltötte az orijaimat, így nem kellett telót töltenem mostanáig. Két orira kérte a vipeket és mindkét sorszámot megadta. Ma elküldöm mindkettőt és este beszélünk telón, hogy csak az egyiket kapta meg. Gondolkozok, gondolkozok és végül rájöttem, hogy az egyiknél fejcseréltem két számot. Így valaki kapott tőlem ma egy ingyen vipet. |
Quote:
|
Fene, hogy engem senki se akar véletlenül VIP-elni... :mad: Pedig megérdemlem ám :)
|
Quote:
|
2008-07-06 ... Tolvajokat fogtunk el, akik bevallották, hogy gdfg(#xxx) küldte őket.
Na most ez az orim amit megpróbált látogatni, egy 1kocsmás gnóm 200 hekin.:D:D:D Közben néztem egy távolt: gdfg(#xxx) 300 fős serege tart feléd, előreláthatóan 9 kör múlva érkezik meg. Nagyon próbálkozik, de hogy mi értelme van? |
Quote:
Távol, szövitag hulla jön 7 körre alulról. Nézünk egymásra ez vajon mit akarthat. Elmegyünk aludni, de elfelejtettünk helpet küldeni a szövinknek és hajnalba beverte a sereg.:o |
Quote:
|
** (#**) [5/W] Föld: 345 hektár Katona: 0 Népesség: 1.028 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 0% Támadó: 0 Pénz: 204.245 Íjász: 0 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 0 rúna Elit: 0 Morál: 74 % Varázsló: 0 Katonai morál: 73 % Tolvaj: 0 Szövetség: szövetség tagja Faj: Fél-elf Személyiség: Túlélő Hírnév: 4.030 Érték: 10.555 Helyezés: 532 / 1.259 ŐŐő No comment?!?! :D |
Quote:
Vaásnap van, ilyenkor senki se dolgozik ;) :D |
Quote:
|
*** (#***) [5/?]
Föld: 337 hektár Katona: 0 Népesség: 3.155 Védő: 259 Foglalkoztatottság: 75% Támadó: 0 Pénz: 0 Íjász: 923 Étel: 5.168 bála Lovas: 1.477 Rúna: 22.230 rúna Elit: 0 Morál: 0 % Varázsló: 1.090 Katonai morál: 0 % Tolvaj: 392 Szövetség: magányos farkas Faj: Ember Személyiség: Gazdálkodó Hírnév: 1.184 Érték: 13.681 Helyezés: 366 / ? Mekkora vidámság van:D:D:D |
Quote:
(ha nincs szabin) :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:11. |