![]() |
xxxxxx (#******)
2007-06-04 ... Helyezés: **** Érték: **** Szövetségest keresek vezér vagyok Az ugyebár részletkérdés, hogy mennyi és milyen szövetségest, a lényeg, hogy ő a vezér :D |
Quote:
|
Quote:
|
L..
Harcos élőhalott szövettséget keres!!van 9k elit van 3k íjász és van 2k lovas!!a fajom harcos élőhalott! ha érdekel akkor írj nyugodtan mert a napon többször is fen vagyok! Ez már infokiadás :) Csak nézz az égre.... :) |
Betűszerinti idézet:
xyz (#xxxxxx) 2007-06-02 Helyezés: xxxx Érték: xxxx Létszi szövetséges kell keresnem. mer le akarok gyözni 1 titkos királyságot. Létszi xxxx!!! Gondoltam ide illik...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hello
Nem sprechelek németül. valaki tud segíteni? Amúgy magyar spanos szövibe jelentkeznék ez teljesen friss a német verzióból:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kieg: ha jól sejtem meg is kapta a figyelmeztetését :) |
Hello!
Szövetségeseket keresek. Kéne 2 hadis és 1 varis. Lehetöleg ló-íj felállás, de elitet is befogadunk, ha jó sok van. a végére kicsit skizo lett... |
Quote:
|
"Üdv!!Szövit keresek!!Türhető az orim!!:P
Gnóm hadis lennék.Van minden,mint a búcsúban:D" sztem jó szöveg:D |
2 gyöngyszem anarchból:D
"hy! keresek egy tolis,varis szövitagot megoldható?? jöhetnek kezdők profik,engem nem zavar ha hulla vagy. feltétel:az értéked min:8000 legyen de lehet több is. mnt bárkivel. ja és gyorsan várom a jelentkezőket.!!" szeretem a tolis és varis hullákat:D "K*ja be a az egész hódítos bagázs a f*mat itt mindenki egy k*ög föleg aki elrendezte hogy kidobjanak ..."(itt kibetüzve egyenként még egy káromkodás amit nem igazán irnék be...) sztem nem lesz anarchban sem hosszú életü...:D |
Quote:
|
Ezt most találtam a dipóban
xxxxx (#xxxxxx) 2007-06-08 01:07:24 Helyezés: xxxx Érték: xxxx Tisztelt Uralkodo tarsaim! Teljesen rendszertelen es megbizhatatlan orszag hozza melto tarsait keresi a szomszedsagbol. :D:D |
Quote:
***** (#*****) 2007-06-09 11:36:56 Helyezés: **** Érték: ***** Szövit keres lecsúszott varázsló, lehetőleg kis igényekkel, lovas / íj felállásban. Kevés fellépés és ezzel arányos párbeszéd garantált. Vállalkozó kedvű uralkodók jelentkezését várom. Elvárásim, ne légy teljesen hülye, elég ha csak annyira vagy mint én, annál már úgysem lehetséges jobban ehhez a játékhoz. Legyél megfontolt. Üdv mindenkinek :P Ja és mnt nem kötök, harc az élet :P |
2007-06-12 **:**:**
Helyezés: **** Érték: ***** 2 csávót keresek a szövimbe a közelből! Ez most vagy csaj és ismerkedni akar, vagy srác, és fenntartásai vannak a csajok hódító-tudásával kapcsolatban :D:D |
XXXX(#000000)
Helyezés: 1111111 Érték: 111111 szövetsgeseket keresek!kezdő vagyok!MSN,myvip van!! :D :D :D Szegénykém tényleg elég kezdő :p myvip=vip :rolleyes: |
Quote:
|
lehet, hogy ő szereti tartani a kapcsolatot a szövijeivel myvipen is :D:D
|
ÁÁÁ :eek:...:confused:...:o...:p...:D... hát ez azért sok nekem egy napra
|
De miért? nem lehet kizárni azt sem... :D :D
|
*** (#***)
2007-06-12 Helyezés: 888 Érték: 9828 a k***a anyát ennek a g**i tetű f*******ó hoditonak hmmmm... asszem ő sem lesz sokáig köreinkben :D:D de azért siralmas, hogy valaki ilyen modortalan legyen, ráadásul még írni se tudjon... |
Quote:
"Állítólag":D tudok én is modortalan lenni, de ha véletlenül az is lennék, nem dipiben, hogy mindenki lássa mekkora tuskó vagyok... Nem tudom van-e a hódban ilyen, de ezt kapásból emil+IP-bannal súlytanám. De gondolom van erre bevett módszer, nem hiszem, hogy ő az első kirívóan modortalan a 8 éves történelemben... |
Quote:
|
Hát sajnos valóban ez van. Ilyen világban élünk, és ez egyre csak romlik...
|
na azért ez sem rossz:
*** (#***) 2007-06-13 Helyezés: 713 Érték: 11079 Mindenki vegyen runat!!!!!!!!! hogy ez neki miért jó? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxxxx(#000000)
2007-06-13 19:48:32 Helyezés: 000 Érték: 000000 csak hátrányaim vannak. szövetségesek is keresek. Tsók... (ha valakinek rémlik valami, küldjön csak bátran üzenetet :) ) :) |
2007-06-16 **:**:**
Helyezés: **** Érték: ***** Újra fölteszem a kérdést! Van a KÖRNYÉKEMEN egy olyan lehetőeg erős szövi amelyik igényt tart egy szegény elárvult varis oriásra! Christof Ha nincs, hát nincs! Nem kell erőltetni :D:D:D:D:D |
xxxx (#000000)
2007-06-17 17:59:56 Helyezés: 787 Érték: 10824 Sziasztok. Egy élőhalott vagy egy gnóm szövit keresünk. Lényeg:ne kezdö légy és min.350 katonád legyen. Hóditani akarj. "A fő, hogy ne légy kezdő ;) :D" |
Diplomáciai üzenetek idézésénél is kérem, hogy az alap kultúrszint legyen betartva. Köszönöm. :) (Érintett üzenet törölve, mielőtt valaki más veszi magára. :))
|
Quote:
2007-06-19 19:32:56 Helyezés: Érték: xxxxx Üzenem annak a b* parasztnak,aki az én országomon élte ki a perverzióját,hogy be****atja a ****** és be***lhat a (nem irom ki de jó mélyre...)!!!!!!!Öszintén sajnálom azokat a játékosokat,akik normális eszközökkel próbálnak elérni valamit ebben a jó kis játékban,de az ilyen söpredékek tönkreteszik a játékukat!Mivel én több hónap játék után befejezem,minden korrekt játékosnak sok szerencsét és kitartást kivánok!!! Ez elég meleg???? Emberünk agyon van kúltúrálva Remélem ennyi cenzurával már elmegy. Hornet találta amúgy. |
Quote:
Elnézést kérek,de arra gondoltam bemásolható. |
Quote:
Köszi a cenzúrát:);) |
All times are GMT +1. The time now is 10:48. |