Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

lacqa 12-03-2006 21:09

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50136)
Mondjuk lehet, hogy annyit változtatnék rajta, hogy a kiskék9-eshez kelljen a top3%, fölötte pedig már top1%.

Viszont ha, a mostani %-ok megmaradnak, akkor szerintem A-ra más %-ok kellenének, mert A-ban nem fog leesni a top. A fedezés nehezítésével most utolérni őket sem egyszerű.
Bár Ati, ha jól veszem ki szavaidból akkor %-ok módosítása nem éppen a szíved csücske lenne..

pedig akármennyire nem a szíve csücske, nyilvánvaló, hogy értelmetlen egy köztudottan időigényes feladat elé állítani valakit (érjen utól olyan országokat, akiknek a jelenlegi pozíciója átlagosan többezer kör munkájának gyümölcse), aki amúgy ahogyan lehet menne tovább.
másképpen fogalmazva a lenti négy szinten jellemzően olyan országok vannak a 30%-os határ felett, akik 300-1500 aktív kört töltöttek az adott csoportban, míg az A-ban jellemzően a fent említett sokezer körös A-s országok csücsülnek (és minél feljebb megyünk a kontraszt annál nagyobb), így az azonos százalék megkövetelése nem azonos nehézségű feladat elé állítja a játékosokat.

Deni 12-03-2006 21:10

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50149)
pedig akármennyire sem a szíve csücske, nyilvánvaló, hogy értelmetlen egy köztudottan időigényes feladat elé állítani valakit (érjen utól olyan országokat, akiknek a jelenlegi pozíciója átlagosan többezer kör munkájának gyümölcse), aki amúgy ahogyan lehet menne tovább.
másképpen fogalmazva a lenti négy szinten jellemzően olyan országok vannak a 30%-os határ felett, akik 300-1500 aktív kört töltöttek az adott csoportban, míg az A-ban jellemzően a fent említett sokezer körös A-s országok csücsülnek, így az azonos százalék megkövetelése nem azonos nehézségű feladat elé állítja a játékosokat.

Ezért is mondtam azt, hogy ha a sima játékban maradnak a mostani top%-ok, A-ra akkor is újakat kellene összerakni :rolleyes:

lacqa 12-03-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50152)
Ezért is mondtam azt, hogy ha a sima játékban maradnak a mostani top%-ok, A-ra akkor is újakat kellene összerakni :rolleyes:

khm. khm. észrevettem Deni, és ezt a véleményedet támogattam, illetve kifejtettem :)

Deni 12-03-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50154)
khm. khm. észrevettem Deni, és ezt a véleményedet támogattam, illetve kifejtettem :)

Tom :p

Akár még azt is el tudnám képzelni, hogy 5-2. szint követelményei ne változzanak. (Bár továbbra is állítom, hogy ezek a %-ok alsóbb szinteneken sem könnyen teljesíthetők, sőőőőőt..) Viszont 1/A-ra az előző táblában szereplő %-ok szerint kelljen teljesíteni, arra való tekintettel, hogy onnan senkinek sem kötelező lefordulni és így már a több 1000 kör óta hízó országokat kellene beérni.

Akárhogy is gondolkodok rajta.. Szerintem a minden szintre kiterjesztett % csökkentés lenne a legcélravezetőbb..

SLady 12-03-2006 21:19

[quote=Deni;50157]Tom :p

Akár még azt is el tudnám képzelni, hogy 5-2. szint követelményei ne változzanak. (Bár továbbra is állítom, hogy ezek a %-ok alsóbb szinteneken sem könnyen teljesíthetők, sőőőőőt..) Viszont 1/A-ra az előző táblában szereplő %-ok szerint kelljen teljesíteni, arra való tekintettel, hogy onnan senkinek sem kötelező lefordulni és így már a több 1000 kör óta hízó országokat kellene beérni.

Inkább az 1/A-ban kéne kötelezővé tenni a lefordulást!!
Ott miért lehet akár 50000 körig is maradni és ahogy jól fogalmaztál "hízni" behozhatatlanul???
Azok az orik is tapasztalják meg milyen az alsóbb szinteken harcolni, ahol vannak náluk erősebb orik is!!

zaff 12-03-2006 21:22

helyzet?

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50141)
Ati, azért legalább két szóban érdemeltem volna valami választ, de mindeggy.
További jó agyalgást, részemről a témát lezártam, aki ismer úgyis tudja hogy nem most kezdtem a játékot és fordultam már párszor.
A kék számok nekem jelentőségüket vesztették ezek után!!

- hát igen - jó lenne döntésre jutni (bármi legyen is az) mert nincs rosszabb egy bizonytalan helyzetnél :confused:

Deni 12-03-2006 21:23

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50161)
Inkább az 1/A-ban kéne kötelezővé tenni a lefordulást!!
Ott miért lehet akár 50000 körig is maradni és ahogy jól fogalmaztál "hízni" behozhatatlanul???
Azok az orik is tapasztalják meg milyen az alsóbb szinteken harcolni, ahol vannak náluk erősebb orik is!!

A játék eredeti célja az 1/A-ban a legmagasabb helyezést elérni és a klánoddal a legtöbb hírnévpontot összegyűjteni. Nem lefordulni onnan.

Never 12-03-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by SLady (Post 50161)

Nem akarok beleszólni,de sztem aki fent van A-ban,az sem oda regelt,és megtapasztalta,hogy milyenek a lentebbi szintek,sőt,talán most is vannak lentebbi orijai.

Toto 12-03-2006 21:25

Már alapból nem értem hogyan került elő a "büntessük azokat, akik kék számot akarnak szerezni" módosítás, de

Javaslataim: (vagy-vagy)
1. Amikor valaki fellép egy csopiba, akkor a csoportlétszámot megnézve, és a fellépési top követelményt mérlegelve, választhasson hány személyiséget tart meg abban a csopiban. A következő szinten pedig ismét mérlegelhet.
(Pl. Ha egy olyan csopiba lép fl, ahol úgy gondolja csak a top 30%-ba tudja felverekedni magát, akkor egy 5 személyiséges lemond 3 személyiségéről)

2. Ha ez nem is valósul meg, akkor is személyiségről való lemondásnál a megszerzett kék szám ne vesszen el. A kettő különüljön el.

(Bocs ha már voltak ilyen javaslatok, de sajnos munkásembernek kevés ideje van olvasgatni...)

lacqa 12-03-2006 21:29

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50167)
Már alapból nem értem hogyan került elő a "büntessük azokat, akik kék számot akarnak szerezni" módosítás, de

Javaslataim: (vagy-vagy)
1. Amikor valaki fellép egy csopiba, akkor a csoportlétszámot megnézve, és a fellépési top követelményt mérlegelve, választhasson hány személyiséget tart meg abban a csopiban. A következő szinten pedig ismét mérlegelhet.
(Pl. Ha egy olyan csopiba lép fl, ahol úgy gondolja csak a top 30%-ba tudja felverekedni magát, akkor egy 5 személyiséges lemond 3 személyiségéről)

2. Ha ez nem is valósul meg, akkor is személyiségről való lemondásnál a megszerzett kék szám ne vesszen el. A kettő különüljön el.

(Bocs ha már voltak ilyen javaslatok, de sajnos munkásembernek kevés ideje van olvasgatni...)

mindkettő volt már, és mindkettővel szemben eléggé elutasító volt Ati álláspontja, bár én a másodikat el tudnám fogadni

Deni 12-03-2006 21:29

Quote:

Ati elzárkózott attól, hogy a kis kék számokat a személyiségektől különválasszuk. Ami jobban belegondolva szerintem érthető.

Ati 12-03-2006 21:31

Quote:

Ha azt akarod mutatni, hogy milyen régóta játszol, akkor ott a sorszámod, az ezt a feladatot tökéletesen ellátja. A személyiségszámnak a játéktudás tükrözése lenne a feladata.

Xeper 12-03-2006 21:33

Quote:

Régen még külön malus rendszer volt a kék számosoknak... ehez képest még mindig jó a helyzet ;)

Deni 12-03-2006 21:37

Amúgy szerintem ez nem büntetés. Minden kis kék szám jutalma egy +személyiség. Minél magasabb a kiskék számod, annál nagyobb tapasztalattal rendelkezel a játékban, amit csak úgy érhetsz el, ha egyre növekvő elvárásokkal állítod magad szembe.

Pancser Pancsa 12-03-2006 21:47

en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt

Deni 12-03-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50176)
en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt

Most ezt próbáljuk korrigálni, hogy ne szerezze meg azt a kék 3-ast, ha a tudása szerint még nem érett meg rá.

Toto 12-03-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50172)
Ha azt akarod mutatni, hogy milyen régóta játszol, akkor ott a sorszámod, az ezt a feladatot tökéletesen ellátja. A személyiségszámnak a játéktudás tükrözése lenne a feladata.

1. igaz is lenne, ha nem vehetne bárki sorszámot magának évente egyszer...
2. ha nem lenne a csopik felében az első helyeken egy külön kaszt amelyik ilyen-olyan módszerekkel kizárja a többit a feljutásból, akkor megérteném ezt a módosítást.
A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni.

Pancser Pancsa 12-03-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 50177)
Most ezt próbáljuk korrigálni, hogy ne szerezze meg azt a kék 3-ast, ha a tudása szerint még nem érett meg rá.

en ezt mind ertem, de vannak olyanok akik viszont vegig mentek es lehet azokkal lesz kicseszve

Xeper 12-03-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50179)
en ezt mind ertem, de vannak olyanok akik viszont vegig mentek es lehet azokkal lesz kicseszve

Önmagadnak mondasz ellent.
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni.

Deni 12-03-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50178)
A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni.

Ha megnézed a mai javaslatokat, akkor nem is kell top1-2%-ot teljesíteni azok szerint, csak ha már 10-esért mész. Bár Ati egyenlőre nem fogadta jól a javaslatot, de reméljük ez változik :)

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50179)

Akik úgy végigmentek, hogy tudásuk nem tükrözi a kékszámukat, azok adhatnak le személyiséget. Akik végigmentek és tudnak is, azoknak nem fog problémát okozni a nehezítés.

Pancser Pancsa 12-03-2006 22:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50180)
Önmagadnak mondasz ellent.
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni.

en magamrol beszeltem?

lacqa 12-03-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Pancser Pancsa (Post 50182)
en magamrol beszeltem?

valószínűleg nem, de az ellentmondás mégis fennáll a két utolsó hozzászólásod között :) egybeolvasva azt mondod, hogy nem kéne kiszúrni azokkal, akik érdemtelenül szerezték meg a kis számaikat. valljuk be ez legalábbis magyarázatra szorul :D

Pancser Pancsa 12-03-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50183)
valószínűleg nem, de az ellentmondás mégis fennáll a két utolsó hozzászólásod között :) egybeolvasva azt mondod, hogy nem kéne kiszúrni azokkal, akik érdemtelenül szerezték meg a kis számaikat. valljuk be ez legalábbis magyarázatra szorul :D

akkor olvassal vissza!
ott van az a viszont kis szocska!

Deni 12-03-2006 22:22

OFF
sztem ilyenekkel, nem feltétlenül kellene szétoffolni a már amúgyis 87oldalasra duzzadt topicot..
offOFF

Ati 12-03-2006 22:24

Második körben mindenképp új topicot nyitok a folytatásnak...

bitboss 12-03-2006 23:19

bocs, hogy sokáig nem irtam, de már ki merem jelenteni, hogy a 86. oldalig minden bejegyzést elolvastam.
az utolsó 20 oldal azirányba tolódott, hogy az A-t támogató országok közül is néhányan hajlandók kompromisszumokra.
- vagy minden csoportban, ami uj pont lenne, de egységes %-táblázat
- vagy csak az A-ban, ami valójában a szavazat 5. pontja, kettö %-táblázat
az 5-ösre szavaztam is, de az uj, könnyitett %-tábla bármelyikét el tudom fogadni, megjegyezve, hogy a mostanibol csak az A beli követelményeket tartom aránytalanul magasnak a fordulási kényszer nélkül, sokezer kör óta ott tartózkodó országok miatt.
de nem akarok fordulási kényszert az A-ban, csak ezzel magyarázom annak nehezebbségét.
és sajnálom, hogy a belsö fórumon felháborodott országok itt alig képviseltetik magukat, mert az ott leirt alapsiralmakat is igyekeztem belefoglalni a javaslatomba (4.es javaslat)

monro 12-04-2006 07:00

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 50149)
pedig akármennyire nem a szíve csücske, nyilvánvaló, hogy értelmetlen egy köztudottan időigényes feladat elé állítani valakit (érjen utól olyan országokat, akiknek a jelenlegi pozíciója átlagosan többezer kör munkájának gyümölcse)

Bocsi de ezt a gondolatot követve az 1A országainak akik x ezer kör alatt meghódították a top-ot (ezidőalatt te megszereztél 4-5-6-7 személyiséget!), hogy akarod kompenzálni az időráfordítását?

Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul?
Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes!

Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es???

monro 12-04-2006 07:02

Quote:

Originally Posted by Never (Post 50165)
Nem akarok beleszólni,de sztem aki fent van A-ban,az sem oda regelt,és megtapasztalta,hogy milyenek a lentebbi szintek,sőt,talán most is vannak lentebbi orijai.

Ezt hajlamosak elfelejteni a kiskék lovagok :D

monro 12-04-2006 07:05

Quote:

Ez nem büntetés.
Az iskolában az 1. osztály a legkönnyebb utánna egyre nehezedik.
Szted azért, mert büntetni akarják az iskolábajárókat?

Toto 12-04-2006 10:49

ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük :p

Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom.
A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban?

Grabi 12-04-2006 10:53

ezt nem is értem.
a top 5-6% az mondjuk 1500 csopiban 75-90. hely. ez ált. max föld alatt van. ötödiken 600 heki alatt van.

Toto 12-04-2006 10:53

Az is érdekes lesz, amikor majd a játék majdani jövőjében a sokszemélyiséges orik egymás miatt nem tudnak feljutni a köv. szintre és eldobálják az évek során szerzett személyiségüket. Ekkor fognak elgondolkozni az olyanok, akik nincsenek egész nap a hódra cuppanva, hogy megéri-e ez az egész...

yenkie 12-04-2006 10:55

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50290)
ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük :p

Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom.
A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban?

Ez maximálisan így van.
Pl rám is várnak majd kicsit, vagy jönnek velem fel 15%-ig.

Ati 12-04-2006 10:56

Toto: ez a téma JAVASLATOKRÓL szól. Eddig ebből nulla darabot olvastam tőled, sírást viszont már rengeteget. Ha nincs javaslatod, akkor kérlek, hogy ne terhelt a témát a beírásaiddal, mert másnak lenne. Köszönöm.

Grabi 12-04-2006 10:58

kezdem azt hinni, hogy lehet azoknak van igazuk, akik nehezítenék az egészet.
a 15% az nem sok, én szinte minden szintet efölött lépek fel egy szemes orimmal. akkor nehogymár egy több szemesnek ez gondot okozzon.

egyedül szerintem az A az a szint, ahol nem lehet 1000 kör alatt teljesíteni ezt, de ezzel is biztosan vitatkoznak majd.

ezért gondolom, hogy az A-n kívül mindenhol maradjon a nehezítés, kivéve a 9 feletti első helyet, mert bármelyik szinten az első hely nem a tudás kérdése. ezért szavaztam a kettesre

Toto 12-04-2006 10:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50294)
Toto: ez a téma JAVASLATOKRÓL szól. Eddig ebből nulla darabot olvastam tőled, sírást viszont már rengeteget. Ha nincs javaslatod, akkor kérlek, hogy ne terhelt a témát a beírásaiddal, mert másnak lenne. Köszönöm.

Javaslatom volt, csak egy mondattal kivégezted, uh....
Az is érdekes, hogy az offolásokra nem reagáltál.
Légyszi töröld a hozzászólásaimat. És bocs a többieknek is a zavarásért...

Ati 12-04-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 50295)
kezdem azt hinni, hogy lehet azoknak van igazuk, akik nehezítenék az egészet.
a 15% az nem sok, én szinte minden szintet efölött lépek fel egy szemes orimmal. akkor nehogymár egy több szemesnek ez gondot okozzon.

egyedül szerintem az A az a szint, ahol nem lehet 1000 kör alatt teljesíteni ezt, de ezzel is biztosan vitatkoznak majd.

ezért gondolom, hogy az A-n kívül mindenhol maradjon a nehezítés, kivéve a 9 feletti első helyet, mert bármelyik szinten az első hely nem a tudás kérdése. ezért szavaztam a kettesre

Szerintem alapvetően csak erről szól az egész téma. Ha a 30%-ba be tudsz jutni, akkor a 22%-ba is be tudsz jutni, de még a 15%-ba is. Egyedül az A az, ami problémásabb, és az A követelményekből indult ez a topic. Nem hiszem, hogy bármi máshoz hozzá kellene nyúlni.

Toto 12-04-2006 11:14

Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.

Cseszheti ilyenkor a sokszemélyiséges a tudását, ha mf, vagy egy kezdő szövit egyenget.

Módosítok:
Javaslat: Maradjon a régi rendszer az 5. és az 1. szinten.

Hóhér 12-04-2006 11:34

Sziasztok !

Mielőtt szavaznék pár dolgot szeretnék kérdezni, ami nem világos, pedig olvastam az összes beírást.

Legyen rögtön az első beírás :

"Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség."

Ez egy harmadik opcionális lehetőség a jelenlegi szabályok mellé, vagy teljesen új javaslat, amiben az áll hogy mindenkinek 2x kell körbe fordulnia ?

volt ilyesmiről szó, de nem tudom melyik került bele a szavazásba...

például én így támogatnám :

- Ne keljen az A-ba lépni ???

Nem is lehet, hiszen ott van már 1 ország, ami megpróbál megfelelni a szintlépésnek.Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.

- ha az A-s ország 4-5000 kör alatt nem tudott megfelelni a szintlépéshez szükséges követelménynek, akkor lehessen neki futni még egy kört B -ből, és ez díjazandó majd egy plussz személyiséggel

- ha az A-s ország ennyi idő alatt kiverekedte a feljutáshoz szükséges topp köröket, akkor a jelenleg, már elfogadott szabály marad érvényben rá.

Ezzel a javaslattal , mindenféleképp támogatnám , azokat, akiket hajt , hogy 1 körbejárás alatt szerezzenek személyiséget .
Hajtja a topp leverése őket.
Az alsó 4 szinten termelt pénzüket nem a következő forduláshoz raktározzák el majd B ben, hanem segítik vele a klánjukat A ban.

Ugyan akkor támogatnám azokat is, akiknek nem sikerül a dolog A ban, és másodszorra is neki futnak...
Ha akkora sem sikerült, de mivel 2x körbe jártak 4 szintet, elérték a szükséges topp köröket, így megkapnák a plussz személyiséget...

Egy dologra ki kell még térjek...

Azok a játékos társak, akik több személyiséget szeretnének, de csak 1 országot tartani, azokat nem támogatnám, a fent leírtak szerint.
(szerintem igen kevés ilyen játékos van)

Aki pont most fordulna új személyiségért, próbáljon megfelelni a jelenlegi szabálynak, mivel ez 2- 3 hónapig most biztos nem lesz módosítva legalább...

Ennyi idő alatt van ideje egy új országot elindítani , ami majd az A-s feltételeket próbálja teljesíteni...

Ha lesz elfogadva új szabály, akkorra vagy sikerül A ban fordulnia a jelenlegi rendszer szerint, vagy neki fut még 1x, de akkor már járna majd neki a plussz személyiség, de akkorra már legyen is fenn a próbálkozó országa A ban...

Goldy 12-04-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50300)
Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.

Cseszheti ilyenkor a sokszemélyiséges a tudását, ha mf, vagy egy kezdő szövit egyenget.

Módosítok:
Javaslat: Maradjon a régi rendszer az 5. és az 1. szinten.

Aki lefordul meg tudja választani melyik 5. szintű csoportba is fordul. Ha nem akar egy freemailes csoporttal megküzdeni mehet nem freemail-esbe is.

All times are GMT +1. The time now is 14:05.