![]() |
Quote:
másképpen fogalmazva a lenti négy szinten jellemzően olyan országok vannak a 30%-os határ felett, akik 300-1500 aktív kört töltöttek az adott csoportban, míg az A-ban jellemzően a fent említett sokezer körös A-s országok csücsülnek (és minél feljebb megyünk a kontraszt annál nagyobb), így az azonos százalék megkövetelése nem azonos nehézségű feladat elé állítja a játékosokat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Akár még azt is el tudnám képzelni, hogy 5-2. szint követelményei ne változzanak. (Bár továbbra is állítom, hogy ezek a %-ok alsóbb szinteneken sem könnyen teljesíthetők, sőőőőőt..) Viszont 1/A-ra az előző táblában szereplő %-ok szerint kelljen teljesíteni, arra való tekintettel, hogy onnan senkinek sem kötelező lefordulni és így már a több 1000 kör óta hízó országokat kellene beérni. Akárhogy is gondolkodok rajta.. Szerintem a minden szintre kiterjesztett % csökkentés lenne a legcélravezetőbb.. |
[quote=Deni;50157]Tom :p
Akár még azt is el tudnám képzelni, hogy 5-2. szint követelményei ne változzanak. (Bár továbbra is állítom, hogy ezek a %-ok alsóbb szinteneken sem könnyen teljesíthetők, sőőőőőt..) Viszont 1/A-ra az előző táblában szereplő %-ok szerint kelljen teljesíteni, arra való tekintettel, hogy onnan senkinek sem kötelező lefordulni és így már a több 1000 kör óta hízó országokat kellene beérni. Inkább az 1/A-ban kéne kötelezővé tenni a lefordulást!! Ott miért lehet akár 50000 körig is maradni és ahogy jól fogalmaztál "hízni" behozhatatlanul??? Azok az orik is tapasztalják meg milyen az alsóbb szinteken harcolni, ahol vannak náluk erősebb orik is!! |
helyzet?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Már alapból nem értem hogyan került elő a "büntessük azokat, akik kék számot akarnak szerezni" módosítás, de
Javaslataim: (vagy-vagy) 1. Amikor valaki fellép egy csopiba, akkor a csoportlétszámot megnézve, és a fellépési top követelményt mérlegelve, választhasson hány személyiséget tart meg abban a csopiban. A következő szinten pedig ismét mérlegelhet. (Pl. Ha egy olyan csopiba lép fl, ahol úgy gondolja csak a top 30%-ba tudja felverekedni magát, akkor egy 5 személyiséges lemond 3 személyiségéről) 2. Ha ez nem is valósul meg, akkor is személyiségről való lemondásnál a megszerzett kék szám ne vesszen el. A kettő különüljön el. (Bocs ha már voltak ilyen javaslatok, de sajnos munkásembernek kevés ideje van olvasgatni...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy szerintem ez nem büntetés. Minden kis kék szám jutalma egy +személyiség. Minél magasabb a kiskék számod, annál nagyobb tapasztalattal rendelkezel a játékban, amit csak úgy érhetsz el, ha egyre növekvő elvárásokkal állítod magad szembe.
|
en meg mindig azt mondom, hogy ott lett elbaltazva a kek szamok beszerzese, amikor lephettel kedved szerint b-bol, ha nem akartal a-ba menni.
megjegyzem 5-ben talalkoztam olyannal akit iranyitani kellett es kek 2-e volt |
Quote:
|
Quote:
2. ha nem lenne a csopik felében az első helyeken egy külön kaszt amelyik ilyen-olyan módszerekkel kizárja a többit a feljutásból, akkor megérteném ezt a módosítást. A játék belépési oldalán fel van tüntetve, hogy mindenki megmutathatja milyen stratéga. Békésen, vagy háborúkkal is elérheti célját. Na innentől lehet háborúzni a top 1-2 %-ban mindenkinek, vagy jó mélyen beny.lni, ha fel szeretne jutni. |
Quote:
|
Quote:
Eddig mindenki végigment (valameddig :) ), csak nem mindegy hogy milyen teljesítményt nyújt közben -nekem is voltak olyan szövijeim, akiknek (3) volt, mégis én magyaráztam el egy csomó olyan dolgot, amit már a 4. szintre fellépve illene tudni. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ott van az a viszont kis szocska! |
OFF
sztem ilyenekkel, nem feltétlenül kellene szétoffolni a már amúgyis 87oldalasra duzzadt topicot.. offOFF |
Második körben mindenképp új topicot nyitok a folytatásnak...
|
bocs, hogy sokáig nem irtam, de már ki merem jelenteni, hogy a 86. oldalig minden bejegyzést elolvastam.
az utolsó 20 oldal azirányba tolódott, hogy az A-t támogató országok közül is néhányan hajlandók kompromisszumokra. - vagy minden csoportban, ami uj pont lenne, de egységes %-táblázat - vagy csak az A-ban, ami valójában a szavazat 5. pontja, kettö %-táblázat az 5-ösre szavaztam is, de az uj, könnyitett %-tábla bármelyikét el tudom fogadni, megjegyezve, hogy a mostanibol csak az A beli követelményeket tartom aránytalanul magasnak a fordulási kényszer nélkül, sokezer kör óta ott tartózkodó országok miatt. de nem akarok fordulási kényszert az A-ban, csak ezzel magyarázom annak nehezebbségét. és sajnálom, hogy a belsö fórumon felháborodott országok itt alig képviseltetik magukat, mert az ott leirt alapsiralmakat is igyekeztem belefoglalni a javaslatomba (4.es javaslat) |
Quote:
Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul? Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes! Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es??? |
Quote:
|
Quote:
Az iskolában az 1. osztály a legkönnyebb utánna egyre nehezedik. Szted azért, mert büntetni akarják az iskolábajárókat? |
ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük :p
Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom. A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban? |
ezt nem is értem.
a top 5-6% az mondjuk 1500 csopiban 75-90. hely. ez ált. max föld alatt van. ötödiken 600 heki alatt van. |
Az is érdekes lesz, amikor majd a játék majdani jövőjében a sokszemélyiséges orik egymás miatt nem tudnak feljutni a köv. szintre és eldobálják az évek során szerzett személyiségüket. Ekkor fognak elgondolkozni az olyanok, akik nincsenek egész nap a hódra cuppanva, hogy megéri-e ez az egész...
|
Quote:
Pl rám is várnak majd kicsit, vagy jönnek velem fel 15%-ig. |
Toto: ez a téma JAVASLATOKRÓL szól. Eddig ebből nulla darabot olvastam tőled, sírást viszont már rengeteget. Ha nincs javaslatod, akkor kérlek, hogy ne terhelt a témát a beírásaiddal, mert másnak lenne. Köszönöm.
|
kezdem azt hinni, hogy lehet azoknak van igazuk, akik nehezítenék az egészet.
a 15% az nem sok, én szinte minden szintet efölött lépek fel egy szemes orimmal. akkor nehogymár egy több szemesnek ez gondot okozzon. egyedül szerintem az A az a szint, ahol nem lehet 1000 kör alatt teljesíteni ezt, de ezzel is biztosan vitatkoznak majd. ezért gondolom, hogy az A-n kívül mindenhol maradjon a nehezítés, kivéve a 9 feletti első helyet, mert bármelyik szinten az első hely nem a tudás kérdése. ezért szavaztam a kettesre |
Quote:
Az is érdekes, hogy az offolásokra nem reagáltál. Légyszi töröld a hozzászólásaimat. És bocs a többieknek is a zavarásért... |
Quote:
|
Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.
Cseszheti ilyenkor a sokszemélyiséges a tudását, ha mf, vagy egy kezdő szövit egyenget. Módosítok: Javaslat: Maradjon a régi rendszer az 5. és az 1. szinten. |
Sziasztok !
Mielőtt szavaznék pár dolgot szeretnék kérdezni, ami nem világos, pedig olvastam az összes beírást. Legyen rögtön az első beírás : "Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség." Ez egy harmadik opcionális lehetőség a jelenlegi szabályok mellé, vagy teljesen új javaslat, amiben az áll hogy mindenkinek 2x kell körbe fordulnia ? volt ilyesmiről szó, de nem tudom melyik került bele a szavazásba... például én így támogatnám : - Ne keljen az A-ba lépni ??? Nem is lehet, hiszen ott van már 1 ország, ami megpróbál megfelelni a szintlépésnek.Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik. - ha az A-s ország 4-5000 kör alatt nem tudott megfelelni a szintlépéshez szükséges követelménynek, akkor lehessen neki futni még egy kört B -ből, és ez díjazandó majd egy plussz személyiséggel - ha az A-s ország ennyi idő alatt kiverekedte a feljutáshoz szükséges topp köröket, akkor a jelenleg, már elfogadott szabály marad érvényben rá. Ezzel a javaslattal , mindenféleképp támogatnám , azokat, akiket hajt , hogy 1 körbejárás alatt szerezzenek személyiséget . Hajtja a topp leverése őket. Az alsó 4 szinten termelt pénzüket nem a következő forduláshoz raktározzák el majd B ben, hanem segítik vele a klánjukat A ban. Ugyan akkor támogatnám azokat is, akiknek nem sikerül a dolog A ban, és másodszorra is neki futnak... Ha akkora sem sikerült, de mivel 2x körbe jártak 4 szintet, elérték a szükséges topp köröket, így megkapnák a plussz személyiséget... Egy dologra ki kell még térjek... Azok a játékos társak, akik több személyiséget szeretnének, de csak 1 országot tartani, azokat nem támogatnám, a fent leírtak szerint. (szerintem igen kevés ilyen játékos van) Aki pont most fordulna új személyiségért, próbáljon megfelelni a jelenlegi szabálynak, mivel ez 2- 3 hónapig most biztos nem lesz módosítva legalább... Ennyi idő alatt van ideje egy új országot elindítani , ami majd az A-s feltételeket próbálja teljesíteni... Ha lesz elfogadva új szabály, akkorra vagy sikerül A ban fordulnia a jelenlegi rendszer szerint, vagy neki fut még 1x, de akkor már járna majd neki a plussz személyiség, de akkorra már legyen is fenn a próbálkozó országa A ban... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:05. |